True Detective, sezonul al doilea, în premieră, la HBO. Primul episod, la liber pe HBO GO
https://www.ziarulmetropolis.ro/true-detective-sezonul-al-doilea-in-premiera-la-hbo-primul-episod-la-liber-pe-hbo-go/

Sezonul al doilea al serialului “Detectivii din California/ True Detective” va fi difuzat în premieră, în România, la televiziunea HBO, luni, de la ora 20.00, primul episod al noii serii putând fi urmărit din aceeaşi zi şi pe HBO GO, fără abonament. HBO România va difuza începând din 22 iunie, în fiecare luni, de la ora 20.00, câte unul dintre cele opt episoade ale serialului “Detectivii din California II/ True Detective II”.

Un articol de Petre Ivan|19 Iunie 2015

Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe serviciul de video-on-demand HBO GO, începând de luni dimineaţă. Totodată, ambele sezoane ale serialului “True Detective” pot fi urmărite şi pe HBO GO.

Povestea primului sezon al “True Detective” şi interpretarea actorilor Matthew McConaughey şi Woody Harrelson au atras critici pozitive din partea publicului şi a cinefililor, iar serialul a primit mai multe premii.

La fel ca primul sezon, noile episoade ale serialului promit o distribuţie de top şi o poveste complexă care se desfăşoară în oraşul fictiv Vinci, un loc damnat din districtul Los Angeles.

Un nou caz şi o nouă distribuţie

Astfel, serialul “Detectivii din California” revine cu un nou caz şi o nouă distribuţie. O crimă bizară reuneşte trei ofiţeri şi un criminal iscusit, iar fiecare dintre ei trebuie să descifreze mai multe teorii conspirative şi înşelătoare cu scopul de a ajunge la adevăr şi a găsi mântuirea în pustietatea din California.

Actorul Colin Farrell este Ray Velcoro, un detectiv compromis din oraşul industrial Vinci din districtul Los Angeles.

Totodată, actorul Vince Vaughn este Frank Semyon, un criminal şi antreprenor care se află în pericol să piardă munca de o viaţă, după ce, imediat cum ajunge într-o companie legitimă, partenerul său de afaceri este ucis, iar aliatul său în mediul corupt din jurul lui, Jordan (Kelly Reilly), soţia lui, se luptă cu alegerile sale şi cu ale lui.

Actriţa Rachel McAdams este Ani Bezzerides, o poliţistă din districtul Ventura care se confruntă deseori cu sistemul în care lucrează.

Şi Taylor Kitsch îl interpretează pe Paul Woodrugh, un veteran de război şi poliţist din cadrul California Highway Patrol, care, deşi se pregătea să dispară în mijlocul unui scandal, îşi amână plecarea când descoperă scena unei crime care declanşează o anchetă ce implică trei grupuri oficiale de investigaţie, mai multe conspiraţii criminale şi miliarde de dolari.

Primul sezon al serialului “True Detective”, creat de Nic Pizzolattio, i-a avut în rolurile principale pe actorii Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, interpreţii a doi poliţişti din statul american Louisiana, care au reuşit să prindă un criminal în serie după o anchetă care a durat 17 ani.

Foto: True Detective – cinemagia

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

06
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Regizoarea Anca Damian revine cu a treia animaţie de lungmetraj din carieră, "Călătoria fantastică a Maronei", povestea unei căţeluşe care trece pe la diverşi stăpâni. Filmul îmbină inspirat mai multe stiluri de animaţie şi etalează o fantezie exuberantă, afectată însă uşor de repetitivitatea unor momente de reverie.

04
/10
/19

Prima producţie marca Vertical Content, comedia ,,Inve$titorii” a început filmările în localitatea Cristian, unde sub îndrumarea regizorului Iura Luncaşu, actorii: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel şi Maria Popovici vor interpreta în unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani.

04
/10
/19

A câștigat Leul de Aur, marele premiu de la Festivaul de Film de la Veneția, în același timp a impresionat presa de specialitate la nivel mondial, iar de astăzi mult aclamatul „Joker”, în interpretarea lui Joaquin Phoenix, poate fi vizionat în premieră în cinematografele din toată țară.

04
/10
/19

CRONICĂ DE FILM În „Joker” (2019), regizorul Todd Phillips ia un personaj celebru de comic book şi îl mută din filmele cu supereroi într-o dramă inspirată din filmele existenţialiste clasice din America anilor `70. Este o mişcare inovatoare, deşi „Joker” nu se ridică la înălţimea tradiţiei pe care o invocă.

Page 1 of 24912345...102030...Last »