True Detective, sezonul al doilea, în premieră, la HBO. Primul episod, la liber pe HBO GO
https://www.ziarulmetropolis.ro/true-detective-sezonul-al-doilea-in-premiera-la-hbo-primul-episod-la-liber-pe-hbo-go/

Sezonul al doilea al serialului “Detectivii din California/ True Detective” va fi difuzat în premieră, în România, la televiziunea HBO, luni, de la ora 20.00, primul episod al noii serii putând fi urmărit din aceeaşi zi şi pe HBO GO, fără abonament. HBO România va difuza începând din 22 iunie, în fiecare luni, de la ora 20.00, câte unul dintre cele opt episoade ale serialului “Detectivii din California II/ True Detective II”.

Un articol de Petre Ivan|19 iunie 2015

Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe serviciul de video-on-demand HBO GO, începând de luni dimineaţă. Totodată, ambele sezoane ale serialului “True Detective” pot fi urmărite şi pe HBO GO.

Povestea primului sezon al “True Detective” şi interpretarea actorilor Matthew McConaughey şi Woody Harrelson au atras critici pozitive din partea publicului şi a cinefililor, iar serialul a primit mai multe premii.

La fel ca primul sezon, noile episoade ale serialului promit o distribuţie de top şi o poveste complexă care se desfăşoară în oraşul fictiv Vinci, un loc damnat din districtul Los Angeles.

Un nou caz şi o nouă distribuţie

Astfel, serialul “Detectivii din California” revine cu un nou caz şi o nouă distribuţie. O crimă bizară reuneşte trei ofiţeri şi un criminal iscusit, iar fiecare dintre ei trebuie să descifreze mai multe teorii conspirative şi înşelătoare cu scopul de a ajunge la adevăr şi a găsi mântuirea în pustietatea din California.

Actorul Colin Farrell este Ray Velcoro, un detectiv compromis din oraşul industrial Vinci din districtul Los Angeles.

Totodată, actorul Vince Vaughn este Frank Semyon, un criminal şi antreprenor care se află în pericol să piardă munca de o viaţă, după ce, imediat cum ajunge într-o companie legitimă, partenerul său de afaceri este ucis, iar aliatul său în mediul corupt din jurul lui, Jordan (Kelly Reilly), soţia lui, se luptă cu alegerile sale şi cu ale lui.

Actriţa Rachel McAdams este Ani Bezzerides, o poliţistă din districtul Ventura care se confruntă deseori cu sistemul în care lucrează.

Şi Taylor Kitsch îl interpretează pe Paul Woodrugh, un veteran de război şi poliţist din cadrul California Highway Patrol, care, deşi se pregătea să dispară în mijlocul unui scandal, îşi amână plecarea când descoperă scena unei crime care declanşează o anchetă ce implică trei grupuri oficiale de investigaţie, mai multe conspiraţii criminale şi miliarde de dolari.

Primul sezon al serialului “True Detective”, creat de Nic Pizzolattio, i-a avut în rolurile principale pe actorii Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, interpreţii a doi poliţişti din statul american Louisiana, care au reuşit să prindă un criminal în serie după o anchetă care a durat 17 ani.

Foto: True Detective – cinemagia

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.

12
/05
/22

“Unde este Anne Frank?, în regia israelianului Ari Folman, este o modalitate inedită prin care publicul poate aprofunda istoria dincolo de manualele școlare sau cărțile de istorie, un promotor al memoriei și al cultivării valorilor democratice, un instrument al educației despre Holocaust, despre importanța combaterii discriminării, rasismului și a atitudinilor extremiste”, declară reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în Romania “Elie Wiesel”, în contextul lansării filmului în cinematografele din țară începnd cu 20 mai.

12
/05
/22

În paralel cu cea de-a 15-a ediție a festivalului One World Romania, în luna mai se vor desfășura mai multe evenimente KineDok, inclusiv în cadrul festivalului. Programul promovează filmul documentar în spații neconvenționale din șase țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croația, Georgia și România.

10
/05
/22

Cel mai complex proiect documentar dedicat naturii din România vine la HBO Max. „România sălbatică”, realizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, va putea fi vizionat de abonații platformei de streaming din 12 mai, pe parcursul a trei episoade. În iulie, miniseria va fi difuzată și pe HBO.

09
/05
/22

Walter Robinson, jurnalistul care a condus echipa Spotlight din cadrul publicației Boston Globe în investigația care a primit în 2003 premiul Pulitzer pentru Public Service vine la București, pentru cea de-a 11-a ediție Superscrieri.