Trust me if u can, un nou spectacol cu Ana Ularu. Câştigă o invitaţie triplă!
https://www.ziarulmetropolis.ro/trust-me-if-u-can-un-nou-spectacol-cu-ana-ularu-castiga-o-invitatie-tripla/

Spectacolul de teatru-bar „Trust me if u can“ se joacă mâine, 7 ianuarie, de la ora 20.00, la Green Hours, Calea Victoriei 120, Bucureşti. Distribuţia este formată din actorii Ana Ularu, Istvan Teglas şi Radu Iacoban.

Un articol de Judy Florescu|6 ianuarie 2014

Spectacolul de teatru-bar „Trust me if u can“ se joacă mâine, 7 ianuarie, de la ora 20.00, la Green Hours, Calea Victoriei 120, Bucureşti. Distribuţia este formată din actorii Ana Ularu, Istvan Teglas şi Radu Iacoban. Regia spectacolului este semnată de Iris Spiridon.

„Trust me if u can“, după Neil LaBute, este un spectacol experimental sub forma unui joc de societate interactiv. Vorbeşte despre limita dintre realitate şi ficţiune sau despre alegerea dintre adevăr şi provocare. Trei actori se expun în faţa publicului, îndrumându-l spre un univers interior neaşteptat.

În final, publicul alege „povestea adevărată“ , bazându-se pe propriile emoţii provocate de show – unul mai mult sau mai puţin real, mai mult sau mai puţin inventat. E o piesă de teatru cu poveşti adevărate: crime „nevinovate“, pasiuni interzise şi guilty pleasures.

Trust me if u can

Participă la concurs şi câştigă invitaţia la „Trust me if u can“!

Până marţi, 7 ianuarie, la ora 12.00, taguiește-i, într-un comentariu pe site, pe cei doi prieteni cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie pentru trei persoane.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Câştigătorul, ales prin tragere la sorți marţi, 7 ianuarie, în jurul orei 12.30, va primi o invitaţie pentru trei persoane la spectacolul „Trust me if u can“, programat la Green Hours marţi, 7 ianuarie, de la ora 20.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Green Hours, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarea invitaţiei este Mara Vrabie. Felicitări!

Foto din „Trust me if u can“  – Dani Ioniţă; foto cu Ana Ularu – Adi Marineci (Facebook „O vară foarte instabilă“)27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567