“Un copil din flori spune o poveste pe fond albastru”, spectacolul lui Afrim, cu subtitrare în limba română
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-copil-din-flori-spune-o-poveste-pe-fond-albastru-spectacolul-lui-afrim-cu-subtitrare-in-limba-romana/

În ajun de Moş Nicolae, “Un copil din flori spune o poveste pe fond albastru”, spectacolul regizat de Radu Afrim, îşi va spune povestea pe fond albastru şi pentru spectatorii români

Un articol de |3 Decembrie 2018

Spectacolul ‘Un copil din flori spune o poveste pe fond albastru’, al cărui scenariu a fost scris de Radu Afrim special pentru Trupa Tamási Áron, se deschide în faţa spectatorilor ca o cutie-bijuterie  plină de surprize.

Un cadou de care se pot bucura şi spectatorii români, reprezentaţia de miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19,  beneficiind şi de traducere în limba română.

Foto: Un copil din flori spune o poveste pe fond albastru – Barabás Zsolt.

22
/07
/19

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie - aceasta este tema celei de-a treia ediţii a programului „Teatru în TVR”. Se vor juca 6 titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie - 14 septembrie.

21
/07
/19

Pe 21 iulie 1899, la Oak Park, Illinois, se năștea Ernest Hemingway. 120 de ani mai târziu, vă propunem să ni-l amintim pe scriitorul de Nobel din mărturiile pe care acesta i le-a lăsat biografului său A.E. Hotchner. Punctul de plecare îl reprezintă Parisul lui Hemingway; aruncăm apoi o privire înspre iubirile, accidentele de avion sau ultimele zile ale acestuia.

21
/07
/19

Asociația CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare invită artiști români să lucreze cu mămăligă, în cadrul rezidenței artistice Gastronom: artă contemporană cu patrimoniu culinar, la Timișoara.

18
/07
/19

S-au împlinit pe 8 iunie doisprezece ani de când Adrian Pintea nu mai e pe Pământ… Avea 53 de ani. S-au scris și s-au spus multe în acești ani despre Adrian Pintea, iar presa de scandal i-a speculat din plin și viața, și moartea. Însă, înainte de orice, Adrian Pintea a fost un mare actor.

18
/07
/19

Muzeul Municipiului București invită publicul la vernisajul expoziției tematice „Mărturisiri despre muzică. Intimitate. Armonii. Tehnologie”, eveniment care va avea loc pe data de 23 iulie, ora 19.00, la Palatul Suțu (Bd. Ion C. Brătianu, nr. 2). Noul proiect expozițional este asociat Festivalului Internațional George Enescu.

17
/07
/19

În aceste vremuri teribile de căldură mare, monșer, am selectat pentru dumneavoastră câteva fragmente din volumul „I.L. Caragiale. Despre lume, artă și neamul românesc”, de Dan C. Mihăilescu (editura Humanitas, 2012), care – bine citite – se constituie într-un adevărat autoportret al lui Nenea Iancu.

Page 1 of 81112345...102030...Last »