Un film în premieră şi ediţii speciale, difuzate de TVR în memoria actriţei Stela Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-film-in-premiera-si-editii-speciale-difuzate-de-tvr-in-memoria-actritei-stela-popescu/

Un film în premieră şi ediţii speciale vor fi difuzate de Televiziunea Română, astăzi, sâmbătă şi duminică, în memoria actriţei Stela Popescu.

Un articol de Petre Ivan|24 Noiembrie 2017

Astăzi (vineri), de la ora 18.30,

TVR 1 va difuza o ediţie specială „Pulsul zilei” dedicată vieţii şi carierei actriţiei, iar de la ora 21.35 este programată o premieră – filmul „Popeasca”, realizat în 2017 de nepoata artistei.

Tot astazi, de la ora 15.50,

TVR 2 va difuza o ediţie „Ieri, azi, mâine” dedicată Stelei Popescu, iar „Gala Umorului” le va aminti telespectatorilor, de la ora 20.00, cele mai amuzante secvenţe păstrate în Arhiva TVR.

Sâmbătă, de la ora 11.00,

TVR 1 va difuza o emisiune portret, „Stela de cinci stele”, iar de la ora 22.00, un interviu acordat de actriţă Eugeniei Vodă.

Duminică, de la ora 15.00,

telespectatorii TVR 2 o vor revedea pe actriţă într-o ediţie „Duelul Pianelor”.

Joi, actriţa Stela Popescu a fost găsită fără viaţă în locuinţa sa, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Foto: Stela Popescu – facebook

20
/02
/18

Unul dintre evenimentele speciale ale celei de-a 11-a ediții a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania este programul retrospectiv dedicat regizorului Kazuo Hara și producătoarei Sachiko Kobayashi. Cei doi vor fi prezenți la București în perioada 16-21 martie, vor discuta cu publicul după toate proiecțiile filmelor, iar luni, 19 martie vor susține un Masterclass la ARCUB, începând cu ora 20:30.

20
/02
/18

Vineri, 23 februrie, de la ora 19.00, Orchestra Națională Radio invită publicul la o călătorie simfonică în lumea celebrului hidalgo Don Quijote și a scutierului său, Sancho Panza, imaginată muzical de Richard Strauss, în poemul simfonic cu același nume. La pupitrul dirijoral se va afla dirijorul Cristian Oroșanu, un nume familiar publicului de la Sala Radio pentru colaborările sale frecvente cu orchestrele radio.

19
/02
/18

După 5 ediţii sold-out, Jazz în Church îşi anunţă cea de-a şasea ediţie care va avea loc între 19 şi 22 aprilie 2018, în binecunoscuta biserică Lutherană din Bucureşti, aducând împreună anul acesta artişti consacraţi din zece ţări de pe patru continente.

18
/02
/18

Gabriel Liiceanu, Ioana Pârvulescu, Tatiana Niculescu, Radu Paraschivescu și Vlad Zografi ne oferă câteva soluții pentru fericire… „Cum să fii fericit în România” e o întrebare la care nu-i ușor de răspuns.

18
/02
/18

Freealize anunță că în această primăvară va distribui în cinematografe două filme pentru copii: PE ROȚI (Brazilia), filmul de debut al brazilianului Mauro D’Addio, din 2 martie și animația AVENTURI FĂRĂ PERECHE (Cehia), regizată de Galina Miklinova, care va avea premiera în cinematografele din România în 27 aprilie 2018.

18
/02
/18

Teatrul Odeon are plăcerea să anunţe că din 25 februarie, un one-woman show multipremiat va putea fi văzut pe scena sălii Studio - Pe jumătate cântec de Crista Bilciu, Regie, costume, videoproiecții: Crista Bilciu. Distribuţia: Anda Saltelechi.

17
/02
/18

CRONICĂ DE FILM Avându-i în distribuție pe Dorotheea Petre, Cuzin Toma și Olimpia Melinte, „În pronunțare”, debutul în lungmetraj al regizoarei Mihaela Popescu, este o încercare destul de ambițioasă de evadare în fantastic și în impresionism – un film însă riscant, mereu în pericol de a-și pierde echilibrul fragil.

17
/02
/18

ROMÂNI CELEBRI ÎN STRĂINĂTATE Încheiem aici cele 60 de portrete ale unor români care, de-a lungul timpului, au devenit cunoscuți prin faptele lor, atât în țară cât și în străinătate.

16
/02
/18

Ajuns la cea de-a opta ediție, Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF revine anul acesta, între 26 martie și 1 aprilie, la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvire Popesco, prezentând în premieră românească cele mai inovatoare experimente cinematografice ale ultimului an, cu un focus special asupra lucrărilor semnate de artiști vizuali proeminenți, ce expun de obicei în muzee și galerii de artă și doar rareori în sălile de cinema.

Page 1 of 68512345...102030...Last »