Un film în premieră şi ediţii speciale, difuzate de TVR în memoria actriţei Stela Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-film-in-premiera-si-editii-speciale-difuzate-de-tvr-in-memoria-actritei-stela-popescu/

Un film în premieră şi ediţii speciale vor fi difuzate de Televiziunea Română, astăzi, sâmbătă şi duminică, în memoria actriţei Stela Popescu.

Un articol de Petre Ivan|24 Noiembrie 2017

Astăzi (vineri), de la ora 18.30,

TVR 1 va difuza o ediţie specială „Pulsul zilei” dedicată vieţii şi carierei actriţiei, iar de la ora 21.35 este programată o premieră – filmul „Popeasca”, realizat în 2017 de nepoata artistei.

Tot astazi, de la ora 15.50,

TVR 2 va difuza o ediţie „Ieri, azi, mâine” dedicată Stelei Popescu, iar „Gala Umorului” le va aminti telespectatorilor, de la ora 20.00, cele mai amuzante secvenţe păstrate în Arhiva TVR.

Sâmbătă, de la ora 11.00,

TVR 1 va difuza o emisiune portret, „Stela de cinci stele”, iar de la ora 22.00, un interviu acordat de actriţă Eugeniei Vodă.

Duminică, de la ora 15.00,

telespectatorii TVR 2 o vor revedea pe actriţă într-o ediţie „Duelul Pianelor”.

Joi, actriţa Stela Popescu a fost găsită fără viaţă în locuinţa sa, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Foto: Stela Popescu – facebook

21
/03
/19

Trupa britanică The Cure a înregistrat un nou album de studio, primul în decurs de zece ani, potrivit declaraţiilor solistului, Robert Smith. Invitat la emisiunea „The John Maytham Show” pentru a vorbi despre concertul pe care grupul îl va susţine joi, în Capetown, Smith a făcut dezvăluiri despre albumul care urmează „4:13 Dream”, lansat în 2008.

21
/03
/19

Când ați ascultat ultima oară o creație semnată de marele Amadeus? Mozart – considerat geniul muzicii clasice, care a compus peste 600 de lucrări în nenumărate genuri (operă, simfonii, concerte, muzică de cameră etc.) în doar 35 de ani de viață trăiți extrem de intens – este cel căruia îi este dedicat în întregime concertul susținut miercuri, 27 martie (19.00), la Sala Radio, de ORCHESTRA  DE  CAMERĂ RADIO, sub bagheta dirijorului RADU POSTĂVARU.

21
/03
/19

Au trecut câțiva ani buni de când, într-un alt sfârșit de martie, am avut șansa unei întâlniri cu actrița Carmen Stănescu. Era anul 2011. Avea atunci 86 de ani și alesese deja să stea departe de scenă, să rămână acasă la ea, în apartamentul de pe Bulevardul Dacia, unde prefera să oprească timpul în loc și să trăiască într-o altă lume…

21
/03
/19

Duminică am fost la muzeu pentru o scurtă incursiune in mintea întortocheată a lui Leonardo Da Vinci. Doar că fără titirel și mami, epuizați după cele aproape zece zile de spitalizare. Pe drum, ne-am oprit cu Alessandro, tatăl lui Lorenzo, la un showroom auto. Cam scumpe mașinile de acolo, totuși, pentru buzunarele noastre pline cu caramele.

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

Page 1 of 78412345...102030...Last »