Un nou sezon Comedy Club: Comedianții preferați ai românilor revin la Comedy Central din 4 octombrie
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-nou-sezon-comedy-club-comediantii-preferati-ai-romanilor-revin-la-comedy-central-din-4-octombrie/

Sezonul 4 al show-ului 100% românesc de stand-up va fi difuzat începând cu 4 octombrie, în fiecare duminică de la ora 23.00, în exclusivitate la Comedy Central.

Un articol de Petre Ivan|1 octombrie 2020

Anul 2020 ne-a provocat din toate punctele de vedere, însă o porție de râs este mereu apreciată, în special când este oferită de cei mai iubiți artiști de stand-up comedy din România. Odată cu venirea toamnei, Adrian Nicolae, Andrei Ciobanu, Cătălin Bordea, Ioana State, Micutzu, Viorel Dragu și alții se întorc la Comedy Club, în noi episoade plin de umor.

Cele 8 episoade ale noului sezon reunesc unele dintre cele mai cunoscute nume de pe scena românească de stand-up: Ioana Luiza, Florin Gheorghe, Cosmin Nedelcu (Micutzu), George Adrian, Ioana State, George Tănase, Ionuț Rusu, Teodora Nedelcu, Andrei Ciobanu, Mane Voicu, Ana-Maria Calița, Radu Bucălae, Mădălin Cîrje, Raul Gheba, Viorel Dragu, Nelu Cortea, Claudiu Popa, Cătălin Bordea, Elena Voineag, Gabriel Gherghe și Bobi Dumitraș.

Rezultatele de anul trecut m-au motivat să mă pregătesc mai bine pentru noul sezon. M-am pregătit intens, am stat peste program și sunt hotărât să le aduc multe bucurii oamenilor de acasă care ne privesc de fiecare dată cu sufletul la gură”, declară Cătălin Bordea.

E un sezon special pentru mine. Nu am evoluat niciodată la acest nivel și am emoții mari. Sper să nu-i dezamăgesc pe oamenii de la mine din sat care așteaptă cu nerăbdare să mă vadă la TV”, completează Ioana State în stilul caracteristic.

Ce? Apare noul sezon de Comedy Club?! ”, se întreabă Micutzu.

Mă bucur că începe un nou sezon de stand-up comedy românesc la TV, mai ales acum, când nu se pot face show-uri live în condiții normale și sper să reușim să aducem zâmbetele pe fețele privitorilor”, spune Andrei Ciobanu.

Promo-ul noului sezon poate fi vizionat accesând acest link.

În cadrul Comedy Club sunt prezentate numai numere de stand-up comedy originale, create special pentru emisiune, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

29
/07
/14

CRONICĂ DE CARTE. Recent apărut la editura IBU Publishing, volumul „Un studiu al cinematografiei germane”, de Maggie Hoffgen, este o foarte utilă și la îndemână introducere în istoria și variațiile estetice și tematice ale uneia din cele mai spectaculoase și instabile cinematografii, din păcate puțin cunoscută de publicul larg din România.

29
/07
/14

Rezultatele audiţiei pentru workshopul ce are ca temă Musicalul, workshop condus de Răzvan Mazilu în cadrul FNT 2014, au fost anunțate astăzi.

29
/07
/14

 Evenimentul „Cinema în aer liber” se va desfăşura timp de şase săptămâni în perioada 5 august-14 septembrie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza - Insula Pensionarilor (acces din str. Baba Novac), unde vor fi proiectate cele mai bune 12 filme europene şi de autor ale momentului, precum şi o selecţie de filme clasice îndrăgite şi apreciate de publicul cinefil.

28
/07
/14

Vineri, 1 august, de la ora 19:00, Mihai Ionuţ Grăjdeanu prezintă cea mai recentă carte a sa, “Dacia Preistorică Ilustrată” - prima enciclopedie ilustrată despre formarea și evoluția vieții pe teritoriul României de azi. Evenimentul are loc la Palatul Suţu - Muzeul Municipiului Bucureşti.

27
/07
/14

MARI FILME ROMÂNEȘTI UITATE. Deși parte a unei posibile cinematografii a disperării apărute în anii ’90, „Privește înainte cu mânie” (1993), în regia lui Nicolae Mărgineanu, găsește un suflu diferit, un echilibru între realismul crud în care este surprinsă actualitatea și portretizarea plină de înțelegere a românilor din tranziție.

27
/07
/14

Teatrul Naţional de Televiziune vă prezintă luni, 28 iulie, de la ora 18.40, la TVR 2, o montare memorabilă, realizată în colaborare cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra”: Hamlet, cu Marcel Iureș în rolul principal.

26
/07
/14

Editura franceză Short Edition dezvoltă în această perioadă un algoritm care, sub forma unei ecuaţii, va fi capabil să evalueze în doar câteva secunde calităţile literare ale volumelor ce îi sunt propuse spre a fi publicate, informează lefigaro.fr., preluat de Mediafax.