Un nou sezon Comedy Club: Comedianții preferați ai românilor revin la Comedy Central din 4 octombrie
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-nou-sezon-comedy-club-comediantii-preferati-ai-romanilor-revin-la-comedy-central-din-4-octombrie/

Sezonul 4 al show-ului 100% românesc de stand-up va fi difuzat începând cu 4 octombrie, în fiecare duminică de la ora 23.00, în exclusivitate la Comedy Central.

Un articol de Petre Ivan|1 octombrie 2020

Anul 2020 ne-a provocat din toate punctele de vedere, însă o porție de râs este mereu apreciată, în special când este oferită de cei mai iubiți artiști de stand-up comedy din România. Odată cu venirea toamnei, Adrian Nicolae, Andrei Ciobanu, Cătălin Bordea, Ioana State, Micutzu, Viorel Dragu și alții se întorc la Comedy Club, în noi episoade plin de umor.

Cele 8 episoade ale noului sezon reunesc unele dintre cele mai cunoscute nume de pe scena românească de stand-up: Ioana Luiza, Florin Gheorghe, Cosmin Nedelcu (Micutzu), George Adrian, Ioana State, George Tănase, Ionuț Rusu, Teodora Nedelcu, Andrei Ciobanu, Mane Voicu, Ana-Maria Calița, Radu Bucălae, Mădălin Cîrje, Raul Gheba, Viorel Dragu, Nelu Cortea, Claudiu Popa, Cătălin Bordea, Elena Voineag, Gabriel Gherghe și Bobi Dumitraș.

Rezultatele de anul trecut m-au motivat să mă pregătesc mai bine pentru noul sezon. M-am pregătit intens, am stat peste program și sunt hotărât să le aduc multe bucurii oamenilor de acasă care ne privesc de fiecare dată cu sufletul la gură”, declară Cătălin Bordea.

E un sezon special pentru mine. Nu am evoluat niciodată la acest nivel și am emoții mari. Sper să nu-i dezamăgesc pe oamenii de la mine din sat care așteaptă cu nerăbdare să mă vadă la TV”, completează Ioana State în stilul caracteristic.

Ce? Apare noul sezon de Comedy Club?! ”, se întreabă Micutzu.

Mă bucur că începe un nou sezon de stand-up comedy românesc la TV, mai ales acum, când nu se pot face show-uri live în condiții normale și sper să reușim să aducem zâmbetele pe fețele privitorilor”, spune Andrei Ciobanu.

Promo-ul noului sezon poate fi vizionat accesând acest link.

În cadrul Comedy Club sunt prezentate numai numere de stand-up comedy originale, create special pentru emisiune, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

15
/07
/14

Pentru prima dată în Festivalul Naţional de Teatru, musicalul a atras la preselecţia organizată de UNITER împreună cu dansatorul şi coregraful Răzvan Mazilu aproape 100 de tineri aspiranţi.

15
/07
/14

Superlativul relativ (grad de comparaţie al adverbului şi al adjectivului), care se formează cu ajutorul articolului demonstrativ cel, le dă multora bătăi de cap. Cum este corect? „Doctorița cel mai bine plătită” sau „doctorița cea mai bine plătită”?

15
/07
/14

INTERVIU. Aflat la prima ediţie, festivalul Ceau, Cinema! (17-20 iulie) îşi propune să apropie publicul de filmul european, într-o oraş fără nici un cinematograf de stat funcţional, dar cu ambiţii de capitală culturală: Timişoara. Pentru a afla ce înseamnă un astfel de eveniment, am stat de vorbă cu iniţiatorul şi organizatorul principal: copywriterul şi criticul de film Lucian Mircu.

14
/07
/14

Ajunsă la cea de-a treia ediție, Caravana Metropolis – ‘Cinema în aer liber’, cel mai mare festival nomad de film din ţară, revine în Piața Mică din Sibiu, al șaptelea oraş de pe itinerariul din acest an, unde va rămâne între 15 - 20 iulie. 

13
/07
/14

MEMORIA CULTURALĂ Geniul uriaşei actriţe Maria Ventura a dus gloria românească în lume. Ea a construit un teatru în România şi a întemeiat o şcoală de teatru în Franţa; a trăit în preajma faimoasei Sarah Bernhardt și a murit acum 60 de ani.

12
/07
/14

George Calboreanu este actorul care a rămas în memoria oamenilor de teatru prin interpretări memorabile, în roluri de tragedie şi dramă: Hamlet, dar mai ales Ştefan cel Mare. Eroul lui Delavrancea întruchipat de Calboreanu nu răspundea prin violenţă şi furie, ci prin curaj şi generozitate.

11
/07
/14

„Călători prin manuscris”, expoziția organizată de Muzeul Națională de Artă (MNAR) la parterul Galeriei Naționale până pe 31 august, are meritul inedit de a aduce în realitate o metaforă pe care suntem obișnuiți să o considerăm doar atât, o metaforă: plimbarea printre filele unei cărți.