Un revelion în teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-revelion-in-teatru/

Ţi-ai imaginat vreodată că poţi să faci revelionul în teatru? Pe 31 decembrie de la ora 19:00, actorii În Culise te invită să petreci o noapte pe care ţi-o vei aminti tot restul vieţii. Cu program de spectacol şi comedie românească, bucate alese şi licori delicioase, cea de-a cincea ediţie a Revelionului ca Altădată transformă mansarda din La Scena (Calea Călăraşilor nr. 55) într-un loc ideal pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Un articol de Petre Ivan|24 Noiembrie 2015

Combinând clasicul cu neconvenţionalul, Revelionul ca Altădată#5 îţi oferă o experienţă memorabilă şi te invită într-o incursiune în lumea actorilor, să simţi gustul petrecerilor care se întâmplă numai în culise. O noapte specială cu prieteni, spectacol de teatru şi comedie, completate cu muzică live, dans, mâncare şi băutură, care împing distracţia până în zori.

Gazdele în noaptea dintre ani vor fi actorul Flooooriiiiin Frăţilă şi maestrul Cristian Bajora, care promit să întreţină atmosfera cu ghiduşii, glume proaspete, stand up comedy şi alte surprize delicioase. Ca la orice eveniment care se respectă, maeştrii de ceremonii vor fi ajutaţi şi susţinuţi de o prezenţă feminină angelică – Teodora Roşu.

Spectacolul comic va fi asigurat de actorii Alex Vlad, Bianca Mateescu, Graţiela Popa, Mihai Bădoi şi Ionuţ Gurgu, care vor reanima scenete celebre ale anilor ’80 şi momente amuzante pe care le trăim cu toţii în vieţile de zi cu zi. Mai mult, în pauzele de spectacol în care mai vorbim şi mai ciocnim, ne vor încânta cu muzică live artiştii Mihai Moşoi şi Vasile Pitonov.

Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, şi meniul artizanal – o explozie de gusturi şi arome tradiţionale, dar şi preparate din bucataria internaţională – disponibile toată noaptea la open bar (cu comanda adusă la masă) şi open buffet. Urechile ne vor fi răsfăţate de muzica live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când Ivanna va încălzi ringul de dans. Să ciocnim, să ne bucurăm, să ne distrăm!

Biletele se pot achiziţiona ulterior rezervării din Calea Călăraşilor nr. 55 (Teatrul În Culise din mansarda La Scena). Pentru informaţii şi rezervări 0735.026.762 sau teatru@inculise.ro. Până pe data de 15 Decembrie 2015 îţi poţi achiziţiona biletul la revelion pentru numai 300 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 400 lei.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro

Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori şi oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracţie şi bucurie. O echipă de visători neîmblânziţi de sistem, care-şi doresc să-ţi arate că teatrul poate fi viu şi adevarat şi că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

23
/04
/19

INTERVIU O întâlnire cu actrița Ana-Maria Ivan, pe care o regăsim în distribuția așteptatului musical „We Will Rock You”, semnat de Răzvan Mazilu, care a avut de curând premiera la Sala Palatului. „Musicalul mă face să mă simt împlinită cu adevărat și mă provoacă să îmi doresc mai mult de la mine”, spune Ana-Maria.

23
/04
/19

Premiera de gală Parking – una dintre cele mai așteptate ale anului - deschide cea de-a 18-a ediție TIFF. Proiecția va avea loc vineri, pe 31 mai, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în prezența regizorului Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania. Actorul Mihai Smarandache, scriitorul Marin Mălaicu-Hondrari, autorul bestseller-ului ,,Apropierea’’, care a inspirat scenariul filmului, precum și alți actori și membri ai echipei filmului vor fi prezenți la Gala de Deschidere programată de la ora 20:45.

23
/04
/19

Sean Connery, fotografiat înainatea unei partide de golf, în 1962, anul în care actorul scoțian dădea viață agentului 007 în „Dr. No”, primul film din seria James Bond.

23
/04
/19

Se obișnuiește să se spună ca Miguel de Cervantes (simbolul literaturii spaniole) și William Shakespeare (cel mai mare scriitor al literaturii de limba engleză) au decedat in aceeasi zi, 23 aprilie (1616). Acest lucru este însă imposibil, deoarece, chiar dacă au murit in aceeași dată, în Marea Britanie se utiliza calendarul iulian, în timp ce în Spania se adoptase cel gregorian. O interesantă explicație a acestei frumoase ficțiuni calendaristice găsim pe blogul eseistului, filosofului și publicistului Valeriu Gherghel, http://filosofiatis.blogspot.com.

22
/04
/19

Filmul „Under the Silver Lake” (regia: David Robert Mitchell) intră în cinematografe pe 26 aprilie. L-am vizionat deja în cadrul American Independent Film Festival. Iată ce am văzut.

22
/04
/19

MATILDA ȘI GROPARII de STELA GIURGEANU a fost desemnta cea mai bună piesă românească a anului 2018. Juriul Concursului, compus din criticii MARINA CONSTANTINESCU, DAN C. MIHĂILESCU şi MARIAN POPESCU, a ales piesa câștigătoare dintre următoarele: MATILDA ȘI GROPARII de Stela Giurgeanu, VIEȚILE SFINȚILOR de Radu Macrinici, ÎNTOARCEREA de Laurențiu Blaga, CÂND SE TOPESC GHEȚARII de Marilena Dumitrescu, NU SUNTEM MELCI SAU SUNTEM? de Marilena Dumitrescu

22
/04
/19

Opera Națională București prezintă joi, 25 aprilie 2019, începând cu ora 18:30 spectacolul „Cavalleria Rusticana & Pagliacci” de Pietro Mascagni - Ruggiero Leoncavallo.  Regia poartă semnătura lui Ion Caramitru, scenografia a fost creată de Viorica Petrovici, iar conceptul light design-ului îi aparține lui Chris Jaeger. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Vlad Conta.

20
/04
/19

Marți, 23 aprilie, de la ora 19.00, Galeria Estopia ne propune vernisajul expoziției „Dissection”, de Madár Réka. O expoziție ca o tăietură în biografia personală și în parcursul artistei.

20
/04
/19

Cea de-a VII-a ediție a SoNoRo Conac se lansează în cadrul Sezonului România-Franța și anunță un program „À la française”!

19
/04
/19

Realizarea unui film necesită timp și mulți bani. Doar o nevoie interioară de nestăpânit ar trebui să împingă pe cineva la un efort atât de mare. Însă două filme românești recente, lansate într-un trist anonimat, arată că nu trebuie să ai talent şi nici măcar meșteșug pentru a te pretinde cineast.

Page 1 of 79212345...102030...Last »