Un revelion în teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-revelion-in-teatru/

Ţi-ai imaginat vreodată că poţi să faci revelionul în teatru? Pe 31 decembrie de la ora 19:00, actorii În Culise te invită să petreci o noapte pe care ţi-o vei aminti tot restul vieţii. Cu program de spectacol şi comedie românească, bucate alese şi licori delicioase, cea de-a cincea ediţie a Revelionului ca Altădată transformă mansarda din La Scena (Calea Călăraşilor nr. 55) într-un loc ideal pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Un articol de Petre Ivan|24 Noiembrie 2015

Combinând clasicul cu neconvenţionalul, Revelionul ca Altădată#5 îţi oferă o experienţă memorabilă şi te invită într-o incursiune în lumea actorilor, să simţi gustul petrecerilor care se întâmplă numai în culise. O noapte specială cu prieteni, spectacol de teatru şi comedie, completate cu muzică live, dans, mâncare şi băutură, care împing distracţia până în zori.

Gazdele în noaptea dintre ani vor fi actorul Flooooriiiiin Frăţilă şi maestrul Cristian Bajora, care promit să întreţină atmosfera cu ghiduşii, glume proaspete, stand up comedy şi alte surprize delicioase. Ca la orice eveniment care se respectă, maeştrii de ceremonii vor fi ajutaţi şi susţinuţi de o prezenţă feminină angelică – Teodora Roşu.

Spectacolul comic va fi asigurat de actorii Alex Vlad, Bianca Mateescu, Graţiela Popa, Mihai Bădoi şi Ionuţ Gurgu, care vor reanima scenete celebre ale anilor ’80 şi momente amuzante pe care le trăim cu toţii în vieţile de zi cu zi. Mai mult, în pauzele de spectacol în care mai vorbim şi mai ciocnim, ne vor încânta cu muzică live artiştii Mihai Moşoi şi Vasile Pitonov.

Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, şi meniul artizanal – o explozie de gusturi şi arome tradiţionale, dar şi preparate din bucataria internaţională – disponibile toată noaptea la open bar (cu comanda adusă la masă) şi open buffet. Urechile ne vor fi răsfăţate de muzica live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când Ivanna va încălzi ringul de dans. Să ciocnim, să ne bucurăm, să ne distrăm!

Biletele se pot achiziţiona ulterior rezervării din Calea Călăraşilor nr. 55 (Teatrul În Culise din mansarda La Scena). Pentru informaţii şi rezervări 0735.026.762 sau teatru@inculise.ro. Până pe data de 15 Decembrie 2015 îţi poţi achiziţiona biletul la revelion pentru numai 300 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 400 lei.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro

Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori şi oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracţie şi bucurie. O echipă de visători neîmblânziţi de sistem, care-şi doresc să-ţi arate că teatrul poate fi viu şi adevarat şi că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

12
/12
/18

20 scurtmetraje din toată lumea și 10 scurtmetraje românești concurează anul acesta pentru trofeele NexT. Selecția filmelor pentru Competiția Internațională și Competiția Națională a fost realizată și în acest an de către Oana Ghera și Massimiliano Nardulli. Selecționerii au ales voci noi care onorează încă o dată misiunea festivalului la această ultimă ediție, aceea de a descoperi și aduce în prim-plan atât filmele scurte cu adevărat inovatoare, cât și pe cei care le creează.

12
/12
/18

TOP Documentarele își fac cu greu loc în cinematografe. Așa că pentru a viziona cele mai noi filme de nonficțiune nu ne rămân decât festivalurile și diferitele platforme. Am ales 10 documentare care m-au impresionat cel mai mult dintre cele văzute în 2018. Sunt filme extrem de stimulante și de îndrăznețe.

12
/12
/18

Joi, 13 decembrie, ora 12:00, va avea loc lansarea platformei online www.de100.ro, a proiectului „Români de 100 de ani”, proiect ce își propune să prezinte portretele și poveștile de viață a 10 români care și-au celebrat Centenarul odată cu România.

12
/12
/18

Asociația Națională a Artiștilor Vizuali (ANAV) împreună cu Walk & Shoot – Ateliere de fotografie organizează la Gallery (str. Leonida 9-11), în perioada 14-16 decembrie, a doua ediție a X-mas Photo Garage Sale.

12
/12
/18

Supărat de gestul unui spectator, care şi-a permis să intre în sală după începerea reprezentaţiei sale, rapsodul Grigore Leşe a plecat de pe scenă în timpul unui concert, susţinut, zilele trecute, în Târgu Lăpuş, Maramureş. Deşi cei prezenţi i-au cerut scuze şi l-au rugat să continue, interpretul a refuzat vehement să continue spectacolul.

12
/12
/18

Luna decembrie aduce la Teatrul Național București patru spectacole noi, „fapt unic în cei 166 de ani de Teatru”. Cele patru premiere sunt ”Pădurea spânzuraţilor”, după romanul lui Liviu Rebreanu, în regia lui Radu Afrim, ”Papagalul mut”, scenariuL şi regia Nae Caranfil, ”50 de secunde” de Daniel Oltean (piesa anului 2017, premiată la Gala UNITER), în regia lui Eugen Gyemant, şi spectacolul de pantomimă ”A fost odată în România”, în regia lui Dragoş Huluba.

11
/12
/18

S-au temut că piesa nu va avea niciodată succes din cauza duratei sale de aproape şase minute, dar a devenit cel mai ascultat single al secolului. "Bohemian Rhapsody", cântrecul trupei Queen, este, de la începutul acestei săptămâni, cel mai difuzat single din secolul al XX-lea pe platformele de streaming.

11
/12
/18

Ziua Internaţională a Tangoului, sărbătorită în 11 decembrie începând din anul 1977, a fost proclamată în onoarea a două figuri legendare ale muzicii argentiniene: Carlos Gardel, Regele Tangoului şi Julio De Caro, ambii născuţi într-o zi de 11 decembrie/ În 1935 Carlos Gardel compunea „Por una cabeza”, unul dintre cele mai cunoscute tangouri din istoria muzicii. 

11
/12
/18

Au între 70 și 80 de ani. Sunt un cuplu. Ea vorbește, îl ghidează, îl ceartă și îl așează. El tace. Ea mă calcă de două ori pe picior, o dată se scuză, a doua oară consideră că noroiul mă prinde bine, așa că așteaptă să-i mulțumesc.

10
/12
/18

A 22-a ediție a Festivalului Internațional de Film Studențesc CineMAiubit și-a desemnat câștigătorii sâmbătă, 8 decembrie 2018, într-o atmosferă emoționantă și plină de exuberanță. Premiul pentru cel mai bun film a revenit peliculei belgiene PABLO, în regia lui Sergio Guataquira Sarmiento.

10
/12
/18

METROPOLIS VIRAL. Filmul "Avengers: Endgame" bate recorduri chiar înainte de apariția sa în cinematografe. Lansat pe 7 decembrie, trailerul de aproape două minute și jumătate a înregistrat 289 milioane de vizualizări pe YouTube, Facebook și Twitter,  devenind cel mai vizionat trailer în primele 24 de ore de la lansare.

10
/12
/18

Ieri, 9 decembrie,  în sala „Ion Băieșu” a Teatrului Dramaturgilor Români, a avut loc premiera oficială a spectacolului FAPTE BUNE de Sebastian Ungureanu, regia Alexandru Nagy, o comedie de moravuri care începe ca o farsă și se termină ca o satiră despre geneza politicii românești post-decembriste.

10
/12
/18

Bucharest Art Film Festival (BAFF) va proiecta în perioada 10-12 decembrie filme de(spre) artă la Galeria Halucinarium, din Calea Giulești 14. Art Film Festival încearcă la această a III-a ediție să creeze experiența ideală destinată publicului de cinema și zone conexe, aducându-l într-o galerie de artă timp de 3 seri. Programul fiecărei zile începe la ora 19:00, intrarea la proiecții fiind liberă în limita locurilor disponibile.

Page 1 of 76512345...102030...Last »