UNATC lansează un nou sezon de Podcast
https://www.ziarulmetropolis.ro/unatc-lanseaza-un-nou-sezon-de-podcast/

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” Bucureşti lansează în data de 8 iunie un nou sezon de Podcast UNATC.

Un articol de Petre Ivan|7 iunie 2022

Fiecare episod are ca invitat un profesor-reprezentant al celor două Facultăți din UNATC, Facultatea de Teatru și Facultatea de Film. Ascultătorii – preponderent viitorii și actualii studenți – au posibilitatea să afle de la invitați informații despre admiterea la UNATC la studiile de licență, masterat sau doctorat, dar și despre activități specifice diferitelor specializări și ce presupune viața de student la UNATC. Invitații împărtășesc amintiri din perioada studenției lor, formatul fiind unul ludic și jovial.

Podcast UNATC este o producție SAS UNATC (Societatea Antreprenorială Studențească UNATC) și are doi moderatori, actorii Vlad Logigan și Dan Coza. Podcast UNATC este coordonat de Laura
Lăzărescu-Thois, Director PR, Comunicare și Imagine la UNATC, și constituie un proiect interdisciplinar, realizat împreună cu studenții diferitelor specializări din UNATC.

Podcast UNATC poate fi urmărit începând cu 8 iunie 2022 săptămânal, miercurea de la ora 20:00 pe canalul YouTube UNATC.

Citiţi şi:
23
/02
/24

Regizorul francez Nicolas Philibert, unul dintre marile nume ale filmului documentar la nivel internațional, semnează regia filmului Pe Adamant (Sur l’Adamant). Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Berlin în 2023, unde a câștigat Marele Premiu, Ursul de Aur.

22
/02
/24

„Invit tinerii să vadă ceva rar, deosebit - prima expoziție organizată în România despre imaginea samuraiului văzută de cei mai importanți artiști japonezi din perioadele Edo și Meiji”, a spus avocatul George Șerban, colecționar de stampe japoneze, la vernisajul expoziției „Samurai. Legendele Japoniei”, care a avut loc pe 21 februarie, la Muzeul Brukenthal din Sibiu, cu sprijinul JTI.

22
/02
/24

Niki (12 ani) și Vika (11 ani) se întâlnesc pentru prima dată în metroul din Harkiv, unde familiile lor s-au refugiat de război. O poveste de dragoste neașteptată și emoționantă, care ne amintește că empatia, generozitatea și speranța în ceilalți sunt singurele lucruri care ne pot salva umanitatea pe timp de război.

22
/02
/24

Pe 27 februarie se împlinesc 2 ani de la dispariţia regizorului Nicolae Corjos, autorul celebrelor filme Liceenii şi Declaraţie de dragoste. Mai multe televiziuni vor puncta momentul, cu totul excepţională fiind iniţiativa postul de televiziune prin cablu Cinemaraton care pe 27 februarie va difuza întreaga zi titluri din filmografia lui Nicolae Corjos, atât filme artistice, cât şi documentare şi interviuri cu acesta.