Undeva, cândva… Jennifer Aniston & Brad Pitt
https://www.ziarulmetropolis.ro/undeva-c%c3%a2ndva-jennifer-aniston-brad-pitt/

Actriţa Jennifer Aniston, la începutul anilor ’90 (foto stânga). Douăzeci de ani mai târziu, în 2011, pe când actriţa împlinea 42 de ani, fosta soţie a lui Brad Pitt (Aniston şi Pitt au fost căsătoriţi timp de cinci ani – foto centru, până la apariţia Angelinei Jolie)  a fost desemnată, de revista revista Men’s Health, “Sexiest Woman of All Time” – cea mai sexy femeie din toate timpurile.

Un articol de Petre Ivan|19 iulie 2018

Peste alți șapte ani, mai exact în această primăvară, revistele de profil din întreaga lume titrau că cei doi actori s-au împăcat, după ce prietenului lor comun, George Clooney, a pus o vorbă bună unde trebuia.

P.S.
Pentru cei pasionați de happy end-uri, ar mai fi de spus că, între timp, Jennifer Aniston și Brad Pitt (foto dreapta) s-ar fi mutat împreună (conform acelorași reviste destul de bine informate și intenționate), ba chiar s-ar fi căsătorit, în mare secret, într-o ceremonie la Paris. Iar dacă nu s-or fi despărțit încă, cei doi trăiesc împreună, în același apartament de lux, chiar și la această oră…

Foto: Jennifer Aniston & Brad Pitt – facebook

26
/11
/21

INTERVIU „Cu fiecare film am impresia că învăţ ceva nou despre meseria de actor”, afirmă într-un interviu cunoscutul actor franco-algerian Kad Merad, progatonist în comedia „Succes de public” („Un triomphe”, 2020), regizată de Emmanuel Courcol şi disponibilă în prezent în cinematografele din România.

22
/11
/21

„Titane”, cel mai șocant film al anului, ajunge în cinematografele din România din 3 decembrie, distribuit de Independența Film. Catalogat drept thriller psycho-sexy, „Titane” a stârnit valuri de șoc la Cannes, mai mulți spectatori pierzându-și cunoștința în timpul proiecției.

22
/11
/21

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului.

22
/11
/21

Viaţa grea din Gaza, violenţele asupra palestinienilor din teritoriile ocupate, agresiunile asupra femeilor în lumea arabă sau problema refugiaţilor se numără printre subiectele tratate de o serie de documentare care completează programul ediţiei din acest a Festivalului Filmului Palestinian.

17
/11
/21

Regizat de britanicul Edgar Wright, „Last Night in Soho” (2021) stă pe o idee grozavă. Ia un reflex des întâlnit al multora dintre noi, idealizarea unei anumite perioade, şi îl aruncă în aer cu stil.

10
/11
/21

CRONICĂ DE FILM Mi-e neaşteptat de greu să scriu despre „La civil” (2021), deşi e un film pe care am fost nerăbădător să îl văd. „Waiting for August” (2014), documentarul cu care a debutat Teodora Mihai, regizoare din Belgia, dar de origine română, m-a impresionat când l-am văzut şi încă îi port o amintire puternică.