Undeva, cândva… Jennifer Aniston & Brad Pitt
https://www.ziarulmetropolis.ro/undeva-c%c3%a2ndva-jennifer-aniston-brad-pitt/

Actriţa Jennifer Aniston, la începutul anilor ’90 (foto stânga). Douăzeci de ani mai târziu, în 2011, pe când actriţa împlinea 42 de ani, fosta soţie a lui Brad Pitt (Aniston şi Pitt au fost căsătoriţi timp de cinci ani – foto centru, până la apariţia Angelinei Jolie)  a fost desemnată, de revista revista Men’s Health, „Sexiest Woman of All Time” – cea mai sexy femeie din toate timpurile.

Un articol de Petre Ivan|19 iulie 2018

Peste alți șapte ani, mai exact în această primăvară, revistele de profil din întreaga lume titrau că cei doi actori s-au împăcat, după ce prietenului lor comun, George Clooney, a pus o vorbă bună unde trebuia.

P.S.
Pentru cei pasionați de happy end-uri, ar mai fi de spus că, între timp, Jennifer Aniston și Brad Pitt (foto dreapta) s-ar fi mutat împreună (conform acelorași reviste destul de bine informate și intenționate), ba chiar s-ar fi căsătorit, în mare secret, într-o ceremonie la Paris. Iar dacă nu s-or fi despărțit încă, cei doi trăiesc împreună, în același apartament de lux, chiar și la această oră…

Foto: Jennifer Aniston & Brad Pitt – facebook

28
/05
/20

CRONICĂ DE FILM La unele documentare ne uităm pentru că ne interesează mai ales un autor sau un stil. Iar pe altele le privim în primul rând pentru subiect. Din a doua categorie face parte „Becoming” (2020), de Nadia Hallgren – un film despre Michelle Obama produs şi difuzat de Netflix.

22
/05
/20

O serie de interviuri reunite sub umbrela InspiraTIFF, un proiect nou conceput de echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania, va fi difuzată săptămânal pe platforma de streaming TIFF Unlimited, începând din 25 mai. Primul invitat al jurnalistului Mihnea Măruță este regizorul Cristi Puiu, unul dintre cei mai valoroși invitați ai TIFF, prezent la Cluj cu toate filmele sale în ultimii 20 de ani.

19
/05
/20

CRONICĂ DE FILM Pentru că încă nu putem merge la cinema şi la festivaluri, rămânem tot la platformele cu filme accesibile din fotoliul de acasă. De data asta, vă recomandăm trei scurtmetraje foarte speciale, realizate de britanicul Jonathan Glazer, thailandezul Apichatpong Weerasethakul şi americanul Jonas Mekas şi disponibile pe MUBI.

17
/05
/20

CRONICĂ DE FILM Cu premiera recentă la HBO şi disponibil pe platforma HBO GO, „Natalie Wood: Ce rămâne în urmă” (2020) este un documentar biografic realizat de Laurent Bouzereau despre una dintre cele mai cunoscute actriţe americane. Filmul are ca punct de pornire moartea suspectă a vedetei la doar 43 de ani.

13
/05
/20

CRONICĂ DE FILM Era inevitabil să apară și primele filme realizate în izolare. Radu Jude a lansat un scurt autoportret conceput la invitația Arte/ZDF. Iar Dan Chișu a încercat un lungmetraj, un simplu excercițiu autocomplezent despre un regizor care roagă actori să joace într-un film despre viața în carantină.

07
/05
/20

PREVIEW Din multitudinea de oferte de filme care pot fi văzute de acasă în perioada asta de izolare, vă propunem câteva titluri clasice maghiare, puse la dispoziţie online şi gratuit, cu subtitrare în engleză, chiar de Arhiva de Film din Ungaria.

Page 1 of 26212345...102030...Last »