Undeva, cândva… Jennifer Aniston & Brad Pitt
https://www.ziarulmetropolis.ro/undeva-c%c3%a2ndva-jennifer-aniston-brad-pitt/

Actriţa Jennifer Aniston, la începutul anilor ’90 (foto stânga). Douăzeci de ani mai târziu, în 2011, pe când actriţa împlinea 42 de ani, fosta soţie a lui Brad Pitt (Aniston şi Pitt au fost căsătoriţi timp de cinci ani – foto centru, până la apariţia Angelinei Jolie)  a fost desemnată, de revista revista Men’s Health, “Sexiest Woman of All Time” – cea mai sexy femeie din toate timpurile.

Un articol de Petre Ivan|19 Iulie 2018

Peste alți șapte ani, mai exact în această primăvară, revistele de profil din întreaga lume titrau că cei doi actori s-au împăcat, după ce prietenului lor comun, George Clooney, a pus o vorbă bună unde trebuia.

P.S.
Pentru cei pasionați de happy end-uri, ar mai fi de spus că, între timp, Jennifer Aniston și Brad Pitt (foto dreapta) s-ar fi mutat împreună (conform acelorași reviste destul de bine informate și intenționate), ba chiar s-ar fi căsătorit, în mare secret, într-o ceremonie la Paris. Iar dacă nu s-or fi despărțit încă, cei doi trăiesc împreună, în același apartament de lux, chiar și la această oră…

Foto: Jennifer Aniston & Brad Pitt – facebook

11
/12
/19

CRONICĂ DE FILM „Marriage Story” (2019), noul film al regizorului Noah Baumbach, unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai cinemaului american independent, are toate datele pentru a se face simpatic: actori celebri și cool, un subiect cu o puternică încărcătură emoțională și o regie discretă. Este însă și un mare film?

09
/12
/19

Ajuns la ediția a 23-a, festivalulul de film studențesc CineMAiubit, care a avut loc între 3 și 7 decembrie la Cinemateca Eforie din București, a scos în prim-plan câțiva tineri cineaști foarte promițători, care merită urmăriți și de care foarte probabil vom mai auzi în anii care vin.

09
/12
/19

Muzeul Național de Artă al României invită publicul, pe 12 decembrie, de la ora 19.00, la o seară de film cu o proiecție specială: un moment rar de confesiune în care Corneliu Baba, acest pictor singuratic, a acceptat prezența celorlalți în atelierului său.

08
/12
/19

Al șaselea și ultimul sezon al dramei Vikingii a revenit, în exclusivitate, la HISTORY® cu două episoade, joi, 5 decembrie, de la ora 21:00, la doar o zi după premiera din Statele Unite. Drama crește în intensitate pe parcursul călătoriei vikingilor în locuri îndepărtate, la mii de kilometri de Kattegat, pe măsură ce aceștia vor întâlni rivali de temut și vor înfrunta consecințele morții lui Ragnar.

28
/11
/19

CRONICĂ DE FILM După „Cealaltă Irina” (2009) și „Q.E.D.” (2013), regizorul Andrei Gruzsniczki revine cu un nou lungmetraj, „Zavera” (2019), o dramă minimalistă - dar și manieristă - despre un inginer constructor (Dorian Boguță) a cărui viață e dată peste cap de moartea celui mai bun prieten (Șerban Pavlu).

28
/11
/19

Organizat de American Independent Film Festival și Cinema „Elvire Popesco”, pe 30 noiembrie, Maratonul „Blade Runner” este o invitație în lumea a două filme cult.

27
/11
/19

CRONICĂ DE FILM Martin Scorsese revine cu voluptate la ce i-a fost cel mai drag: filmul cu gangsteri. Produs și lansat de Netflix, adică în afara limitărilor la durată impuse de o distribuție în cinematografe, „The Irishman” i-a permis veteranului regizor să se lăfăie într-o cronică a mafiei de aproape trei ore și jumătate.

23
/11
/19

10 filme internaționale proiectate în premieră la București, un juriu de excepție, 12 masterclass-uri și 2 workshop-uri cu specialiști în cinematografie și actorie, și voie bună fără limite!

Page 1 of 25412345...102030...Last »