Undeva, cândva… Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas
https://www.ziarulmetropolis.ro/undeva-candva-catherine-zeta-jones-michael-douglas/

Catherine Zeta-Jones a publicat pe contul de Instagram o fotografie surprinsă în momentul în care l-a întâlnit prima dată pe soţul ei, Michael Douglas. Ea avea atunci 28 de ani, iar el doar… 53.

Un articol de Petre Ivan|6 August 2018

Fotografia postată de actriţa galeză pe contul ei de Instagram a fost realizată în urmă cu 20 de ani, la Festivalul de Film de la Deauville. Catherine Zeta-Jones purta o rochie neagră fără bretele și își privea viitorul soț  cu admirație.

”Nu-mi aduc aminte ce vorbea” a scris cu umor actrița despre soțul ei, a cărui memorie pare ceva mai proaspătă, Michael Douglas declarând că, la acea primă întâlnire cu viitoarea sa soție, i-ar fi spus acesteia: ‘Vreau să fiu tatăl copiilor tăi’.

Cei doi actori, care au împreună doi copii, pe Dylan, de 17 ani, si pe Carys, de 15 ani, și-au anunțat divorțul în 2013. A fost însă vorba doar despre o scurtă pauză în relația lor, una menită „să le salveze mariajul”, dovadă că anul acesta, în noiembrie, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas vor sărbători 18 ani de căsnicie.

Foto: Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas, undeva candva – facebook

11
/12
/19

CRONICĂ DE FILM „Marriage Story” (2019), noul film al regizorului Noah Baumbach, unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai cinemaului american independent, are toate datele pentru a se face simpatic: actori celebri și cool, un subiect cu o puternică încărcătură emoțională și o regie discretă. Este însă și un mare film?

09
/12
/19

Ajuns la ediția a 23-a, festivalulul de film studențesc CineMAiubit, care a avut loc între 3 și 7 decembrie la Cinemateca Eforie din București, a scos în prim-plan câțiva tineri cineaști foarte promițători, care merită urmăriți și de care foarte probabil vom mai auzi în anii care vin.

09
/12
/19

Muzeul Național de Artă al României invită publicul, pe 12 decembrie, de la ora 19.00, la o seară de film cu o proiecție specială: un moment rar de confesiune în care Corneliu Baba, acest pictor singuratic, a acceptat prezența celorlalți în atelierului său.

08
/12
/19

Al șaselea și ultimul sezon al dramei Vikingii a revenit, în exclusivitate, la HISTORY® cu două episoade, joi, 5 decembrie, de la ora 21:00, la doar o zi după premiera din Statele Unite. Drama crește în intensitate pe parcursul călătoriei vikingilor în locuri îndepărtate, la mii de kilometri de Kattegat, pe măsură ce aceștia vor întâlni rivali de temut și vor înfrunta consecințele morții lui Ragnar.

28
/11
/19

CRONICĂ DE FILM După „Cealaltă Irina” (2009) și „Q.E.D.” (2013), regizorul Andrei Gruzsniczki revine cu un nou lungmetraj, „Zavera” (2019), o dramă minimalistă - dar și manieristă - despre un inginer constructor (Dorian Boguță) a cărui viață e dată peste cap de moartea celui mai bun prieten (Șerban Pavlu).

28
/11
/19

Organizat de American Independent Film Festival și Cinema „Elvire Popesco”, pe 30 noiembrie, Maratonul „Blade Runner” este o invitație în lumea a două filme cult.

27
/11
/19

CRONICĂ DE FILM Martin Scorsese revine cu voluptate la ce i-a fost cel mai drag: filmul cu gangsteri. Produs și lansat de Netflix, adică în afara limitărilor la durată impuse de o distribuție în cinematografe, „The Irishman” i-a permis veteranului regizor să se lăfăie într-o cronică a mafiei de aproape trei ore și jumătate.

23
/11
/19

10 filme internaționale proiectate în premieră la București, un juriu de excepție, 12 masterclass-uri și 2 workshop-uri cu specialiști în cinematografie și actorie, și voie bună fără limite!

Page 1 of 25412345...102030...Last »