Undeva, cândva… Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas
https://www.ziarulmetropolis.ro/undeva-candva-catherine-zeta-jones-michael-douglas/

Catherine Zeta-Jones a publicat pe contul de Instagram o fotografie surprinsă în momentul în care l-a întâlnit prima dată pe soţul ei, Michael Douglas. Ea avea atunci 28 de ani, iar el doar… 53.

Un articol de Petre Ivan|6 august 2018

Fotografia postată de actriţa galeză pe contul ei de Instagram a fost realizată în urmă cu 20 de ani, la Festivalul de Film de la Deauville. Catherine Zeta-Jones purta o rochie neagră fără bretele și își privea viitorul soț  cu admirație.

”Nu-mi aduc aminte ce vorbea” a scris cu umor actrița despre soțul ei, a cărui memorie pare ceva mai proaspătă, Michael Douglas declarând că, la acea primă întâlnire cu viitoarea sa soție, i-ar fi spus acesteia: ‘Vreau să fiu tatăl copiilor tăi’.

Cei doi actori, care au împreună doi copii, pe Dylan, de 17 ani, si pe Carys, de 15 ani, și-au anunțat divorțul în 2013. A fost însă vorba doar despre o scurtă pauză în relația lor, una menită „să le salveze mariajul”, dovadă că anul acesta, în noiembrie, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas vor sărbători 18 ani de căsnicie.

Foto: Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas, undeva candva – facebook

24
/09
/21

Festivalul KINOdiseea aduce pe marele ecran filme despre protejarea mediului, relațiile dintre copii și părinți, curaj și empatie, la Cinema Gloria și Cinema Eforie.

20
/09
/21

Între 20 septembrie și 15 noiembrie, proiectul interdisciplinar „Noi împotriva noastră. Intervenție culturală pentru destigmatizarea bolilor psihice” continuă derularea la nivel național a seriei de activități artistice și de conștientizare dedicate cu precădere membrilor rețelei de sprijin din jurul persoanelor afectate de boli psihice, dar și publicului larg. 

17
/09
/21

OPINIE Mai mulţi cineaşti români importanţi, deopotrivă producători şi regizori, printre care Stere Gulea, Tudor Giurgiu, Ada Solomon şi Nae Caranfil, îşi exprimă nemulţumirea faţă de felul în care se desfăşoară concursurile de finanţare organizate de Centrul Naţional al Cinematografiei.

16
/09
/21

Caravana Metropolis- cinema în aer liber se întoarce în Piața Sfatului din Brașov cu cele mai bune filme din ultimul an, cu distincții importante la festivaluri de film internaționale prestigioase. Acestea vor putea fi urmărite între 21 și 26 septembrie, de la ora 20:00, în spațiul de proiecție amenajat în centrul Brașovului. Intrarea la proiecții este liberă.

16
/09
/21

Cea de-a 5-a ediție Bucharest Short Film Festival va avea loc în perioada 17-23 septembrie, la Teatrul Godot - Palatul Bragadiru (17 și 23, în aer liber) și Cinemateca Eforie (18 -22).

15
/09
/21

Independența Film lansează în cinema din 17 septembrie, la pachet, două noi titluri ale regizorilor consacrați Gaspar Noé și Pedro Almodóvar: „Lux Æterna”, un mediu-metraj produs de celebra casă de modă Yves Saint Laurent, cu Béatrice Dalle și Charlotte Gainsbourg în rolurile principale, și scurtmetrajul „Vocea umană”/ „The Human Voice”, care o are protagonistă pe Tilda Swinton, purtând haine semnate de Balenciaga.

08
/09
/21

PREVIEW Între 8 şi 12 septembrie, la Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes și Verde Stop Arena din Bucureşti, se desfăşoară cea de-a 6-a ediție a Película, singurul festival de film și cultură ibero-americană din România. Ulterior, o selecţie de filme vor fi văzute şi la Cluj-Napoca, dar şi online.