Undeva, cândva… Părinți faimoși de Hollywood
https://www.ziarulmetropolis.ro/undeva-candva-parinti-faimosi-de-hollywood/

Cary Grant, Paul Newman, Jack Lemmon, Buster Keaton, Rita Hayworth, Frank Sinatra, Loretta Young, Vivien Leigh, Gary Cooper sau Humphrey Bogart sunt câteva dintre legenedele de altădată ale Hollywoodului. Îi ştim atât de bine în ipostaza de actori şi artişti de geniu, dar cu greu ni-i putem imagina în postura de părinţi, îmbrâţiţându-şi emoţionaţi copiii sau jucându-se relaxaţi cu aceştia.

Un articol de Petre Ivan|27 septembrie 2018

Cu siguranță imaginile de mai jos, postate pe contul de facebook  “Movies from the 20’s – 60’s”, vă vor surprinde și impresiona.

Cary Grant & fetița sa Jennifer

Frank Sinatra si fetita sa, Nancy 

Gary Cooper si fetita sa, Maria

Humphrey Bogart si fetita sa, Leslie 

Jack Lemmon si fetita sa, Courtney

Loretta Young si fetita sa, Judy

Paul Newman și fetița sa Claire

Paul Newman și fetița sa Claire

Vivien Leigh si fetita sa, Suzanne

Foto: Părinți faimoși de Hollywood facebook 

 

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

09
/09
/20

Pentru a sărbători cea de-a 5-a ediție, organizatorii festivalului Película au pregătit o călătorie cinematografică specială: 21 de producții din 8 țări din America Latină (Argentina, Brazilia, Bolivia, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Uruguay), cărora li se alătură 2 titluri din Spania.

08
/09
/20

CRONICĂ DE FILM În al treilea său documentar, „Holy Father” (2020), câştigător al Premiului Special al Juriului la Sarajevo şi prezentat în premieră în România la Astra, regizorul Andrei Dăscălescu are curajul de a explora relaţia cu tatăl său, călugăr la Athos, şi cu iubita sa, cu care urmează să aibă un copil.

Pagina 1 din 27012345...102030...Ultima »