Vacanța de vară cu Excelsior continuă. Pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 0 și 80 de ani
https://www.ziarulmetropolis.ro/vacanta-de-vara-cu-excelsior-continua-pentru-copii-si-adolescenti-cu-varsta-cuprinsa-intre-0-si-80-de-ani/

În fiecare weekend, până pe 4 septembrie, în Parcul Bazilescu din Capitală, Teatrul Excelsior va prezentate spectacole, cu intrare liberă.

Un articol de Liliana Matei|10 Iulie 2016

Sâmbătă, 9 iulie

18.00 – 22.30

Magia Copilăriei – Teatrul EXCELSIOR
Concurs cu premii
Concert Emilia Mușală – Prințesele copilăriei
Acrobație cu Giani și Anca Ștefănescu – Duo Expression
Nică a Petrei – Annemary Ziegler

Pintea – proiecție film artistic
Prezintă Stelian Milu
Duminică, 10 iulie
18.00 – 22.30

Peripețiile clovnilor – Trupa Hodoronktronk
Concurs cu premii
Magie și mister cu Ștefania Bănică – Teatrul de Magie
Best Off – Secvențe de teatru – Silvana Ionescu și Annemary Ziegler
Five o’clock – spectacol de teatru

Drumul Oaselor – proiecție film artistic
Prezintă Oana Tofan

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Ritmuri de tango, parfum de Argentina, sonoritatea inedită a bandoneón-ului și vocea ANALIEI SELIS, toate acestea sunt ”ingredientele” concertului programat miercuri, 20 martie (19.00), la Sala Radio,  în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului TANGO SIMFONIC, ce poartă titlul Milonga de mis amores.

Page 1 of 78312345...102030...Last »