VIDEO de poveste! Spectatoare cerută în căsătorie, pe scena Teatrului Mic!
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-de-poveste-spectatoare-ceruta-in-casatorie-pe-scena-teatrului-mic/

În aplauzele şi în uralele publicului care a văzut aseară spectacolul „Visul unei nopţi de vară“, la Teatrul Mic, un tânăr şi-a surprins iubita, invitând-o pe scenă şi cerând-o în căsătorie. Ziarul Metropolis vă arată cum s-a întâmplat totul, într-un material video obţinut în exclusivitate.

Un articol de Ziarul Metropolis|6 martie 2015

În 2011, la premiera spectacolului „Visul unei nopţi de vară“, de Shakespeare, regizat de Gelu Colceag, Teatrul Mic lansa o invitaţie pe care doi tineri spectatori au luat-o aseară foarte în serios.

Invitaţia suna aşa: „Oberon & Titania S.R.L. vă invită la nunţile lui Tezeu şi Hypollita, Demetrius şi Helena, Lysander şi Hermia. Suntem la dispoziţia dumneavoastră oricând ne veţi solicita, pentru nunţi, botezuri, tăieri de moţ şi ruperi de turtă, cu condiţia să nu ne zărească lumina zilei“.

Un tânăr spectator şi-a făcut curaj şi şi-a cerut iubita în căsătorie, aseară, chiar la finalul spectacolului „Visul unei nopţi de vară“, producţie de succes, în care joacă, printre alţii, actori precum Claudiu Istodor, Ovidiu Niculescu, Cristi Iacob, Radu Iacoban, Ilinca Manolache, Andreea Grămoşteanu.

După ce a ieşit la aplauze, alături de colegii săi, actorul Claudiu Istodor le-a cerut spectatorilor să îl încurajeze pe cel care avea să facă cel mai important gest din viaţa lui. „Scena e o lume. Lumea e o scenă. Toţi oamenii sunt actori. Un tânăr ne-a implorat să-l lăsăm să vină din scenă şi să intre în lume, adică să intre în rândul lumii“, a spus interpretul lui Puck.

Tânărul a venit din culise şi s-a îndreptat spre iubita lui, aşezată în primul rând. S-a lăsat în genunchi şi i-a întins inelul. Restul… e un vis.

Vedeţi în acest video, cum s-a întâmplat totul, şi dacă ea a spus „Da!“

03
/04
/20

Despre povești, copilărie, literatură, femei, război, amintiri din kibbutz și alte întâmplări, în 25 de destăinuiri ale scriitorului israelian Amos Oz, consemnate de Shira Hadad în volumul de convorbiri „Din ce este făcut un măr?” (Editura Humanitas Fiction, 2020).

23
/12
/19

Piesa „Dor de casă” interpretată de Cuza de la „Noaptea Târziu”, George Hora, Irina Rimes și actrița Carmen Tănase, și care a fost lansată pe 17 decembrie, a devenit în câteva zile imnul nostalgic al tuturor românilor plecați la muncă în străinătate, și care și-ar dori mai mult decât orice pe lume să ajungă acasă de Sărbători.

17
/09
/19

Actrița Oana Pellea a descoperit astăzi, prin intermediul facebook, un filmuleț emoționant din urmă cu jumătate de veac. L-a postat pa pagina sa de facebook, alături de un mesaj tulburător, care se încheie cu aceste cuvinte: "Mulțumesc, tată, pentru tot! Te iubesc!"

15
/08
/19

Ziarul Metropolis vă propune o nouă rubrică – După 1989 – în care încercăm să vedem cum au trăit intelectualii români răsturnarea comunismului (în decembrie aniversăm – deja! – 30 de ani de la Revoluție) și cum au întâmpinat ei zorii noii libertăți.

14
/08
/19

Pe 10 august s-au împlinit 135 de ani de la nașterea, la Brăila, a scriitorului Panait Istrati. Am selectat pentru dumneavoastră câteva repere biografice (așa cum apar în Panait Istrati, „Opere”, Editura Academiei Române, București, 2003).

01
/07
/19

O vizită la muzeu, o rusoaică necunoscută într-o cabină telefonică, un dans cu Vera, fluturi, un vagon de dormit, Lev Tolstoi tolănit într-un șezlong... Bun venit în lumea viselor unuia dintre cei mai mari scriitori din toate timpurile – Vladimir Nabokov!

29
/05
/19

METROPOLIS SPECIAL Vă invităm să (re)descoperiți povestea de dragoste dintre Carol al II-lea și Elena Lupescu, așa cum ne-o înfățișează scriitoarea Tatiana Niculescu în cea mai nouă dintre cărțile sale – „Regele și Duduia” (Editura Humanitas, 2019).

27
/05
/19

Regizoarea Carmen Lidia Vidu rememorează în exclusivitate pentru Ziarul Metropolis experiența participării sale, cu spectacolul „Jurnal de România. Timișoara”, parte a proiectului de teatru documentar „Jurnal de România”, la Festivalul Voice of Europe, de la Jena, Germania, desfășurat între 20 și 26 mai 2019. Vă invităm să descoperiți o poveste de succes din teatrul autohton de azi!

Pagina 1 din 512345