VIDEO Exercițiu de spectacol lectură – Cântăreața cheală, la UNATC
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-exercitiu-de-spectacol-lectura-cantareata-cheala-la-unatc/

„UNATC – Uşi redeschise online“. Actorie Anul 3 – Grupa B. Clasa conf.univ.dr. Liviu Lucaci, lect.univ.dr. Ștefana Samfira, prof.asoc.dr. Alexandru Unguru.

Un articol de Petre Ivan|4 iunie 2020

Exercițiu de spectacol lectură – Cântăreața cheală

 

Coordonator proiect:

prof.asoc.dr. Alexandru Unguru

 

Imagine și montaj:

Cosmin Gașpar – student actorie anul 3 grupa B

 

Distribuție:

Domnul Smith – Alexandru Barbu

Doamna Smith – Cătălina Nițu

Domnul Martin – Cosmin Gaspar

Doamna Martin – Oana Jipa

Mary – Silvia Bem

Pompierul – Vlad Popescu

02
/04
/24

Institutul Cultural Român participă în premieră, prin ICR Bruxelles și Centrul Național al Cărții, cu un stand propriu la „Foire du livre de Bruxelles / Târgul Internațional de Carte de la Bruxelles”, care se va desfășura în perioada 4-7 aprilie 2024, la Centrul de expoziții Tour et Taxis din capitala Belgiei.

02
/04
/24

Mobius & The Institute transformă centrul Bucureștiului într-un hotspot al culturii Hip-hop. Cea mai mare expoziție a artistului Saddo ocupă Piața Amzei.

29
/03
/24

Romanian Design Week, un festival multidisciplinar dedicat industriilor creative ce promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația, lansează în colaborare cu UniCredit Bank un concurs destinat tinerilor ilustratori și designeri grafici din România, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Scopul competiției este crearea colecției oficiale de obiecte de merchandising pentru festival, având ca temă "Unlock the City".

29
/03
/24

Una din trei femei se confruntă cu pierderea sarcinii de-a lungul vieții. Una din șase femei se confruntă cu infertilitatea. Una din două femei trece prin depresie și/sau anxietate, în urma pierderii unei sarcini, sau în contextul problemelor de infertilitate. În pofida frecvenței lor, aceste experiențe sunt totuși unele dintre cele mai stigmatizante și izolante din societate.

28
/03
/24

O nouă lună într-un șir aparent nesfârșit plasat sub semnul „vremurilor interesante” este o nouă invitație la oglindire prin artă. De la criza de mediu la traume transmise de-a lungul generațiilor, de la apăsarea cu care ne zdrobesc rolurile de gen în societate, la dificultățile în comunicare, spectacolele Vanner Collective vorbesc despre probleme cu care ne confruntăm zi de zi, conștienți sau nu, abordate cu empatie și cu inteligență, cu un amestec dezarmant de onestitate și teatralitate.