Voices for Hope – Anda Dimitriu și Claudiu Rusu de la Vocea României cântă pentru copiii vulnerabili
https://www.ziarulmetropolis.ro/voices-for-hope-anda-dimitriu-si-claudiu-rusu-de-la-vocea-romaniei-canta-pentru-copiii-vulnerabili/

Pe 24 septembrie aveţi ocazia să îi ascultaţi şi să îi vedeţi pentru prima dată împreună pe o scenă din Bucureşti pe doi solişti îndrăgiţi lansaţi la emisiunea “Vocea României”: Anda Dimitriu şi Claudiu Rusu. Ei vor susţine un concert caritabil în beneficiul copiilor sprijiniţi de fundaţia Hope and Homes for Children România.

Un articol de Liliana Matei|23 septembrie 2015

Celor doi soliști li se va alătura pe scenă pianistul trupei Mandinga, Omar Secada Dihigo, nepotul legendarului interpret Jon Secada.

Anda și Claudiu sunt susținători ai fundației HHC România din această primăvară, când, alături de alți doi colegi de la Vocea României, au alergat la proba de ștafetă a Semimaratonului București. Pe 4 octombrie, ei vor participa la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon și vor alerga fiecare câte 10 km la ștafetă, în cadrul TEAM HOPE, strângând bani pentru a oferi copiilor șansa unei vieți mai bune.

La concertul „Voices for Hope” sunt așteptați toți amatorii de muzică bună, joi, 24 septembrie, în Club Mojo, începând cu ora 21:00. Intrarea costă 10 lei, iar toți banii vor fi donați către Hope and Homes for Children România.

Înscrieri pe pagina de Facebook a evenimentului: Voices for Hope Concert.

24
/05
/20

Program de excepție în cea de-a treia lună de #EnescuOnline, începând de sâmbătă 23 mai 2020: iubitorii muzicii vor putea să revadă pe www.festivalenescu.ro patru dintre spectacolele de operă din ediția 2019 care au dus la nominalizarea Festivalului Enescu de către 2020 International Opera Awards în top 5 evenimente de gen care promovează muzica de operă la nivel mondial.

22
/05
/20

Ținând cont de situația actuală a artiștilor, care din cauza crizei Coronavirus nu au mai putut performa, iar multe apariții concertistice le-au fost anulate pe plan internațional, la inițiativa violonistului vienez Daniel AUNER a fost creată platforma konzertsaal.at pentru a le oferi artiștilor posibilitatea atât de a susține concerte în această perioadă, cât și pentru a rămâne în contact cu publicul larg prin intermediul transmisiilor on-line.

20
/05
/20

Concertul pe care artista LP ar fi trebuit să îl susțină vara aceasta este amânat din motive de siguranță pentru vara anului viitor. Mai exact, întâlnirea cu publicul din România va avea loc pe data de 11 iulie 2021 la Arenele Romane . Spectacolul de anul acesta a fost amânat ca urmare a Ordonanței Militare numărul 1 din data de 18 martie 2020.

19
/05
/20

Joi, 21 mai 2020, de la ora 19.00, în cadrul stagiunii online, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de maestrul Christian Badea, îl are invitat pe solistul Liviu Prunaru, concertmaistru al Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam. În program, Concertul în la minor pentru vioară şi orchestră, op. 53 de Antonin Dvořák și Simfonia nr. 1, în do minor, op. 68 de Johannes Brahms.

17
/05
/20

Vă invităm să o descoperiți pe legendara Billie Holiday prin intermediul cărții „Lady Sings the Blues”, semnată de artistă alături de William Dufty și publicată recent și în limba română, la editura Nemira.

07
/05
/20

„Un virus numit OPERĂ” este noul generic sub care Luminița Arvunescu, apreciată realizatoare de emisiuni muzicale, și Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, în parteneriat cu Radio România Muzical, readuc în cea mai strictă actualitate și într-un foarte inspirat contrapunct la izolarea impusă de pandemia Coronavirus, proiectul de succes Opera FANtastica.

04
/05
/20

OAMENII MUZICII Pe 4 mai 1955, în condiții sărăcăcioase contrastante cu extraordinara sa personalitate, se stingea unul din marii oameni ai secolului XX. Îl sărbătorim, ne mândrim cu el, dar cât îl cunoaștem (și ascultăm) de fapt pe George Enescu? Iată doar câteva din trăsăturile unei personalități și ale unei cariere excepționale – și o invitație de a-i descoperi muzica.

Page 1 of 14712345...102030...Last »