Week-end cultural în capitală
https://www.ziarulmetropolis.ro/week-end-cultural-in-capitala/

INIŢIATIVĂ. O dată la două săptămâni Radio România Cultural va oferi câte un week-end cultural în Bucureşti (pentru două persoane) care va consta în două nopţi de cazare (o camera pentru doua persoane, în zilele de vineri şi sâmbătă), cu mic dejun la Hotel Cişmigiu, plus bilete la spectacolele instituţiilor culturale partenere.

Un articol de Petre Ivan|1 martie 2016

Radio România Cultural și Hotel Cișmigiu din Bucuresti oferă un week-end cultural în capitală. În perioada 1.03.2016 – 31.08.2016, în emisiunea Orașul Vorbește (10:05 – 12:00) de la Radio România Cultural, va fi organizat concursul „Week-end cultural în capitală” realizat în parteneriat cu Hotel Cișmigiu.

Câştigatorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va beneficia de un week-end pentru două persoane în Bucureşti.Week-end cultural

Hotel Cișmigiu este unul dintre hotelurile cu istorie ale capitalei, construit în 1912. La Hotel Cișmigiu, pe vremuri Palace, a locuit pentru un timp marele poet Ion Barbu, împreună cu soția sa, Gerda Barbilian.

La parterul hotelului se află celebra Berărie Gambrinus, editura Humanitas și Institutul Cervantes.

Orașul vorbește este o emisiune de cultură urbană, care își propune să aducă în FM viața creativă, nevralgiile sociale, evenimentele cu substanță, dar și spiritual ludic al Bucureștiului într-un spațiu sonor prietenos și inovativ.

Pe lângă oferta hotelieră, premiul va mai include si bilete la spectacole, în funcţie de disponibilitatea instituţiilor partenere RRC.

Regulamentul concursului şi programul Radio România Cultural pot fi găsite pe www.radioromaniacultural.ro.

Foto: Week-end cultural – radioromaniacultural.ro

28
/10
/20

Astăzi, 28 octombrie, de ziua de naștere a pictoriței basarabene Valentina Rusu Ciobanu (100 de ani), Asociația pentru cultură și arte ARBOR lansează în premieră producțiile multimedia #100VRC Valentina Rusu Ciobanu: viața și opera și VRC Atelier ’85, atelierul artistei din anul 1985, reconstituit în realitate virtuală.

27
/10
/20

Arta urbană este în jurul nostru, de cele mai multe ori este necesar doar să ne ridicăm privirea şi vom observa diferite forme de artă. Observăm de la stencils, la stickere, la graffiti şi instalaţii stradale, cât şi una dintre cele mai perisabile forme de artă urbană, cea realizată în cretă. Un articol de Mihaela Ion.

20
/10
/20

Editura Muzeului Național de Artă Contemporană și-a adăugat în colecție o nouă publicație „reper” pentru istoria vizualității contemporane din România, marcând astfel borna istorică a 30 de ani de la evenimentele lui decembrie 1989.

Pagina 1 din 5812345...102030...Ultima »