Westroot, adică Fusion – Country – Blue Grass – Pop – Western, În Pod la Historia
https://www.ziarulmetropolis.ro/westroot-adica-fusion-country-blue-grass-pop-western-in-pod-la-historia/

Vino sâmbătă, 1 Martie, să te distrezi cu Westroot În Pod la Historia! Mărţişorul muzical începe seara de la ora 21. Westroot interpretează compoziţii proprii într-un stil modern cu elemente din: country, western, rock, blue-grass, pop, soft-rock, blues, funk, jazz-rock, progressive.

Un articol de Petre Ivan|27 februarie 2014

Vino sâmbătă, 1 Martie, să te distrezi cu Westroot În Pod la Historia! Mărțișorul muzical începe seara de la ora 21. Westroot interpretează compoziții proprii într-un stil modern cu elemente din: country, western, rock, blue-grass, pop, soft-rock, blues, funk, jazz-rock, progressive.

Evenimentele la care formația a luat parte s-au bucurat de aprecierea unei game largi de public, încântând auditoriul prin tehnica instrumentală și prin abordarea originală a compozițiilor.

Caracteristica principală este combinația de intstrumente: banjo, vioară, mandolină, chitară , voci, tobe și bas, care formează o atmosferă specifică stilului, transpusă într-o manieră modernă de interpretare.

Westroot

Componenţa Westroot:

Andrei Gruia – voce, mandolin, Chuckk Hubbard – banjo, voce, Felix Eduard – tobe, percuţii, Sabin Teran – bass, Simona Buescu – vioară.

Biletul de intrare costă 15 de lei.

Foto cu Westroot – În Pod la Historia, facebook

13
/11
/23

Gabriel Croitoru și Simina Croitoru, tată şi fiică, merg înainte cu ediția din acest an a Turneului Național Vioara lui Enescu la sate, în comuna Petriș, județul Arad (17 noiembrie, ora 12.30), la Deva, pe scena Sălii Pro Arte (17 noiembrie, ora 19), la Braşov, la Sala Patria (18 noiembrie, ora 19), cu finalul turneului la Bucureşti, la Sala Radio (21 noiembrie, ora 19).

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu

23
/10
/23

De pe scenele Scala din Milano şi Theater an der Wien, soprana Letiția Vițelaru şi bas baritonul Sorin Coliban, remarcabili reprezentanţi ai diasporei artistice româneşti, vin la Bucureşti, unde, acompaniaţi de Orchestra Metropolitană București, cu maestrul Daniel Jinga la pupitrul dirijoral vor putea fi ascultaţi luni, 30 octombrie, de la ora 18:30, la Opera Națională din București.

19
/10
/23

Vineri, 20 octombrie 2023 (de la 19.00), ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO și apreciatul pianist român HORIA MIHAIL vă invită să ascultați la Sala Radio o partitură cu o poveste inedită în istoria muzicii: Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră, semnat de BEETHOVEN.

18
/10
/23

Joi, 19 octombrie 2023, Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, alături de dirijorul italian Luca Scaccabarozzi, susține un Concert Extraordinar de Muzică Sacră la Sinaia. Evenimentul va avea loc de la ora 18:00, la Biserica Romano-Catolică „Presfânta Inimă a lui Isus” din Sinaia.

16
/10
/23

Marți, 24 octombrie, de la ora 19:00, pianistul Cătălin Răducanu va ajunge la Ateneul Român cu spectaculosul său recital ce încheie seria Turneului național Un artist, un pian și un țambal - clasic, jazz, folclor, primul său turneu solo în care a concertat în mai multe orașe mari și localități din țară, cântând cu egală măiestrie la pian şi la ţambal.