Zilele Filmului Coreean. Câştigă o invitaţie dublă la „Pieta“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/zilele-filmului-coreean-castiga-o-invitatie-dubla-la-pieta/

Filmul „Pieta“, semnat de controversatul regizor coreean Kim Ki-duk, va fi proiectat la Bucureşti, la Zilele Filmului Coreean, la Sala Elvira Popescu (sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19.00). Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie de două persoane la acest film.

Un articol de Corina Vladov|15 noiembrie 2013

Filmul „Pieta“, semnat de controversatul regizor coreean Kim Ki-duk, va fi proiectat la Bucureşti, la Zilele Filmului Coreean, la Sala Elvira Popescu (sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19.00). Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie de două persoane la acest film. Atenţie! Filmul este interzis publicului până în 16 ani!

„Pieta“ este o relatare nuanțată despre vină, sacrificiu şi ispăşire. Filmul spune povestea unui bărbat care lucrează ca recuperator pentru o companie de împrumut financiar, amenințându-i brutal pe cei creditaţi, pentru rambursare.

Reunit pe neaşteptate cu mama sa, care îl abandonase la naştere, cruzimea protagonistului „cedează“ în faţa afecţiunii materne şi acesta renunță la slujbă. Totuşi, faptele sale violente nu rămân fără consecinţe: în mijlocul momentelor de apropiere şi de fericire cu mama, aceasta este răpită.

Palmares:

Pieta (2012), regie Kim Ki-Duk, durata 104’

Premiul publicului pentru interpretare feminină – Asian Film Awards 2013
Premiul pentru cel mai bun film, secțiunea Directors’ Week Award – Fantasporto 2013
Nominalizat pentru regie, cel mai bun film și cea mai bună actriță – Baek Sang Art Awads 2013
Premiul juriului pentru interpretare feminină – Asia Pacific Screen Awards 2012
Premiul pentru cel mai bun film – Blue Dragon Awards 2012
Premiul pentru regie și nominalizat la cel mai bun film – Dubai International Film festival 2012
Premiul pentru interpretare feminină și Premiul Juriului – Grand Bell Awards, South Korea 2012
Premiul pentru cel mai bun film străin – Satellite Awards 2012
Premiul pentru cel mai bun film – Leul de Aur, Venice Film Festival 2012

Zilele Filmului Coreean Pieta

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la „Pieta“, proiectat la Zilele Filmului Coreean

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să răspunzi la următoarea întrebare, până sâmbătă 16 noiembrie, la ora 14.00:

Ce premiu a câştigat filmul Pieta la Veneţia?

Câştigătorul va putea ridica invitaţia pentru două persoane de la cinematograf, cu 15 minute înainte de începerea proiecţiei de mâine, de la Cinema Elvira Popescu (Bulevardul Dacia nr. 77), de la ora 19.00.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Click aici pentru a vedea programul evenimentului

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarea invitaţiei este Alina Sercăianu. Felicitări!

Foto din Pieta (Zilele Filmului Coreean) – capturi film

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]