Ziua Copilului, sărbătorită cu mare fast la Teatrul de Animație Țăndărică
https://www.ziarulmetropolis.ro/ziua-copilului-sarbatorita-cu-mare-fast-la-teatrul-de-animatie-tandarica/

Sub auspiciile sărbătoririi  primei zile de 1 Iunie Zi Liberă Naţională, Teatrul de Animaţie Țăndărică îi aşteaptă pe cei mici, dar şi pe cei mari, la spectacolul interactiv ,,Ridichea Uriaşă” de la orele 10:00 şi 12:00, la Sala Lahovari.

Un articol de Petre Ivan|1 Iunie 2017

În regia lui Paul Ionescu, va fi pus în scenă basmul  rusesc care  încântă prin acţiunea şi personajele sale:  ridichea uriaşă, bunicul – moşul, baba – bunica, nepoţica, căţeluşul, pisica, şoarecele.

Cei aflați în căutarea unei piese inedite, sunt asteptati în Parcul Sebastian pentru a urmari o reprezentație pregătită de Compania de Teatru TransFORMAzioneAnimata, din Italia.

Un spectacol de Ciro Arancini și Claudia Riccardo, intitulat ,,Prea multe dorințe’’ este programat la ora 10:00 si este o poveste inspirată din desenul animat Pulcinella și peștele magic.

De la orele 17:00 și 18:00 Teatrul de Animație Țăndărică le-a mai pregătit micutilor inca două surprize. Prima, de la ora 17.00, despre lumea fascinată a păpușilor și a marionetelor, unde copii sunt învățați să le confecționeze singuri, dar să le și mânuiască în cadrul Atelierului de jocuri teatrale și construcție de marionete.

La ora 18:00, cei mici sunt așteptați la spectacolul de improvizație ,,Este acum ca niciodată’’, tot în Parcul Sebastian. O coproducție Hai Impro și Recul care pune la încercare creativitatea și spiritul jucăuș al copiilor.

Foto: Ziua Copilului,  Teatrul de Animație Țăndărică – facebook

18
/12
/18

Povestea scrisă și regizată de Andreea Cristina Borțun, cea a celor a doi frați care se reîntâlnesc după mai bine de zece ani, în timpul unor proteste, despre vinovăție și frică, despre Cain și Abel, despre dragoste și ură, pe fundalul unei Românii în tranziție, îi aduce față în față pe Cosmina Stratan și Alexandru Ion.

18
/12
/18

"Cred că fericirea este supraestimată. Să fii satisfăcut, împăcat cu tine, sunt ţeluri în viaţă mult mai realiste decât visatul la fericire." - Brad Pitt

18
/12
/18

Câștigător al unui premiu Oscar (1993, Cel mai bun actor în rol principal pentru "Scent of a Woman"), Al Pacino a împlinit, anul acesta, 78 de ani. Iată un frumos omagiu (Epic Tribute) realizat de prietenul publicației noastre, Alexandru Catrina.

17
/12
/18

20 dintre cele mai bune scurtmetraje prezentate la ediția 2018 a Bucharest International Dance Film Festival* pot fi văzute în cadrul maratonului cinematografic dedicat filmelor de dans - [RE]TRACING. Evenimentul va avea loc miercuri, 19 decembrie, la LINOTIP - Centru Independent Coregrafic (București), începând cu ora 19.00.

17
/12
/18

Teatrul Metropolis sărbătoreşte împlinirea a 12 ani de existenţă, prin organizarea unui eveniment special. Astăzi, 17 decembrie 2018, de la ora 19.00, va avea loc "Gala Teatrului Metropolis 12", care, pe lângă marcarea frumoasei "vârste" a instituţiei teatrale, va aniversa şi cei 66 de ani de la debutul marii actriţe Tamara Buciuceanu-Botez pe scena românească.

17
/12
/18

Papa Francisc împlineşte astăzi 82 de ani. Suveranul Pontif a luat numele de Francisc după ce a fost ales Papă. El a fost Arhiepiscop de Buenos Aires și avea 76 de ani când a devenit Papă. Prelatul argentinian este al 266-lea Suveran Pontif şi primul Papă iezuit din istorie. Iată, în cele ce urmează, zece curiozitati despre Papa Francisc

16
/12
/18

Teatrelli oferă publicului o experiență culturală completă printr-o serie de concerte live: Concert Luiza Zan & Sorin Zlat-ZAT You Santa Claus, duminică, 16 decembrie, și concert acustic Sarmalele Reci, programat pentru 20 ianuarie 2019, dorind astfel să aducă mai aproape muzica unor artiști reprezentativi, în mijlocul unei săli de teatru.

14
/12
/18

DANS PRINTRE CUVINTE Deschizi televizorul şi eşti bombardat cu o limbă română de multe ori aproximativă, citeşti ce-a mai rămas din presa scrisă şi se întâmplă acelaşi lucru. Iar pe reţelele de socializare e jale. Cui îi mai pasă azi, în secolul vitezei, de gramatică? Ziarul Metropolis îţi propune un joc nou de gramatică, fără să te scoată la tablă…

14
/12
/18

Trupele britanice The Cure, Def Leppard, Radiohead, Roxy Music şi The Zombies plus cântăreţele americane Janet Jackson şi Stevie Nicks vor fi incluşi în 2019 în Rock and Roll Hall of Fame. Ceremonia va avea loc pe 29 martie la Barclays Center din Brooklyn.

14
/12
/18

Singurul film românesc prezent anul acesta la prestigioasele Premii ale Academiei Europene de Film (echivalentul Oscarurilor pentru industria cinematografică europeană), TOUCH ME NOT a fost nominalizat la European Discovery – Premiul FIPRESCI pentru cel mai bun debut în lung-metraj.

Page 1 of 76712345...102030...Last »