Ziua Copilului, sărbătorită cu mare fast la Teatrul de Animație Țăndărică
https://www.ziarulmetropolis.ro/ziua-copilului-sarbatorita-cu-mare-fast-la-teatrul-de-animatie-tandarica/

Sub auspiciile sărbătoririi  primei zile de 1 Iunie Zi Liberă Naţională, Teatrul de Animaţie Țăndărică îi aşteaptă pe cei mici, dar şi pe cei mari, la spectacolul interactiv ,,Ridichea Uriaşă” de la orele 10:00 şi 12:00, la Sala Lahovari.

Un articol de Petre Ivan|1 iunie 2017

În regia lui Paul Ionescu, va fi pus în scenă basmul  rusesc care  încântă prin acţiunea şi personajele sale:  ridichea uriaşă, bunicul – moşul, baba – bunica, nepoţica, căţeluşul, pisica, şoarecele.

Cei aflați în căutarea unei piese inedite, sunt asteptati în Parcul Sebastian pentru a urmari o reprezentație pregătită de Compania de Teatru TransFORMAzioneAnimata, din Italia.

Un spectacol de Ciro Arancini și Claudia Riccardo, intitulat ,,Prea multe dorințe’’ este programat la ora 10:00 si este o poveste inspirată din desenul animat Pulcinella și peștele magic.

De la orele 17:00 și 18:00 Teatrul de Animație Țăndărică le-a mai pregătit micutilor inca două surprize. Prima, de la ora 17.00, despre lumea fascinată a păpușilor și a marionetelor, unde copii sunt învățați să le confecționeze singuri, dar să le și mânuiască în cadrul Atelierului de jocuri teatrale și construcție de marionete.

La ora 18:00, cei mici sunt așteptați la spectacolul de improvizație ,,Este acum ca niciodată’’, tot în Parcul Sebastian. O coproducție Hai Impro și Recul care pune la încercare creativitatea și spiritul jucăuș al copiilor.

Foto: Ziua Copilului,  Teatrul de Animație Țăndărică – facebook

01
/12
/20

Astăzi începe GivingTuesday, mișcarea globală dedicată generozității. Pentru că a fost un an greu și oamenii au nevoie de solidaritate și implicare, GivingTuesday devine anul acesta în România Săptămâna Generozității și are loc între 1 și 8 decembrie. În această perioadă, românii sunt invitați să fie solidari și să contribuie cu un gest oricât de mic la schimbarea unei povești, a stării de spirit sau chiar a vieții cuiva.

01
/12
/20

Mesajul Teatrului Național din Timișoara cu ocazia Zilei Naționale a României va fi exprimat prin cuvintele lui I.L. Caragiale, marți, 1 decembrie, de la ora 18.00, când Teatrul Național va prezenta în transmisiune directă din Sala Mare spectacolul „O scrisoare pierdută“, regia artistică Ada Lupu Hausvater.

01
/12
/20

Conrad Mericoffer, actorul român care interpretează personajul principal din filmul C MP DE MACI/POPPY FIELD (r. Eugen Jebeleanu) a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor în secțiunea oficială Retueyos la Festivalul Internațional de Film Gijón din Spania. De asemenea, și juriul Festivalului de Film de la Torino a decis să-l premieze pe Conrad Mericoffer cu Best Actor în cadrul ediției cu numărul 38 a evenimentului din Italia.

30
/11
/20

Insula 42 are plăcerea de a vă invita să participați astăzi, luni, 30 noiembrie, ora 16:00, live pe pagina oficială de Facebook, la un nou „Salon Insula 42”.

29
/11
/20

Iată un bun motiv pentru cei care vor să se întoarcă la plăcerile lecturii. Cărțile au fost și vor rămâne cel mai bun însoțitor, cu atât mai mult când în care stăm departe de ceilalți, iar călătoriile sunt dificile.

27
/11
/20

OAMENII MUZICII „A muntagna”, „muntele”, este numele dat de localnici Etnei, vulcanul ce domină Catania. Un munte de frumusețe și emoție a fost și Bellini în peisajul istoriei muzicii, chiar dacă nu a creat extrem de multe lucrări și a murit la nici 34 de ani. Sicilianul blond cu ochi albaștri a rămas unul din cei trei zei absoluți ai Bel canto-ului, alături de Rossini și Donizetti.

27
/11
/20

Galeria Estopia București deschide astăzi expoziția „Not Natural”, de Andrada Feșnic. La aproape doi ani de la prima expoziție solo a artistei la Estopia – care a coincis atunci chiar cu deschiderea galeriei – Andrada Feșnic revine la București cu o nouă serie de lucrări realizate integral pe durata ultimului an.

27
/11
/20

Libertatea, egalitatea și democrația sunt printre cele mai puternice valori ale lumii contemporane. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa și, din păcate, istoria ne demonstrează că, timp de sute de ani, omenirea a reprimat potențialul intelectual a jumătate din populație prin constrângerea femeilor.

27
/11
/20

Caleido, festivalul multicultural de arte performative, lansează trei producții proprii de teatru și performance. „Libretto Impostura”, „Bildungswoman” și „Domnișoara Iulia” vor putea fi vizionate live, în format spectacol-lectură online, pe 28 și 29 noiembrie, respectiv 2 decembrie, de la ora 18:30.

Pagina 1 din 93312345...102030...Ultima »