Ziua Dragobetelui la Casa Artelor
https://www.ziarulmetropolis.ro/ziua-dragobetelui-la-casa-artelor/

Centrul Cultural Casa Artelor şi Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureşteni astăzi, între orele 18.00 şi 21.00, la “ZIUA DRAGOBETELUI”, ediţia a IV-a, un eveniment dedicat iubirii şi tradiţiilor româneşti. La ora 19.00, în Cupola Casei Artelor, toţi cei care doresc să închine un pahar de vin în cinstea iubirii autentic româneşti, vor fi invitaţi la o prezentare de vinuri, urmată de o degustare.

Un articol de Petre Ivan|24 Februarie 2017

Seara va debuta, la orele 18.00, cu deschiderea, în Sala Brâncuși de la Casa Artelor, din Bd. Mircea Vodă, nr. 5, Sector 3, a Expoziției de ii și podoabe tradiționale pentru doamne și pentru domni, organizată de IIANA, partenerul nostru la acest eveniment.

Veșminte cusute în diferite stiluri românești, salbe și năframe, dar și bluze croite în note moderne, reinterpretate, vă așteapă să le admirați.

Toti participantii se vor putea înscrie la o tombola ale cărei premii, două costume cu motive tradiționale, unul feminin și altul masculin,vor fi oferite tot de IIANA.

Evenimentul se va încheia cu un Recital extraordinar de piese românești de dragoste, interpretate de JEZEBEL și pianistul ALEXANDRU BURCĂ, începând cu orele 20.00.

Foto: Ziua Dragobetelui la Casa Artelor – facebook

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

15
/10
/19

Actriţa Tamara Buciuceanu a murit, marţi, la vârsta de 90 de ani. Marţi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, declara despre Tamara Buciuceanu: "Este într-o stare gravă la Terapie Intensivă. Nu a părăsit niciun moment Secţia de Terapie Intensivă. Este intubată şi ventilată mecanic, în stare critică".

15
/10
/19

Noul album byron, ce va fi lansat în București pe 9 noiembrie la Arenele Romane, este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . "Nouă" – un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

15
/10
/19

Joi, 17 și vineri, 18 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român, Orchestra simfonică şi Corul Filarmonicii "George Enescu", condusă de Alexander Walker, va avea în program oratoriul Visul lui Gerontius de Edward Elgar. Soliști invitați sunt tenorul Oliver Johnston, mezzosoprana Aura Twarowska și basul Marius Boloș , iar Corul Filarmonicii „George Enescu“ va fi condus de maestrul Iosif Ion Prunner. Concertul este realizat cu sprijinul Societății Elgar din Marea Britanie.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

Page 1 of 83212345...102030...Last »