Carnaval, cu Magicianul şi Buna Poveştilor, la Teatrul Național pentru Copii
http://www.ziarulmetropolis.ro/carnaval-cu-magicianul-si-buna-povestilor-la-teatrul-national-pentru-copii/

Carnavalul, cel mai apreciat dintre spectacole şi cel mai aşteptat dintre evenimentele stagiunii la Teatrul Naţional pentru Copii vă aşteaptă la Sala Media de la TNB. Două duminici la rând, copiii vor avea parte de sărbătoare. În buna tradiţie a locului, niciun carnaval nu va semăna cu celălalt.

Un articol de Petre Ivan|20 Februarie 2014

Carnavalul, cel mai apreciat dintre spectacole și cel mai așteptat dintre evenimentele stagiunii la Teatrul Național pentru Copii vă așteaptă la Sala Media de la TNB. Două duminici la rând, copiii vor avea parte de sărbătoare. În buna tradiție a locului, niciun carnaval nu va semăna cu celălalt.

Duminică, 23 februarie, de la ora 11.00, sunteți așteptați la Carnavalul de lăsata secului, iar duminica următoare, pe 2 martie, tot de la ora 11.00, va avea loc Carnavalul de primăvară.

Poveștile românilor vor fi din nou aici, la întâlnirea cu voi, cei mai mici dintre spectatorii teatrului.

În ritm de carnaval, cei buni se vor confrunta și de această dată cu încercările grele și cu capcanele celor răi la suflet, promit cei din conducerea Teatrul Național pentru Copii.

Nemuritoare personaje de basm, frumoase tradiții din bătrâni,  precum și costume dintre cele mai originale îi vor încânta pe toți participanții la acest colorat început de primăvară.

Carnaval

Să fii copil e un lucru serios, susțin gazdele dumneavoastră, invitându-vă să vă pregătiți cât se poate de bine, de la mască și costum până la povestea care însoțește personajul ales de voi.

Foto: Carnaval – Teatrul Național pentru Copii

27
/03
/17

Astăzi, 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Casa de Producţie TVR a programat pe TVR 2 la ora 20:10, „Unchiul Vanea”, de Cehov, în regia lui Yury Kordonsky. Spectacolul va fi difuzat ca parte a Campaniei „Artiști pentru artiști”, iar pe durata lui pe ecran vor apărea conturile în care pot fi făcute donațiile

27
/03
/17

Într-o zi de 27 martie era înfiinţat, la Moscova, ’’Balşoi Teatr’’, Societatea Academică Română devenea, prin decret regal, "Academia Română", se năștea regizorul american Quentin Tarantino și se stingea din viață George Pruteanu, cunoscut pentru emisiunea TV “Doar o vorbă să-ţi mai spun” şi pentru ”Legea Pruteanu” (folosirea limbii române în locuri, relaţii şi instituţii publice).

26
/03
/17

„S-a furat mireasa!”, după textul și în regia lui Radu Popescu, e o comedie despre o tânără corporatistă ruptă între logodna călduță cu Mihai, șeful ei, și iubirea cu aer de libertate a lui Andrei, fost iubit și alpinist.

26
/03
/17

Muzeul Național de Artă al României, în parteneriat cu Institutul Francez, vă invită marți, 28 martie 2017, orele 18.30, la conferința „Victor Brauner, pictopoet și iluminator”, susținută de Mihaela Petrov, critic și istoric de artă. Conferința face parte din seria de evenimente ce marchează luna martie ca lună a Francofoniei.

25
/03
/17

CRONICĂ DE FILM Despre „Fata necunoscută”, noul film - o dramă socială și morală - al fraților belgieni Jean-Pierre și Luc Dardenne. Și despre „(M)ucenicul” (al rusului Kirill Serebrennikov), cu un tânăr care, cu Biblia în mână, se tranformă într-un fanatic religios. Două filme de Cannes, acum în cinematografe.

25
/03
/17

Realizat de Radu Mocanu și Mihai Dragolea și disponibil acum pe platforma gratuită Cinepub, „Roboțelul de aur” a fost unul dintre cele mai de succes documentare românești din 2015. Povestea emoționantă a boxeriței Steluța Duță, crescută la orfelinat.

24
/03
/17

“Nu sunt sigur dacă sunt un actor care participă la curse de maşini sau un şofer de curse care face actorie.” - Steve McQueen. Într-o zi de 24 martie (1930) se năștea unul dintre cei mai îndrăgiți actori americani. Numit „King of Cool” pentru modul nonşalant în care şi-a interpretat personajele, Steve McQueen a debutat în 1956 cu un rol în „Cineva acolo sus mă iubeşte”.

Page 1 of 60412345...102030...Last »