*7707 – Teatrul Metropolis îşi apropie publicul cu un nou număr de telefon pentru rezervări de bilete
https://www.ziarulmetropolis.ro/7707-teatrul-metropolis-isi-apropie-publicul-cu-un-nou-numar-de-telefon-pentru-rezervari-de-bilete/

La şapte ani de la înfiinţare, Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, vine în sprijinul spectatorilor săi, punându-le la dispoziţie un nou număr de telefon pentru rezervările de bilete: *7707.

Un articol de Teatrul Metropolis|28 mai 2014

*7707, noul număr care vă aduce mai aproape de spectacolele şi de actorii Teatrului Metropolis, este funcţional începând cu data de 27 mai. Un apel este taxat normal, în funcţie de reţeaua din care sunaţi. Dacă sunaţi din Vodafone, Orange sau Cosmote, un minut va fi taxat la valoarea unui apel Vodafone-Vodafone, Orange-Orange sau Cosmote-Cosmote.

Rezervarea telefonică este valabilă 48 de ore iar preţul biletului rămâne nemodificat. Dacă nu veţi achiziţiona biletul în acest interval, rezervarea vi se va anula automat.

Puteţi suna la numărul *7707, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. Un operator vă va rezerva biletele la spectacolele dorite sau vă va ajuta să alegeţi un spectacol pe gustul dumneavoastră.

Nu uitaţi că Teatrul Metropolis vă pune la dispoziţie şi sistemul de cumpărare de bilete online – unul dintre cele mai moderne sisteme de acest gen din România, direct de pe site-ul oficial al teatrului www.teatrulmetropolis.ro. De asemenea, rămâne valabilă şi varianta de cumpărare direct la casa de bilete a teatrului, situat în Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2.

Până când se va face tranziţia totală către *7707, noul număr pentru rezervări telefonice, mai aveţi la dispoziţie, temporar, şi numărul pe care l-aţi folosit până acum: 021.210.51.08 (în intervalul orar 10.00 – 18.00).

De ce *7707?

„Sloganul nostru, «un teatru deschis cu casa închisă», ne obligă să găsim cele mai bune soluţii pentru spectatorii care, dintr-un motiv sau altul, nu mai reuşesc să cumpere bilete la spectacolele noastre. Singura reclamaţie pe care am primit-o la teatru a fost că telefonul sună mereu ocupat, de aceea am căutat o cale mult mai rapidă de a intra în contact cu spectatorii Teatrului Metropolis“, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Teatrul Metropolis - George Ivascu, director

George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis

Directorul teatrului îi asigură pe spectatori că va răspunde întotdeauna cineva la telefon, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. „Din suita de numere care ni s-au pus la dispoziţie am ales *7707. Şi asta pentru că Teatrul Metropolis împlineşte 7 ani de existenţă, într-o lume în care cele 7 arte se ajută una pe alta, pentru a face viaţa mai frumoasă. Noul nostru număr are şi o anumită muzicalitate şi e foarte uşor de ţinut minte“, a mai spus George Ivaşcu.

ŞTIAŢI CĂ?

• Curcubeul are 7 culori
• Există 7 continente (Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Antarctica, Australia sau Oceania) şi 7 mări
• În Biblie se descriu cele 7 zile în care Dumnezeu a imaginat lumea
• Există 7 minuni ale lumii
• Există 7 note muzicale: Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si
• Cele 7 virtuţi sunt: dragostea, credinţa, tăria sufletească, speranţa, inteligenţa, cumpătarea, dreptatea?

11
/01
/17

Organizatorii Berlinalei au anunțat un alt lot de filme care vor fi prezentate în cadrul festivalului internațional de luna viitoare, printre care și sequel-ul comediei negre "Trainspotting" din 1996, El Bar (The Bar), ultimul film al spaniolului Álex de la Iglesia - autorul aclamatului "Balada triste de trompeta" -, dar și noul film cu supereroi în care apar Hugh Jackman, Patrick Stewart și Elizabeth Rodriguez. Festivalul de Film de la Berlin 2017 va avea loc în perioada 9 - 19 februarie.

10
/01
/17

Într-o zi de 10 ianuarie (2016), la trei zile după ce își lansase cel de-al 25-lea album, „Blackstar”, se stingea din viață David Bowie, unul dintre cei mai influenți muzicieni ai ultimelor decenii.

09
/01
/17

Face parte din generația tânără de actori și a absolvit două facultăți. Facultatea de Teatru de la UNATC (2010), la clasa Ion Cojar, și masterul la aceeași univesitate, la clasa conf. univ. dr. George Ivașcu și prof. univ dr. Radu Gabriel (2012), și Academia de Studii Economice București, specializarea Administrarea afacerilor în limba franceză.

09
/01
/17

Cartea de povestiri „Dragoste la 17.50 $” (traducere din limba engleză și note de Cristian Neagoe), de Charles Bukowski, a fost publicată la Editura Polirom, în anul 2016.

09
/01
/17

Orchestra Națională Radio susține primul concert din noul an la Sala Radio vineri, 13 ianuarie 2017, ora 19.00, sub bagheta dirijorului Iwan Wassilevski, director artistic al Akademisches Orchester Basel din Elveția, cunoscut și apreciat în peisajul muzical european și ca dirijor de operă.

09
/01
/17

După un an cu o mulțime de cărți interesante apărute în România, din care însă puține sunt reale evenimente editoriale, Ziarul Metropolis vă propune un top 10 al celor mai semnificative apariții din anul care tocmai s-a încheiat.

09
/01
/17

Ediția din 2017 a Globurilor de Aur a fost dominată de musicalul "La La Land", marele favorit al serii, care a obținut toate cele șapte premii pentru care a fost nominalizat: Cel mai bun musical/comedie, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu , Cea mai bună actriţă și cel mai bun actor într-un musical/comedie, cea mai bună coloană sonoră şi cel mai bun cântec.

08
/01
/17

Într-o zi de 8 ianuarie (1935) se năștea, la Tupelo, Mississippi, Elvis Presley. La vârsta de 10 ani, acesta primea în dar prima sa chitară. Instrumentul muzical i-a fost oferit viitorului cântăreț cu scuza că bicicleta pe care și-o dorea era prea scumpă pentru bugetul familei...