Conferințele AntrepreMAME – Ediția I. Evele învață din greșeli
https://www.ziarulmetropolis.ro/conferintele-antrepremame-editia-i-evele-invata-din-greseli/

AntrepreMAME – o comunitate de business şi Art&craft, dedicată segmentului feminin, pentru a încuraja şi sprijini iniţiativele antreprenoriale, vă învită la Conferinţele AntrepreMAME – ediţia I. „Evele” învaţă din greşeli, un eveniment dedicat femeilor antreprenor, care fac sau doresc să facă primii paşi în antreprenoriatul românesc. Evenimentul va avea loc la Opera Comică pentru Copii, Bucureşti, pe 14 decembrie 2022.

Un articol de Petre Ivan|22 noiembrie 2022

AntrepreMAME este o comunitate de inițiată de Mădălina Roman și oferă femeilor cu afaceri mici sau celor care cochetează cu ideea de a deveni antreprenoare – sprijin, informație și inspirație, pentru a se putea dezvolta și pentru a intra în contact cu alte femei din domenii variate de activitate, care pot deveni mentori, prieteni și pot oferi toate formele de sprijin pentru un proiect antreprenorial la început de drum.

În cadrul Conferințelor AntrepreMAME de anul acesta, vor fi dezbătute multiple subiecte de interes pentru mamele-antreprenor, care au identificat, în carul comunității, un top al principalelor dificulăți cu care se confruntă în dezvoltarea propriului proiect antreprenorial:
• Teama de eșec și decizii proaste,
• Dificultăți în gestionarea timpului și împărțirea între rolul de antreprenor și cel de mamă/soție/femeie,
• Lipsa unei strategii coerente de promovare online,
• Lipsa brand-ului personal, a poveștii din spatele produsului,
• Frica de a acționa și investi în business, într-un mediu social și legislativ instabil.

Despre toate acestea, vor dezbate:

Specialiști în Comunicare, Marketing & Business Development:
• Irina Mihăilescu – Senior Brand Manager – Vodafone Romania | Communication Expert | Creative Thinker | Digital Marketer
• Roxana Domnica – Networker & Community builder / Online & offline / More Networking
• Melania Țecu – Owner Arcad Expert Consulting
• Crina Diculescu – Owner DBC & Fondator Dinamyc Business Connections
• Liliana Uleia – Specialist Comunicare, autor de carte pentru copii și owner Agentia de comunicare PR&Arts Communications
• Mădălina Roman – Specialist Comunicare&PR, blogger&autor de carte, fondator al comunității AntrepreMAME

Invitat SPECIAL:
• Claudia Benea, singura femeie somelier de apă și Ambasadorul apelor Minerale din România, care va vorbi despre cum putem crește calitatea vieții și sănătatea întregii familii, prin consumul conștient și responsabil de apă naturală, din sursele curate ale izvoarelor Românești.

AntrepreMAME care au reușit să crească și să stabilizeze proiecte antreprenoriale cu impact asupra comunității:
• Adela Hanafi, Președinte al Asociației Conil și Director al Școlii Conil
• Mari Fecioru Ivan, manager Terra Salin
• Ana Roșca, manager Urban Mom Studio & Traduce.ro
• Anisa Săndulache, realizator TV & manager SPREZZA woman by Anisa Săndulache

„Vom vorbi despre noi, „Evele”, cele care împletim cu armonie atât de multe roluri, într-o singură zi: mame, soții, prietene, antreprenoare, fiice și lista poate continua.”

Greșelile sunt! Antreprenoriatul nu este un ceas elvețian, dar important este ca aceste greșeli, decizii eronate, blocaje, frici etc. să fie transformate în trepte pe care să urcăm. Încet și sigur.

AntrepreMAME este un proiect al mamelor-antreprenor care au pus bazele unor afaceri absolut minunate, cu impact nu doar asupra vieții lor de familie, ci și asupra comunității. Pașii mici schimbă lumea.

Evenimentul va avea loc la Opera Comică pentru Copii, partenerul și susținătorul AntrepreMAME, pe 14 decembrie, de la ora 9.30!

Momentul inedit al evenimenului: lansarea colecției vestimentare Lofty by Flory
Cucu – membru în cadrul comunității AntrepreMAME.

Detalii despre înscriere/rezervare loc pe [email protected] și pe antrepremame.ro.

26
/04
/24

Centrul Național al Dansului București (CNDB) anunță programul de spectacole pentru luna mai. Unul dintre evenimentele importante ale lunii este premiera spectacolului de dans contemporan Memetics, în coregrafia lui Sergiu Diță, urmată de trei producții CNDB – BLOT, Bodies on The Line, Patosfera și de Miercurea Lejeră, un proiect care prezintă pe scenă idei unice și irepetabile într-o formă performativă.

25
/04
/24

Cea de-a treia ediție din România a competiției de pictură live Art Battle va avea loc pe 27 aprilie, la Palatul Bragadiru din București (Calea Rahovei nr. 147-153) aducând în fața publicului atât concursul contra cronometru care aduce publicul în fața procesului de creație, alături de re-LEAF, o ediție de "interior" a târgului de artă contemporană LEAF (Limited Edition Art Fair) eveniment organizat de Galeria Celula de Artă în parteneriat cu Săfițicuminți. Biletele pentru public sunt disponibile pe LiveTickets.

22
/04
/24

6 manageri și 30 de ghizi și muzeografi din toată țara au participat la Râșnov la două sesiuni de training pentru dezvoltarea abilităților de gestionare și management strategic al obiectivelor de patrimoniu istoric, documentarea istorică, interpretarea informațiilor, comunicarea și interacțiunea directă cu publicul vizitator.

18
/04
/24

Cea de-a XII-a ediție a Săptămânii Haferland, cel mai îndrăgit festival cultural și etnologic al sașilor din Transilvania și din diaspora, va avea loc în perioada 8-11 august 2024 sub înaltul patronaj al Alteței Sale Serenissime Prințul Philipp von und zu Liechtenstein și sub auspiciile Familiei Regale a României. Este pentru prima oară când Familia Regală a României acordă în mod oficial susținere organizării acestui eveniment cultural.

12
/04
/24

Asociația Interact Projects (Proiecte Interactive), în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului Venus iese din retrograd, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

11
/04
/24

Luna aprilie aduce în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă patru noi vernisaje: pe 11 aprilie, la Art Safe (în incinta Combinatului Fondului Plastic, str. Băiculești nr. 29), expoziția artistului Beaver, Gray Area, pe 14 aprilie deschiderea sezonului Galeriei Verticale din incinta Random Space (str. Popa Petre nr. 21) cu expoziția Metal Poetry și un live performance de sculptură susținut de artista Cristina Dinu, pe 19 aprilie Locus Sigilli, a artistei Laura Sima, la Celula de Artă din Bd. Carol, nr. 53 și pe 27 aprilie expoziția de artă cu vânzare re-LEAF, la salonul permanent din Palatul Bragadiru, (Calea Rahovei nr. 147 – 153), un eveniment conex al competiției de pictură live Art Battle, care va avea loc în aceeași dată.

10
/04
/24

Asociația Entuziart, promotor activ al integrării sociale și culturale a persoanelor cu nevoi speciale, este mândră să anunțe lansarea proiectului "CU OCHII MINȚII". Această inițiativă de pionierat, ce se desfășoară în perioada martie - noiembrie 2024, urmărește să îmbogățească viețile persoanelor cu deficiențe de vedere prin art terapie, dans terapie, psihoterapie și activități expresiv-creative.