O seară la IT’SHOWTIME – strângere de fonduri pentru o platformă de live entertainment
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-seara-la-itshowtime-strangere-de-fonduri-pentru-o-platforma-de-live-entertainment/

Joi, 04 mai, începând cu ora 19:00, Asociaţia Culturală Broadway Theatre organizează evenimentul O seară la IT’SHOWTIME – MAKE IT HAPPEN – primul eveniment de strângere de fonduri pentru dezvoltarea unei platforme de live entertainment, unde arta nu mai este ţâfnoasă, ci mai degrabă prietenoasă.

Un articol de Petre Ivan|28 aprilie 2017

CONTEXT: Asociația Culturală Broadway Theatre este un ONG care își dorește să plaseze arta într-un mediu relaxat, prin programe educaționale și divertisment live.

Apărută pentru a continua și îmbunătăți activitatea Teatrului Independent În Culise (2011-2016), dar și pentru a pune bazele unei noi misiuni culturale, Broadway Theatre dezvoltă proiectul IT’SHOWTIME sub egida grupului artistic deja format, construind un produs cultural adaptat la nevoile actuale ale pieței.

IT’SHOWTIME  va fi o platformă de live entertainment în București organizată după modelul american de business întâlnit în teatrele din New York – comunitatea va fi principalul finanțator al acestui spațiu cultural, iar suma necesară pentru dezvoltarea platformei este 250 000 euro – bani care ar acoperi chiria spațiului, echipamentul tehnic și amenajarea spațiului, precum și producția primelor spectacole.

Deschisă tot anul, platforma va pune la dispoziția iubitorilor de ieșiri în oraș o experiență vie, foarte apropiată de conceptul american de live MAKE IT HAPPEN entertainment venue. Acest loc de întâlnire (hang out place) multifuncțional va găzdui spectacole de teatru, stand-upcomedy, musical-uri, concerte, spectacole de cabaret, proiecții de film, expoziții și lansări de carte.

Oamenii ies în oraș. Mall-urile sunt pline, cluburile și barurile sunt pline, pentru că oamenii au nevoie de socializare și entertainment. IT’SHOWTIME este locul de întâlnire al acestor lumi pentru că pune la dispoziție show-uri de calitate livrate în culori vii, lipsite de „prăfuiala” divertismentului clasic (săli de teatru vechi, spectacole conventionale). Noi vrem să dăm „refresh” industriei de entertainment și să oferim povești și experiente unice, strălucitoare, sub un singur acoperiș. (Cristian Bajora, director artistic)

O seară la IT’SHOWTIME – 04 mai ora 19:00 – ARCUB Gabroveni

MAKE IT HAPPEN este un îndemn către spectatori, care pot deveni parte din această poveste și își pot aduce aportul la apariția acestui nou spațiu multifuncțional.

Evenimentul va marca lansarea campaniei de strângere de fonduri și va oferi donatorilor experiența unei seri la IT’SHOWTIME, platformă culturală care va exista prin sprijinul comunității bucureștene.

Programul: 

– Socializare în lobby (photo corner, minibar, expoziție foto)

– Musical-ul SUPERMARKET  („Supermarket este un musical anti-rețetă. Este un produs la limita dintre parodie și comedie neagră…” Theo Herghelegiu)

– Discuții cu artiștii

Locurile la eveniment pot fi rezervate la – 0735 026 762. Donații se pot face și în contul RO40INGB0000999906567964.

MAKE IT HAPPEN

Asociația Culturală Broadway Theatre

CIF 36884307

IBAN RO40INGB0000999906567964

Foto: O seară la IT’SHOWTIME – facebook.com/liveentertainmentvenue

26
/04
/24

Centrul Național al Dansului București (CNDB) anunță programul de spectacole pentru luna mai. Unul dintre evenimentele importante ale lunii este premiera spectacolului de dans contemporan Memetics, în coregrafia lui Sergiu Diță, urmată de trei producții CNDB – BLOT, Bodies on The Line, Patosfera și de Miercurea Lejeră, un proiect care prezintă pe scenă idei unice și irepetabile într-o formă performativă.

25
/04
/24

Asociația Culturală Control N dă startul înscrierilor la a treia ediție a New Draft. Rezidența de dezvoltare de scenarii dedicată proiectelor din România și Republica Moldova se adresează regizorilor și scenariștilor, proaspeților absolvenți de facultăți de profil și autorilor din medii conexe, cu proiecte în faza de început.

25
/04
/24

Cea de-a treia ediție din România a competiției de pictură live Art Battle va avea loc pe 27 aprilie, la Palatul Bragadiru din București (Calea Rahovei nr. 147-153) aducând în fața publicului atât concursul contra cronometru care aduce publicul în fața procesului de creație, alături de re-LEAF, o ediție de "interior" a târgului de artă contemporană LEAF (Limited Edition Art Fair) eveniment organizat de Galeria Celula de Artă în parteneriat cu Săfițicuminți. Biletele pentru public sunt disponibile pe LiveTickets.

24
/04
/24

O nouă traducere din opera lui Paul Auster, unul dintre cei mai spectaculoși și inventivi scriitori ai Americii, a cărui operă a fost publicată în mai mult de patruzeci de limbi, a ajuns de curând în librăriile fizice și online din întreaga țară.

22
/04
/24

6 manageri și 30 de ghizi și muzeografi din toată țara au participat la Râșnov la două sesiuni de training pentru dezvoltarea abilităților de gestionare și management strategic al obiectivelor de patrimoniu istoric, documentarea istorică, interpretarea informațiilor, comunicarea și interacțiunea directă cu publicul vizitator.

22
/04
/24

460 de ani se împlinesc pe 23 aprilie de la nașterea celui considerat cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor. Multe povești și multe legende au circulat despre el în tot acest timp.