O seară la IT’SHOWTIME – strângere de fonduri pentru o platformă de live entertainment
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-seara-la-itshowtime-strangere-de-fonduri-pentru-o-platforma-de-live-entertainment/

Joi, 04 mai, începând cu ora 19:00, Asociaţia Culturală Broadway Theatre organizează evenimentul O seară la IT’SHOWTIME – MAKE IT HAPPEN – primul eveniment de strângere de fonduri pentru dezvoltarea unei platforme de live entertainment, unde arta nu mai este ţâfnoasă, ci mai degrabă prietenoasă.

Un articol de Petre Ivan|28 Aprilie 2017

CONTEXT: Asociația Culturală Broadway Theatre este un ONG care își dorește să plaseze arta într-un mediu relaxat, prin programe educaționale și divertisment live.

Apărută pentru a continua și îmbunătăți activitatea Teatrului Independent În Culise (2011-2016), dar și pentru a pune bazele unei noi misiuni culturale, Broadway Theatre dezvoltă proiectul IT’SHOWTIME sub egida grupului artistic deja format, construind un produs cultural adaptat la nevoile actuale ale pieței.

IT’SHOWTIME  va fi o platformă de live entertainment în București organizată după modelul american de business întâlnit în teatrele din New York – comunitatea va fi principalul finanțator al acestui spațiu cultural, iar suma necesară pentru dezvoltarea platformei este 250 000 euro – bani care ar acoperi chiria spațiului, echipamentul tehnic și amenajarea spațiului, precum și producția primelor spectacole.

Deschisă tot anul, platforma va pune la dispoziția iubitorilor de ieșiri în oraș o experiență vie, foarte apropiată de conceptul american de live MAKE IT HAPPEN entertainment venue. Acest loc de întâlnire (hang out place) multifuncțional va găzdui spectacole de teatru, stand-upcomedy, musical-uri, concerte, spectacole de cabaret, proiecții de film, expoziții și lansări de carte.

Oamenii ies în oraș. Mall-urile sunt pline, cluburile și barurile sunt pline, pentru că oamenii au nevoie de socializare și entertainment. IT’SHOWTIME este locul de întâlnire al acestor lumi pentru că pune la dispoziție show-uri de calitate livrate în culori vii, lipsite de „prăfuiala” divertismentului clasic (săli de teatru vechi, spectacole conventionale). Noi vrem să dăm „refresh” industriei de entertainment și să oferim povești și experiente unice, strălucitoare, sub un singur acoperiș. (Cristian Bajora, director artistic)

O seară la IT’SHOWTIME – 04 mai ora 19:00 – ARCUB Gabroveni

MAKE IT HAPPEN este un îndemn către spectatori, care pot deveni parte din această poveste și își pot aduce aportul la apariția acestui nou spațiu multifuncțional.

Evenimentul va marca lansarea campaniei de strângere de fonduri și va oferi donatorilor experiența unei seri la IT’SHOWTIME, platformă culturală care va exista prin sprijinul comunității bucureștene.

Programul: 

– Socializare în lobby (photo corner, minibar, expoziție foto)

– Musical-ul SUPERMARKET  („Supermarket este un musical anti-rețetă. Este un produs la limita dintre parodie și comedie neagră…” Theo Herghelegiu)

– Discuții cu artiștii

Locurile la eveniment pot fi rezervate la – 0735 026 762. Donații se pot face și în contul RO40INGB0000999906567964.

MAKE IT HAPPEN

Asociația Culturală Broadway Theatre

CIF 36884307

IBAN RO40INGB0000999906567964

Foto: O seară la IT’SHOWTIME – facebook.com/liveentertainmentvenue

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

Page 1 of 83212345...102030...Last »