O seară la IT’SHOWTIME – strângere de fonduri pentru o platformă de live entertainment
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-seara-la-itshowtime-strangere-de-fonduri-pentru-o-platforma-de-live-entertainment/

Joi, 04 mai, începând cu ora 19:00, Asociaţia Culturală Broadway Theatre organizează evenimentul O seară la IT’SHOWTIME – MAKE IT HAPPEN – primul eveniment de strângere de fonduri pentru dezvoltarea unei platforme de live entertainment, unde arta nu mai este ţâfnoasă, ci mai degrabă prietenoasă.

Un articol de Petre Ivan|28 Aprilie 2017

CONTEXT: Asociația Culturală Broadway Theatre este un ONG care își dorește să plaseze arta într-un mediu relaxat, prin programe educaționale și divertisment live.

Apărută pentru a continua și îmbunătăți activitatea Teatrului Independent În Culise (2011-2016), dar și pentru a pune bazele unei noi misiuni culturale, Broadway Theatre dezvoltă proiectul IT’SHOWTIME sub egida grupului artistic deja format, construind un produs cultural adaptat la nevoile actuale ale pieței.

IT’SHOWTIME  va fi o platformă de live entertainment în București organizată după modelul american de business întâlnit în teatrele din New York – comunitatea va fi principalul finanțator al acestui spațiu cultural, iar suma necesară pentru dezvoltarea platformei este 250 000 euro – bani care ar acoperi chiria spațiului, echipamentul tehnic și amenajarea spațiului, precum și producția primelor spectacole.

Deschisă tot anul, platforma va pune la dispoziția iubitorilor de ieșiri în oraș o experiență vie, foarte apropiată de conceptul american de live MAKE IT HAPPEN entertainment venue. Acest loc de întâlnire (hang out place) multifuncțional va găzdui spectacole de teatru, stand-upcomedy, musical-uri, concerte, spectacole de cabaret, proiecții de film, expoziții și lansări de carte.

Oamenii ies în oraș. Mall-urile sunt pline, cluburile și barurile sunt pline, pentru că oamenii au nevoie de socializare și entertainment. IT’SHOWTIME este locul de întâlnire al acestor lumi pentru că pune la dispoziție show-uri de calitate livrate în culori vii, lipsite de „prăfuiala” divertismentului clasic (săli de teatru vechi, spectacole conventionale). Noi vrem să dăm „refresh” industriei de entertainment și să oferim povești și experiente unice, strălucitoare, sub un singur acoperiș. (Cristian Bajora, director artistic)

O seară la IT’SHOWTIME – 04 mai ora 19:00 – ARCUB Gabroveni

MAKE IT HAPPEN este un îndemn către spectatori, care pot deveni parte din această poveste și își pot aduce aportul la apariția acestui nou spațiu multifuncțional.

Evenimentul va marca lansarea campaniei de strângere de fonduri și va oferi donatorilor experiența unei seri la IT’SHOWTIME, platformă culturală care va exista prin sprijinul comunității bucureștene.

Programul: 

– Socializare în lobby (photo corner, minibar, expoziție foto)

– Musical-ul SUPERMARKET  („Supermarket este un musical anti-rețetă. Este un produs la limita dintre parodie și comedie neagră…” Theo Herghelegiu)

– Discuții cu artiștii

Locurile la eveniment pot fi rezervate la – 0735 026 762. Donații se pot face și în contul RO40INGB0000999906567964.

MAKE IT HAPPEN

Asociația Culturală Broadway Theatre

CIF 36884307

IBAN RO40INGB0000999906567964

Foto: O seară la IT’SHOWTIME – facebook.com/liveentertainmentvenue

17
/12
/18

20 dintre cele mai bune scurtmetraje prezentate la ediția 2018 a Bucharest International Dance Film Festival* pot fi văzute în cadrul maratonului cinematografic dedicat filmelor de dans - [RE]TRACING. Evenimentul va avea loc miercuri, 19 decembrie, la LINOTIP - Centru Independent Coregrafic (București), începând cu ora 19.00.

17
/12
/18

Teatrul Metropolis sărbătoreşte împlinirea a 12 ani de existenţă, prin organizarea unui eveniment special. Astăzi, 17 decembrie 2018, de la ora 19.00, va avea loc "Gala Teatrului Metropolis 12", care, pe lângă marcarea frumoasei "vârste" a instituţiei teatrale, va aniversa şi cei 66 de ani de la debutul marii actriţe Tamara Buciuceanu-Botez pe scena românească.

17
/12
/18

Papa Francisc împlineşte astăzi 82 de ani. Suveranul Pontif a luat numele de Francisc după ce a fost ales Papă. El a fost Arhiepiscop de Buenos Aires și avea 76 de ani când a devenit Papă. Prelatul argentinian este al 266-lea Suveran Pontif şi primul Papă iezuit din istorie. Iată, în cele ce urmează, zece curiozitati despre Papa Francisc

16
/12
/18

Teatrelli oferă publicului o experiență culturală completă printr-o serie de concerte live: Concert Luiza Zan & Sorin Zlat-ZAT You Santa Claus, duminică, 16 decembrie, și concert acustic Sarmalele Reci, programat pentru 20 ianuarie 2019, dorind astfel să aducă mai aproape muzica unor artiști reprezentativi, în mijlocul unei săli de teatru.

14
/12
/18

DANS PRINTRE CUVINTE Deschizi televizorul şi eşti bombardat cu o limbă română de multe ori aproximativă, citeşti ce-a mai rămas din presa scrisă şi se întâmplă acelaşi lucru. Iar pe reţelele de socializare e jale. Cui îi mai pasă azi, în secolul vitezei, de gramatică? Ziarul Metropolis îţi propune un joc nou de gramatică, fără să te scoată la tablă…

14
/12
/18

Trupele britanice The Cure, Def Leppard, Radiohead, Roxy Music şi The Zombies plus cântăreţele americane Janet Jackson şi Stevie Nicks vor fi incluşi în 2019 în Rock and Roll Hall of Fame. Ceremonia va avea loc pe 29 martie la Barclays Center din Brooklyn.

14
/12
/18

Singurul film românesc prezent anul acesta la prestigioasele Premii ale Academiei Europene de Film (echivalentul Oscarurilor pentru industria cinematografică europeană), TOUCH ME NOT a fost nominalizat la European Discovery – Premiul FIPRESCI pentru cel mai bun debut în lung-metraj.

14
/12
/18

Marți, 18 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Union a Cinematecii Române, va avea loc lansarea volumului „Păcatul originar. O autobiografie” de Anthony Quinn, publicat la Editura Nemira, în colecția Yorick.

13
/12
/18

În 2019, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) atinge, oficial, vârsta maturității. Cea de-a 18-a ediție va avea loc între 31 mai și 9 iunie, iar organizatorii au deja vești bune pentru cinefili: primele filme confirmate în program au fost lansate în cele mai importante festivaluri ale toamnei și vor avea premiera românească la Cluj-Napoca.

13
/12
/18

Daniel Oltean, procuror DIICOT și teatrolog, a oferit UNITER-ului, pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2017, și, cu această ocazie, Teatrului Național din București, acea piesă capabilă să suscite un interes deosebit. Titlul ei este 50 de secunde, iar premiera are loc în această seară, pe 13 decembrie, și mâine seară, pe 14 decembrie, la Sala Atelier, în regia lui Eugen Gyemant.

Page 1 of 76612345...102030...Last »