Undeva, cândva… Jim Carrey. Epic tribute
https://www.ziarulmetropolis.ro/undeva-candva-jim-carrey-epic-tribute/

Jim Carrey (57 de ani) este, din toamna trecută, protagonistul serialului de comedie „Kidding“/„Glumeam!“, disponibil pe HBO GO, producţie pentru care actorul a făcut echipă cu regizorul Michel Gondry, alături de care a lucrat la Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Puteţi vedea, aici, o scurtă privire de ansamblu (epic tribute) asupra carierei lui Jim Carrey, clip realizat de Alexandru Catrina.

Un articol de Petre Ivan|22 martie 2019

Actorul în vârstă de 57 de ani, care a făcut o pauză în ultimii ani de la actorie, a mărturisit revistei The Hollywood Reporter cum a dorit să părăsească lumea Hollywood-ului, explicând: „Pur și simplu nu am mai vrut să mai fac parte din această industrie”.

„Nu mi-a plăcut felul în care corporațiile au început să preia totul. Și poate și pentru că m-am simțit foarte atras de o formă diferită de creativitate, mi-a plăcut să am control total asupra picturii, fără ca o echipă să-mi spună despre cât de bine ar fi să apar în nu știu ce film”, a spus Jim Carrey, care a mai precizat despre revenirea sa pe platourile de filmare că: „Nu m-am întors în același mod. Nu simt că sunt micul Jim care încearcă să se țină strâns de un loc din stratosferă – nu mai simt că trebuie să mă agăț de ceva’.

Jim Carrey – Epic Tribute by Alexandru Catrina

Foto: Jim Carrey – facebook

 

26
/04
/24

Centrul Național al Dansului București (CNDB) anunță programul de spectacole pentru luna mai. Unul dintre evenimentele importante ale lunii este premiera spectacolului de dans contemporan Memetics, în coregrafia lui Sergiu Diță, urmată de trei producții CNDB – BLOT, Bodies on The Line, Patosfera și de Miercurea Lejeră, un proiect care prezintă pe scenă idei unice și irepetabile într-o formă performativă.

25
/04
/24

Asociația Culturală Control N dă startul înscrierilor la a treia ediție a New Draft. Rezidența de dezvoltare de scenarii dedicată proiectelor din România și Republica Moldova se adresează regizorilor și scenariștilor, proaspeților absolvenți de facultăți de profil și autorilor din medii conexe, cu proiecte în faza de început.

25
/04
/24

Cea de-a treia ediție din România a competiției de pictură live Art Battle va avea loc pe 27 aprilie, la Palatul Bragadiru din București (Calea Rahovei nr. 147-153) aducând în fața publicului atât concursul contra cronometru care aduce publicul în fața procesului de creație, alături de re-LEAF, o ediție de "interior" a târgului de artă contemporană LEAF (Limited Edition Art Fair) eveniment organizat de Galeria Celula de Artă în parteneriat cu Săfițicuminți. Biletele pentru public sunt disponibile pe LiveTickets.

24
/04
/24

O nouă traducere din opera lui Paul Auster, unul dintre cei mai spectaculoși și inventivi scriitori ai Americii, a cărui operă a fost publicată în mai mult de patruzeci de limbi, a ajuns de curând în librăriile fizice și online din întreaga țară.

22
/04
/24

6 manageri și 30 de ghizi și muzeografi din toată țara au participat la Râșnov la două sesiuni de training pentru dezvoltarea abilităților de gestionare și management strategic al obiectivelor de patrimoniu istoric, documentarea istorică, interpretarea informațiilor, comunicarea și interacțiunea directă cu publicul vizitator.

22
/04
/24

460 de ani se împlinesc pe 23 aprilie de la nașterea celui considerat cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor. Multe povești și multe legende au circulat despre el în tot acest timp.