Arta contemporana din Romania la ArtPoint in Viena
https://www.ziarulmetropolis.ro/arta-contemporana-din-romania-la-artpoint-in-viena/

Adi Matei (România), Lubica Denković (Serbia) şi Anatoly Belov (Ucraina) vor expune în perioada 6 decembrie-21 decembrie la galeria ArtPoint din Viena. Lucãrile expuse au luat naştere pe perioada rezidenṭei celor trei în Austria, rezidenṭã oferitã de cãtre KulturKontakt timp de 3 luni.   Adi Matei este singurul artist român care a fost invitat sã […]

Un articol de Andrada Văsii|17 decembrie 2012

Adi Matei (România), Lubica Denković (Serbia) şi Anatoly Belov (Ucraina) vor expune în perioada 6 decembrie-21 decembrie la galeria ArtPoint din Viena. Lucãrile expuse au luat naştere pe perioada rezidenṭei celor trei în Austria, rezidenṭã oferitã de cãtre KulturKontakt timp de 3 luni.

 

Adi Matei este singurul artist român care a fost invitat sã participe. Fiind un artist tânãr, acesta considerã cã atenṭia trebuie îndreptatã spre arhitecturã (cea care modificã zilnic percepṭia şi care are o influenṭã enormã asupra tuturor). Adi Matei împleteşte diferite forme şi contururi pentru a da naştere unor stãri noi.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.