Atelier de flori textile la Caffé D`Arthé
https://www.ziarulmetropolis.ro/atelier-de-flori-textile-la-caffe-darthe/

Duminică, 31 martie, începând cu ora 13, la Caffé D`Arthé (Str. Popa Nan, nr. 7) poţi participa la un atelier de flori textile. Bucăţile de material se vor transforma în accesorii spectaculoase, ce vor da oricărei ţinute o notă de unicitate.

Un articol de Judy Florescu|29 martie 2013

Duminică, 31 martie, începând cu ora 13, la Caffé D`Arthé (Str. Popa Nan, nr. 7) poți participa la un atelier de flori textile. Bucățile de material se vor transforma în accesorii spectaculoase, ce vor da oricărei ținute o notă de unicitate.

Folosindu-ți creativitatea, vei transforma resturi și petice în broșe, clame și accesorii care vor schimba aspectul oricărei rochii, cămăși, haine sau pălării. Fiecare participant la curs va avea la dispoziţie materialele necesare (bucăți de material textile, ace de broșă, cleștișori de păr, accesorii decorative) pentru realizarea a cinci flori textile. Iar, la finalul atelierului, toată lumea își va lua acasă creațiile.

Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii și accesorizare în cadrul Creative Arts, stilist de accesorii și designerul In a State.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura în atmosfera boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé. Toţi participanţii se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice, sortimente variate de ciocolată caldă, dulciuri și dulceţuri homemade.

„In Bloom” reprezintă cel de-al nouălea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13, care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamnă 2012-primăvară 2013.

Cursul costă 40 de lei și durează 2 ore. 10 lei din costul atelierului vor fi donați campaniei ‘Din inimă pentru o inimă – Cezar Iulian Marin’, campanie desfășurată pe toată durata lunii martie la Caffé D`Arthé.

Înscrierea se poate face prin e-mail ([email protected]) sau la telefon:0721.321.890 (între orele 10 și 20). Data limită: duminică, ora 10.

31
/05
/15

Privirea lui Silviu Gheție este o altfel de privire asupra Noului Cinema Românesc. Una din culisele sale. Prin picturalitatea lor și prin expresivitatea personajelor din fața obiectivului, fotografiile sale concurează cu imaginile din filmele a căror realizare artistul a fost chemat să o înregistreze pentru totdeauna.

28
/05
/15

Într-o zi de 28 mai (1999), după 22 de ani de lucrări de restaurare, capodopera lui Leonardo da Vinci, Cina cea de Taină, era expusă din nou publicului. Vizitatorii au obligația de a privi de departe pânza și nu pot rămâne în faţa tabloului mai mult 15 minute.

26
/05
/15

Academia Motanov organizează în perioada 18 iunie – 13 iulie, la București, un atelier de artă video cu mobilul pentru liceenii din familii cu venituri modeste. Atelierul de artă video este susținut de artistul Regele IONESCU și are două întâlniri pe săptămână, luni și joi de la 11:00 la 12:30, timp de 4 săptămâni.

19
/05
/15

Statui vivante și spectacole stradale din 9 țări vor umple străzile Clujului între 22 și 24 mai, la cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Experimental Man.In.Fest. Printre invitații de top ai festivalului se numără campionii mondiali ai statuilor vivante, olandezii de la Beeldje Living Statues și fostul campion european al performance-urilor de același fel, Damian McKinnon.

07
/05
/15

În perioada 8-17 mai se desfășoară cea de-a cincea ediție a Zilelor Culturii Japoneze, eveniment organizat de Centrul de Studii Româno-Japoneze ”Angela Hondru” (CSRJ-AH), împreună cu Universitatea Româno-Americană din București, Otaku Festival, Cavaler Aikido Club și HaramichiRO.

05
/05
/15

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucureşti sărbătoreşte 79 de ani de la înfiinţare printr-o serie de evenimente, între care se numără expoziţii, colocvii, recitaluri folclorice, târguri de meşteri populari, dar şi un Festival al culturii thailandeze.