„D’ale carnavalului” …. în benzi desenate la Teatrul de pe Lipscani!
https://www.ziarulmetropolis.ro/dale-carnavalului-in-benzi-desenate-la-teatrul-de-pe-lipscani/

Teatrul de pe Lipscani îi invită pe cei mai mici spectatori la un atelier de benzi desenate inspirate de piesa „D’ale Carnavalului” după Ion Luca Caragiale, în regia lui Cristi Toma, spectacol ce va deschide noua stagiune a teatrului!

Un articol de Petre Ivan|1 noiembrie 2017

Atelierele sunt coordonate de autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu în cadrul proiectului Comics Didactic (opere din literatura română în benzi desenate).

Atelierul are loc sâmbătă 4 noiembrie 2017 începând cu ora 11:00 am.

Participarea este gratuită, dar inscrierea este obligatorie, locuriile fiind limitate (15). Grupa de vârsta: 7 – 14 ani.

Înscrieri la adresa dmclici@gmail.com.

Foto: Teatrul de pe Lipscani – facebook

30
/06
/22

Festivalul longeviv și cu tradiție din Piatra Neamț aduce, deja de 14 ani, în fața cinefililor, filme documentare și scurtmetraje create de regizoare și regizori aflați la începutul carierei lor în cinematografie.

30
/06
/22

Soprana Rodica Vică revine vineri, 1 iulie 2022, ora 19:00, pe scena Operei Naționale din București pentru opera barocă Indiile Galante, un spectacol unic a cărui regie este semnată de către Andrei Șerban. Promotoare a repertoriului baroc și inițiatoarea a multor proiecte baroce inedite, soprana Rodica Vică va interpreta rolul prințesei Zima din al patrulea […]

28
/06
/22

Sau despre bucuria de a vedea apreciate lucrurile în care Ziarul Metropolis crede și pe care le promovează, dar și despre importanța presei culturale făcute cu onestitate și cu suflet.

28
/06
/22

Filarmonica „George Enescu”, cea mai veche și mai reprezentativă instituție muzicală a României, organizează în perioada 1-5 iulie 2022 prima ediție a festivalului internațional, intitulat Athenaeum Summer Festival.