Dan C. Mihăilescu în dialog cu Costion Nicolescu – „Despre cerul din noi“
https://www.ziarulmetropolis.ro/dan-c-mihailescu-in-dialog-cu-costion-nicolescu-despre-cerul-din-noi/

Librăria Humanitas de la Cişmigiu îi aşteaptă pe pasionaţii de lectură în această seară, de la ora 19.00, la o nouă întâlnire „Cărţile care ne-au făcut oameni, cu Dan C. Mihăilescu“. Invitatul serii va fi scriitorul şi teologul Costion Nicolescu, iar tema dialogului: „Despre cerul din noi“.

Un articol de |28 noiembrie 2018

La final, Dan C. Mihăilescu va oferi autografe pe cea mai recentă cartea a sa, „Plăceri vinovate și datorii împlinite. 12 confesiuni (o antologie)”, unul dintre cele mai îndrăgite titluri Humanitas la Gaudeamus 2018.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook*.

Foto: Dan C. Mihăilescu – Humanitas

28
/05
/20

De 1 iunie, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă „Coloravirus”, un program online cu momente de teatru, muzică, lecturi, dar și ateliere de creație, de gătit și de magie.

28
/05
/20

CRONICĂ DE FILM La unele documentare ne uităm pentru că ne interesează mai ales un autor sau un stil. Iar pe altele le privim în primul rând pentru subiect. Din a doua categorie face parte „Becoming” (2020), de Nadia Hallgren – un film despre Michelle Obama produs şi difuzat de Netflix.

27
/05
/20

Două evenimente care tratează migrația din perspectiva copiilor și adolescenților, „365 de zile în Germania” (28 mai) și „Istoriile migrației în teatrul românesc de după 1989” (1 iunie), curatori Ciprian Marinescu și Mihaela Michailov, vor fi prezentate de Institutul Cultural Român de la Berlin.

26
/05
/20

Săptămâna aceasta revenim cu o nouă poveste din cadrul proiectului „Dăruieşte ziua ta”. De data aceasta, Diana Bădică a scris o poveste, iar aceasta a fost rescrisă de unul dintre cititorii ei.

26
/05
/20

Teatrul Odeon continuă proiectele desfășurate online și vă oferă, în completarea seriei Mari Spectacole @ODEON, joi, 28 mai, la ora 18:00, „Farmecul discret al amintirii”, un proiect video de rememorare extrem de subiectivă a unor aventuri teatrale, regizat de Dragoș Galgoțiu, prin care regizorul aduce din nou în scenă șapte dintre spectacolele pe care le-a montat la Teatrul Odeon.

Page 1 of 88712345...102030...Last »