Gala Premiilor UNITER va avea loc la Craiova
https://www.ziarulmetropolis.ro/gala-premiilor-uniter-va-avea-loc-la-craiova/

A 28-a ediţie a Galei Premiilor UNITER se va desfăşura la Craiova, cu ocazia aniversării a 170 de ani de la înfiinţarea teatrului craiovean „Marin Sorescu”, într-un spaţiu în aer liber, la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”.

Un articol de Liliana Matei|15 septembrie 2020

În ziua echinocțiului de toamnă, 21 septembrie, de la ora 22.30, iubitorii de teatru sunt așteptați să  urmărească evenimentul în direct pe TVR1, Radio România Cultural și pe www.tvr.ro și www.uniter.ro.

Începând cu ora 21.30, Gala UNITER se va transmite live pe pagina de facebook a UNITER.

Până atunci, vă invităm să îi încurajați pe cei aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER. Pe 14 septembrie a început campania de promovare video a artiștilor nominalizați. Mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul nostru și pe contul oficial de facebook de astăzi și până în 19 septembrie.

TU PE CINE PARIEZI? Susţine-ţi favoriții și votează pe www.uniter.ro!

În 21 septembrie aflăm împreună, în direct, câştigătorii desemnați de juriu. Tot atunci, afli dacă ai câștigat pariul.

Nominalizările și premiile decise de Senatul UNITER le poți reciti accesând link-ul:

https://www.uniter.ro/premiile-senatului-uniter-si-nominalizarile-pentru-premiile-galei-uniter-2020/

27
/07
/13

Peste 5.000 de filme documentare din întreaga lume, aflate în arhiva Studioului Astra Film Sibiu, pot fi vizionate la cerere de turişti, cercetători sau cinefili, în cadrul unui program estival. Un bilet costă șase lei, iar filmele pot fi văzute de luni până vineri între orele 9 și 15, la sediul Studioului Astra Film.

27
/07
/13

REPORTAJ MULTIMEDIA Cum poţi să călătoreşti, fără să ieşi din casă şi să priveşti, fără să-ţi deschizi ochii? Simplu: prin teatrul radiofonic. Iar când cineva îţi face loc în culise, spectacolul sporeşte, fără să-ţi dea impresia că magia s-a destrămat.

25
/07
/13

Căderea comunismului a însemnat şi desfiinţarea cenzurii oficiale şi intrarea într-o nouă estetică cinematografică. Dacă puţinii rebeli din filmul românesc al anilor `90 mai aveau de luptat cu trecutul şi prezentul, cei ai Noului Cinema sunt mai degrabă apărătorii unor cauze personale.