LIVE VIDEO Gala Premiilor UNITER 2021
https://www.ziarulmetropolis.ro/live-video-gala-premiilor-uniter-2021/

Vă invităm să urmăriţi ediţia de anul acesta a Galei Premiilor UNITER, eveniment care se desfăşoară la Sala Mare a Teatrului Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Un articol de Dan Boicea|19 iulie 2021

De la ora 20.00 vizionați LIVE pe contul de YouTube UNITER ROMÂNIA și pe pagina de Facebook a UNITER sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului. Urmăriți interviurile realizate de Florin Ghioca la fața locului.

VIDEO Click pe butonul PLAY pentru a vedea transmisiunea live de pe covorul roșu

La ora 21.00, ceremonia acordării Premiilor UNITER poate fi urmărită în direct pe TVR1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio România Cultural. Online pe www.uniter.ro, www.tvr.ro și pe pagina de Facebook UNITER.

VIDEO Gala Premiilor UNITER 2021 – Prima parte. Click pe butonul PLAY pentru a vedea transmisiunea live

VIDEO Gala Premiilor UNITER 2021 – A doua parte. Click pe butonul PLAY pentru a vedea transmisiunea live

VIDEO Gala Premiilor UNITER 2021 – A treia parte. Click pe butonul PLAY pentru a vedea transmisiunea live

Amfitrionul Galei este Ion Caramitru, regia spectacolului este semnată de Bobi Pricop, iar scenografia, Irina Moscu.

„Cu masca pe figură, cu mimica ascunsă, ne vom bucura, totuși, că sistemul funcționează, că teatrul e deschis. Sala Mare a TNB va găzdui, din nou, Gala UNITER!” (Ion Caramitru, președintele UNITER)

*

Puteți revedea toate nominalizările și premiile care vor fi acordate, aici.

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.

13
/05
/22

Într-o mobilizare fără precent, foarte multe muzee, entități culturale, dar și spații neconvenționale din România au pregătit pentru vizitatori peste 210 evenimente, expoziții și activări pe 14 mai, la Noapea Muzeelor.

12
/05
/22

Pe 15 mai, de la ora 19:00, la Teatru³, va avea loc premiera spectacolului „Oameni singuratici”, un proiect al Teatrului Național Iași, realizat în coproducție cu FaPt - Fabrica de Artă și Producție Teatrală și Centrul Cultural German Iași / Deutsches Kulturzentrum Iași; o adaptare după piesa omonimă a lui Gerhart Hauptmann (laureat al Premiului Nobel pentru Literatură), tradusă de Paul B. Marian, montată pe scena ieșeană de Florin Caracala.

12
/05
/22

Un nou concept de eveniment cultural, dedicat în premieră absolută segmentului de vârstă 0 - 3 ani, a epuizat deja biletele pentru prima serie de 4 spectacole, pusă în vânzare de organizatorul Opera Comică pentru Copii. “Bubu și Anotimpurile” este un concept creativ semnat Andreea Soare și Irina Furdui și constituie primul spectacol senzorial și muzical adresat bebelușilor. Reprezentații suplimentare au fost deja programate pentru 27, 28 mai și 4, 5 iunie.

12
/05
/22

“Unde este Anne Frank?, în regia israelianului Ari Folman, este o modalitate inedită prin care publicul poate aprofunda istoria dincolo de manualele școlare sau cărțile de istorie, un promotor al memoriei și al cultivării valorilor democratice, un instrument al educației despre Holocaust, despre importanța combaterii discriminării, rasismului și a atitudinilor extremiste”, declară reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în Romania “Elie Wiesel”, în contextul lansării filmului în cinematografele din țară începnd cu 20 mai.

12
/05
/22

Compania de dans Jean-Claude Gallotta vine pentru prima dată în România, la cea de-a XXII-a ediție a Întâlnirilor JTI. „My Ladies Rock”, în coregrafia lui Jean-Claude Gallotta va fi prezentat în premieră pentru publicul român la București, pe 30 iunie, ora 20:00, la Teatrul Național București, sala Ion Caramitru. Spectacolul va fi prezentat și în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), pe 2 iulie, ora 17:00 și pe 3 iulie, ora 19:00 la sala Eugenio Barba din Sibiu.