Personajele negative din spectacolele Operei Comice pentru Copii vă așteaptă în acest weekend la Noaptea Vrăjitoarelor
https://www.ziarulmetropolis.ro/personajele-negative-din-spectacolele-operei-comice-pentru-copii-va-asteapta-in-acest-weekend-la-noaptea-vrajitoarelor/

Unul dintre cele mai iubite evenimente de la Opera Comică pentru Copii are loc în acest weekend, în serile de vineri, sâmbătă şi duminică.

Un articol de Liliana Matei|24 octombrie 2019

Vrăjitoarele din spectacolele Operei Comice pentru Copii își așteaptă spectatorii cu un tur complex prin culisele teatrului şi cu poveşti pe măsură. Turul se adresează copiilor cu vârsta de peste trei ani, durează o oră, iar plecările se fac din jumătate în jumătate de oră, începând cu ora 18:00. Proiectul a pornit de la ideea de a aduce în față, măcar o dată pe an, personajele negative interpretate de artiști care merită din plin aplauzele publicului.

Cu ocazia evenimentului „Noaptea Vrăjitoarelor” din acest weekend, Magazinul OCC a pregătit o nouă surpriză pentru publicul de toate vârstele:  Atelier pentru copii și părinți de sculptat și colorat dovleci. Este evident o surpriză care îi va încânta atât pe cei mici cât și pe cei mari. Atelierul are loc în serile de vineri, sâmbătă și duminică, iar biletele se achiziționează de la Magazinul OCC.

Lansare „Erus și Valea Recunoștinței” și sesiune de autografe în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii

Lunga așteptare a volumului al IV-lea a luat sfârșit! Erus și Valea Recunoștinței se lansează sâmbătă, pe 26 octombrie, de la ora 11:30, la Opera Comică pentru Copii. Unul dintre cei mai iubiți autori ai momentului, Alec Blenche, împreună cu Editura Univers, îi invită pe fanii lui Erus să îi descopere noile peripeții. Acest volum încheie cu succes călătoria lui Erus și a prietenilor săi. Ei au dobândit numeroase calități în aventurile lor prin Valea Răbdării, Valea Generozității, Valea Iubirii și Valea Recunoștinței. Intrarea este liberă, iar volumele se vor găsi la Magazinul OCC din 26 octombrie. 

Micuța Dorothy revine în luna noiembrie la OCC

Primele două weekenduri ale lunii noiembrie sunt dedicate Micuței Dorothy, un musical extrem de iubit, adaptare după „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, pe muzica lui Marius Țeicu. Aflăm împreună dacă Dorothy reușește să obțină ce își propune, într-un spectacol despre prietenie și curaj.

25
/09
/20

La finalul acestei săptămâni, pe 27 septembrie, începe UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România. Timp de șapte zile, evenimentul va oferi participanților mici doze de încredere prin workshopuri, dezbateri, sesiuni de yoga, online dating și performance-uri susținute de peste 60 de speakeri, din 21 de țări de pe întreg globul.

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

24
/09
/20

S-a născut într-o mahala din București, pe 25 septembrie 1913, într-o zi care părea o zi oarecare și a rămas în calendarul culturii române. Acolo s-a jucat, acolo a învățat, acolo a crescut și a ascultat primele forme de muzică pe care le-a cunoscut.

24
/09
/20

Rodica Mandache, István Téglás și Edith Alibec se întâlnesc în „Dușmănie. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor”, un spectacol complex despre nevoia de intimitate și dorința de a controla povestea pe care o lăsăm mai departe celorlalți despre noi înșine.

24
/09
/20

Fundația Calea Victoriei aduce o mulțime de noutăți în programul de cursuri online al lunii octombrie, ca să te bucuri de seri reușite și energizante. Istorie și artă urbană, dicție și cetăți medievale, negociere și literatură sau comedie sunt doar câteva posibilități.

Pagina 1 din 91712345...102030...Ultima »