Personajele negative din spectacolele Operei Comice pentru Copii vă așteaptă în acest weekend la Noaptea Vrăjitoarelor
https://www.ziarulmetropolis.ro/personajele-negative-din-spectacolele-operei-comice-pentru-copii-va-asteapta-in-acest-weekend-la-noaptea-vrajitoarelor/

Unul dintre cele mai iubite evenimente de la Opera Comică pentru Copii are loc în acest weekend, în serile de vineri, sâmbătă şi duminică.

Un articol de Liliana Matei|24 Octombrie 2019

Vrăjitoarele din spectacolele Operei Comice pentru Copii își așteaptă spectatorii cu un tur complex prin culisele teatrului şi cu poveşti pe măsură. Turul se adresează copiilor cu vârsta de peste trei ani, durează o oră, iar plecările se fac din jumătate în jumătate de oră, începând cu ora 18:00. Proiectul a pornit de la ideea de a aduce în față, măcar o dată pe an, personajele negative interpretate de artiști care merită din plin aplauzele publicului.

Cu ocazia evenimentului „Noaptea Vrăjitoarelor” din acest weekend, Magazinul OCC a pregătit o nouă surpriză pentru publicul de toate vârstele:  Atelier pentru copii și părinți de sculptat și colorat dovleci. Este evident o surpriză care îi va încânta atât pe cei mici cât și pe cei mari. Atelierul are loc în serile de vineri, sâmbătă și duminică, iar biletele se achiziționează de la Magazinul OCC.

Lansare „Erus și Valea Recunoștinței” și sesiune de autografe în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii

Lunga așteptare a volumului al IV-lea a luat sfârșit! Erus și Valea Recunoștinței se lansează sâmbătă, pe 26 octombrie, de la ora 11:30, la Opera Comică pentru Copii. Unul dintre cei mai iubiți autori ai momentului, Alec Blenche, împreună cu Editura Univers, îi invită pe fanii lui Erus să îi descopere noile peripeții. Acest volum încheie cu succes călătoria lui Erus și a prietenilor săi. Ei au dobândit numeroase calități în aventurile lor prin Valea Răbdării, Valea Generozității, Valea Iubirii și Valea Recunoștinței. Intrarea este liberă, iar volumele se vor găsi la Magazinul OCC din 26 octombrie. 

Micuța Dorothy revine în luna noiembrie la OCC

Primele două weekenduri ale lunii noiembrie sunt dedicate Micuței Dorothy, un musical extrem de iubit, adaptare după „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, pe muzica lui Marius Țeicu. Aflăm împreună dacă Dorothy reușește să obțină ce își propune, într-un spectacol despre prietenie și curaj.

19
/11
/19

„Travling: Tradiții Creative” este o încercare de video-documentare a modalităților prin care patrimoniul cultural și natural contribuie la dezvoltarea comunităților, din punct de vedere economic, turistic, social, cultural și identitar.

17
/11
/19

În perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, în pavilionul B1, cea de a 24-a ediție a GoodWine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv târg de vinuri din România. Și la această ediție vizitatorii vor putea degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top românești și din străinătate și vor putea descoperi noutățile propuse de organizatori.

16
/11
/19

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu organizează a cincea ediție a Zilei Europene a Spectatorului, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, ora 19:00, acțiune realizată în cadrul proiectului european Be SpectACTive!. Evenimentul reprezintă una dintre activitățile susținute de grupul local de spectatori activi, care pe parcursul anului este implicat în diverse etape de creație sau programare, pentru TNRS și FITS.

15
/11
/19

În ziua când am răspuns invitației onorante de a mă implica în bunul mers al festivalului arădean, ca director artistic, timp de aproape un deceniu, între 2002 și 2010, mi-am amintit de căldura cuvintelor regretatului meu frate, Victor Parhon, aflat în această ipostază până în anul trecerii sale în eternitate, cu privire la carsimaticul public de aici, la emoția sa neînchipuit de puternică, la trăirile  unor adevărați și fideli prieteni ai scenei și ai valorilor pe care aceasta le cultivă.

15
/11
/19

La sfârșitul săptămânii, pe 16 și 17 noiembrie, pe scena Sălii Mari, ora 19:00, va avea loc cea de-a doua premieră a stagiunii Teatrului Național Iași, Acasă la tata de Mimi Brănescu, în regia lui Claudiu Goga, un spectacol de excepție, dedicat Zilei Dramaturgiei Românești. Pe 15 noiembrie este programată avanpremiera, în cadrul unui eveniment caritabil de notorietate, Zâmbet în dar, gală organizată de Salvați Copiii Iași.

15
/11
/19

“The Romanians: 30 Years of Cinema Revolution”, cel mai amplu program dedicat vreodată cinematografiei românești în Statele Unite ale Americii, care celebrează în 30 de filme trei decenii de cinema de după căderea regimului comunist, are loc la Film Forum din New York între 15 și 26 noiembrie 2019.

Page 1 of 84112345...102030...Last »