“Soțul păcălit” vine cu partituri pline de umor la Grand Cinema & More
https://www.ziarulmetropolis.ro/sotul-pacalit-vine-cu-partituri-pline-de-umor-la-grand-cinema-more/

Teatrul Nottara prezintă o adaptare semnată de Mircea Cornişteanu, ”Soţul păcălit”, pe 6 martie 2016, în sala Epika a Grand Cinema & More.

Un articol de Liliana Matei|24 Februarie 2016

Grand Cinema & More aduce în fața iubitorilor de teatru piesa ”Soțul păcălit”, în regia lui Mircea Cornișteanu. Spectacolul plin de umor, cu o durată de 1 oră și 30 minute, se va desfășura în sala Epika, pe data de 6 martie 2016, începând cu ora 19:00. Pentru achiziționarea biletelor, spectatorii pot alege și pachetele speciale dedicate începutului de primăvară disponibile pe site și la casele de bilete din cinematograf.

Piesa ”Soțul păcălit” va fi jucată fără pauză, aducând în scenă o comedie amoroasă de calitate. Subiectul este, în viziunea regizorului, aproape atemporal, acțiunea concentrându-se asupra poveștii lui George Dandin, un bărbat bogat, provenit dintr-o familie modestă și a nobilei sale soții. Din povestea celor doi ia naștere o încurcătură amoroasă plină de umor, al cărei singur păgubaș rămâne George Dandin. Piesa originală este scrisă de Molière, iar varianta adusă pe scena Grand Cinema & More ”nu este o adaptare, ci o versiune românească”, așa cum o descrie regizorul Mircea Cornișteanu. Pe scenă vor putea fi urmăriți actori cunoscuți autohtoni, precum Ion Haiduc, Cerasela Iosifescu, Viorel Comănici, Camelia Zorlescu, Cristian Nicolaie și Crenguța Hariton.

”Încă o dată, Teatrul Nottara pune în scenă o piesă extraordinară în una din sălile Grand Cinema & More și ne bucurăm că le putem oferi în continuare vizitatorilor noștri spectacole de calitate. Pentru noi, reprezintă încă un pas înainte în demersul nostru de a prezenta cinematograful ca spațiu alternativ, dedicat în egală măsură pasionaților de film și de teatru”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

INFO

Grand Cinema & More pune la dispoziția împătimiților de teatru pachete speciale, în spiritului începutului de primăvară. Pentru achiziționarea biletelor, vizitatorii pot opta pentru Pachetul Mărțișor Standard, ce conține 2 bilete standard la prețul de 99 RON sau pentru Pachetul Mărțișor Premium, care cuprinde 2 bilete premium la prețul de 119 RON. Biletele pot fi cumpărate și în regim normal, la prețul de 59 RON biletul standard și 64 RON biletul premium, fiind disponibile pe http://grandentertainment.ro/.

21
/03
/19

Trupa britanică The Cure a înregistrat un nou album de studio, primul în decurs de zece ani, potrivit declaraţiilor solistului, Robert Smith. Invitat la emisiunea „The John Maytham Show” pentru a vorbi despre concertul pe care grupul îl va susţine joi, în Capetown, Smith a făcut dezvăluiri despre albumul care urmează „4:13 Dream”, lansat în 2008.

21
/03
/19

Când ați ascultat ultima oară o creație semnată de marele Amadeus? Mozart – considerat geniul muzicii clasice, care a compus peste 600 de lucrări în nenumărate genuri (operă, simfonii, concerte, muzică de cameră etc.) în doar 35 de ani de viață trăiți extrem de intens – este cel căruia îi este dedicat în întregime concertul susținut miercuri, 27 martie (19.00), la Sala Radio, de ORCHESTRA  DE  CAMERĂ RADIO, sub bagheta dirijorului RADU POSTĂVARU.

21
/03
/19

Au trecut câțiva ani buni de când, într-un alt sfârșit de martie, am avut șansa unei întâlniri cu actrița Carmen Stănescu. Era anul 2011. Avea atunci 86 de ani și alesese deja să stea departe de scenă, să rămână acasă la ea, în apartamentul de pe Bulevardul Dacia, unde prefera să oprească timpul în loc și să trăiască într-o altă lume…

21
/03
/19

Duminică am fost la muzeu pentru o scurtă incursiune in mintea întortocheată a lui Leonardo Da Vinci. Doar că fără titirel și mami, epuizați după cele aproape zece zile de spitalizare. Pe drum, ne-am oprit cu Alessandro, tatăl lui Lorenzo, la un showroom auto. Cam scumpe mașinile de acolo, totuși, pentru buzunarele noastre pline cu caramele.

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

Page 1 of 78412345...102030...Last »