START! Gala Premiilor UNITER 2017
https://www.ziarulmetropolis.ro/start-gala-premiilor-uniter-2017/

Pe 8 mai 2017 sărbătorim 25 de ani de la primele premii din teatrul românesc. 25 de ani de istorie teatrală din care au rămas amintiri, nostalgii şi imagini emoţionante.

Un articol de Petre Ivan|7 aprilie 2017

“Pe 8 mai 2017 ne dorim să avem la Timișoara o Gală în care să celebrăm talentul și excelența, un eveniment în care să dovedim că putem fi împreună cu inima deschisă. Cu inima deschisă, lansăm campania de promovare a artiștilor aflați în competiție la Gala Premiilor UNITER. O campanie interactivă ce oferă posibilitatea publicului să fie mai aproape de concurenți și să-i susțină cu un simplu click.”, anunţă UNITER.

Iubitorii teatrului sunt invitati să participe activ la toate etapele campaniei. Astfel, doritorii sunt rugaţi să-şi susţină favoriţii din 19 aprilie pe site-ul www.uniter.ro

Tot din 19 aprilie pagina de facebook și site-ul UNITER vor răspândi mesaje prin care artiștii îi încurajează pe cei aflați în competiție pentru trofeul UNITER.

10 premianți, 33 de nominalizați și peste 600 de invitați din București și din țară sunt așteptați în data de 8 mai la Teatrul Național Mihai Eminescu din Timișoara pentru a sărbători performanța în Teatrul românesc.

Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 și va fi transmis în direct pe TVR1, TVR HD, TVR Internațional, Radio România Cultural și online pe www.uniter.ro și www.tvr.ro.

Foto: UNITER 2017 – uniter.ro

11
/08
/20

CRONICĂ DE FILM Chiar dacă îi știam și îmi plăcuse precedentul lungmetraj, „Marussia” (2013), tot m-a luat prin surprindere noul film realizat de Eva Pervolovici, regizoare română stabilită în Franța – documentarul „Delta Bucureștiului” (2020), proiectat în premieră mondială la TIFF.

11
/08
/20

Daniel Dorobanțu pregătește un concert cinematic ce prezintă în avanpremieră următorul album. Artistul va cânta în Munții Parâng, iar concertul va fi transmis LIVE, duminică, 16 august, de la ora 21:00.

11
/08
/20

Din juriul de concurs al GALEI TÂNĂRULUI ACTOR HOP, ediția a 23-a, fac parte: ADRIAN BATISTA – regizor și producător TV, IOANA BOGĂŢAN – actriţă, SILVIA GHIAȚĂ – producător TV, ANDREI și ANDREEA GROSU – regizori, ILEANA LUCACIU – critic de teatru.

11
/08
/20

Teatrul Mic anunță programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfășura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînțeles, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

11
/08
/20

Duminică, 16 august 2020, de la ora 21:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” invită publicul la al cincilea concert al Stagiunii Estivale, eveniment care îi are ca invitați pe actorul Marius Manole și ansamblul Young Beats, coordonat de Zoli Toth. Concertul este intitulat „Ave Maria” și va fi dirijat de Anna Ungureanu – dirijor principal al renumitului ansamblu coral.

11
/08
/20

„Acasă”, documentarul de debut al lui Radu Ciorniciuc, a fost distins cu Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru secțiunea Lungmetraj, înmânat de Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, pe scena Galei de închidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care a avut loc în Piața Unirii, sâmbătă, 8 august.

10
/08
/20

CRONICĂ DE FILM Proiectat în premieră în România la TIFF, unde a obţinut marele premiu al secţiunii Zilele Filmului Românesc, documentarul „Acasă” (2020), debutul ca regizor al jurnalistului Radu Ciorniciuc, îi are ca protagonişti pe membrii ultimei familii care a locuit în Delta Văcăreşti înainte de transformarea locului în parc natural.

10
/08
/20

Cele mai bune filme ale ediției și cineaștii momentului au fost aplaudați sâmbătă seară, pe 8 august, la Gala de decernare a premiilor Festivalului Internațional de Film Transilvania, organizată pentru prima dată în istoria festivalului în aer liber, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

09
/08
/20

"Tot amânam întâlnirea cu Dan Chişu. Recent am reuşit să ne vedem şi mai ales să-i văd ultimul film regizat – ”5 minute”. Ce pot spune despre film? Surpriza a fost neaşteptat de...". Citiţi un text pentru Ziarul Metropolis al scriitorului Vasile Ernu.

Pagina 1 din 90612345...102030...Ultima »