“Steaua Nordului” – Spectacol Caritabil de Crăciun, pus in scena de copiii fundațiilor umanitare
https://www.ziarulmetropolis.ro/steaua-nordului-spectacol-caritabil-de-craciun-pus-in-scena-de-copiii-fundatiilor-umanitare/

Cu ocazia Sărbătorilor, micii actori din centrele umanitare Mia’s Children şi The Door au pus în scenă “Steaua Nordului”, un spectacol pentru întreaga familia – canto, clovnerii şi dans. Coregrafia a fost creată de la zero chiar de către copii. Spectacolul va avea loc pe 8 şi 9 decembrie, de la ora 19.00, la Conservator, iar banii strânşi din vanzarea biletelor vor fi donaţi copiilor.

Un articol de Petre Ivan|30 Noiembrie 2016

Invitați speciali vor fi Fun Boy si Mydas (semifinalist la Românii au Talent), care vor susține numere de magie!

Totul se întâmplă pe 8 și 9 decembrie, de la orele 19.00, la Conservator. Doritorii sunt invitați să-i susțină din public pe cei mici și să-i acopere cu aplauze la final…

Piesa de teatru este organizată de Asociația Hai să Ajutăm si Laura Doliș, coordonatoarea proiectului, cea care pune „roțile-n mișcare” și se asigură că cei mici se vor ridica la înălțimea așteptărilor..

„Intrarea la evenimentul caritabil constă într-o donație de 35 lei, care va ajuta copiii sa inceapa noul An cu dreptul.”, anunță organizatorii

Biletele sunt puse la dispoziție de coordonatorii proiectului:

  • Laura Doliș – 0745793046
  • Cristi – 0732307003
22
/03
/19

Jim Carrey (57 de ani) este, din toamna trecută, protagonistul serialului de comedie „Kidding“/„Glumeam!“, disponibil pe HBO GO, producţie pentru care actorul a făcut echipă cu regizorul Michel Gondry, alături de care a lucrat la Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Puteți vedea, aici, o scurtă privire de ansamblu (epic tribute) asupra carierei lui Jim Carrey, clip realizat de Alexandru Catrina.

21
/03
/19

Trupa britanică The Cure a înregistrat un nou album de studio, primul în decurs de zece ani, potrivit declaraţiilor solistului, Robert Smith. Invitat la emisiunea „The John Maytham Show” pentru a vorbi despre concertul pe care grupul îl va susţine joi, în Capetown, Smith a făcut dezvăluiri despre albumul care urmează „4:13 Dream”, lansat în 2008.

21
/03
/19

Când ați ascultat ultima oară o creație semnată de marele Amadeus? Mozart – considerat geniul muzicii clasice, care a compus peste 600 de lucrări în nenumărate genuri (operă, simfonii, concerte, muzică de cameră etc.) în doar 35 de ani de viață trăiți extrem de intens – este cel căruia îi este dedicat în întregime concertul susținut miercuri, 27 martie (19.00), la Sala Radio, de ORCHESTRA  DE  CAMERĂ RADIO, sub bagheta dirijorului RADU POSTĂVARU.

21
/03
/19

Au trecut câțiva ani buni de când, într-un alt sfârșit de martie, am avut șansa unei întâlniri cu actrița Carmen Stănescu. Era anul 2011. Avea atunci 86 de ani și alesese deja să stea departe de scenă, să rămână acasă la ea, în apartamentul de pe Bulevardul Dacia, unde prefera să oprească timpul în loc și să trăiască într-o altă lume…

21
/03
/19

Duminică am fost la muzeu pentru o scurtă incursiune in mintea întortocheată a lui Leonardo Da Vinci. Doar că fără titirel și mami, epuizați după cele aproape zece zile de spitalizare. Pe drum, ne-am oprit cu Alessandro, tatăl lui Lorenzo, la un showroom auto. Cam scumpe mașinile de acolo, totuși, pentru buzunarele noastre pline cu caramele.

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

Page 1 of 78412345...102030...Last »