Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden
https://www.ziarulmetropolis.ro/sustine-l-pe-ag-weinberger-sa-poarte-steagul-romaniei-pe-scena-de-la-madison-square-garden/

STEAGUL ROMANIEI poate fi reprezentat de AG WEINBERGER, la MADISON SQUARE GARDEN daca il votezi!   AG Weinberger pentru Crossroads Festival 2013 !   Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden din New York! Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe link si completeaza ‘add your support’ […]

Un articol de Andrada Văsii|1 februarie 2013

STEAGUL ROMANIEI poate fi reprezentat de AG WEINBERGER, la MADISON SQUARE GARDEN daca il votezi!

 

AG Weinberger pentru Crossroads Festival 2013 !

 

Sustine-l pe AG Weinberger sa poarte steagul Romaniei pe scena de la Madison Square Garden din New York!

Tot ce trebuie sa faci este sa dai
click pe link si completeaza ‘add your support’ …

http://www.playcrossroads.com/u/agw65

Pentru ca un reprezentant al Romaniei sa ajunga pe scena de la Madison Square Garden din New York in compania lui Eric Clapton, BB King, Buddy Guy si a altor ‘aristocrati’ ai genului, este nevoie de un procentaj de 90% . Deocamdata suntem la 64.3%.

Se poate !
Impreuna putem dovedi ca Romania are valori!

Multumiri…

 

02
/07
/20

OAMENII MUZICII Pe 17 iunie 1882 se năștea în Rusia cel care avea să devină marele compozitor modernist și neoclasic al secolului XX, Igor Stravinski (1882-1971). În 89 de ani de viață a fost martorul a două Războaie Mondiale dar și al unor revoluții sociale, culturale și muzicale fără precedent, el însuși devenind unul dintre uriașii muzicii secolului trecut.

01
/07
/20

O incursiune în lumea lui Ingmar Bergman, creionată de scriitoarea norvegiană Linn Ullmann, fiica regizorului, în romanul „Neliniște”, publicat în 2015 și apărut recent și în limba română, la Editura Polirom.

01
/07
/20

„UNATC - Uși redeschise online“. Prezentare Mască - Pandemic Pantalone. Studenta: Elena Iorga. Undeva în sud-estul României. Pe timp de pandemie, Pantalone se îngrijește în voie de gospodăria sa. Scenografie Anul 1, Prof. Coord. Imelda Manu.

30
/06
/20

OPINIE Desfăşurată în aer liber, după o amânare de trei luni din cauza pandemiei, gala Premiilor Gopo a avut câştigători previzibili. Deşi inevitabil mai puţin spectaculos ca de obicei, evenimentul a fost important prin simplul fapt că s-a desfăşurat şi că le-a permis câtorva sute de cineaşti să se reîntâlnească, într-un context dificil pentru filmul românesc.

30
/06
/20

Drama suedeză „Beartown/Scandalul” va avea premiera în toate teritoriile HBO Europe, în această toamnă. Serialul, bazat pe romanul bestseller al lui Fredrik Backman, este regizat de Peter Grönlund și îi are în rolurile principale pe Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe și Oliver Dufaker.

29
/06
/20

Cele mai noi filme distribuite pe ecranele din România de către Independența Film se văd la TIFF (31 iulie - 9 august, Cluj), în timp ce contul de Vimeo al casei de distribuție primește titluri de referință, producții prezentate și premiate la Cannes.

Pagina 1 din 89512345...102030...Ultima »