Teatrul Ion Creangă redeschide Sala Mică
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-ion-creanga-redeschide-sala-mica/

Poveştile dedicate celor mai mici spectatori se văd din nou în sala de spectacol! După o vară care a adus teatrul mai aproape de copii şi părinţi prin intermediul reprezentaţiilor susţinute în aer liber, Teatrul Ion Creangă revine începând din weekendul 3-4 octombrie în Sala Mică din Str. Biserica Amzei 21-23.

Un articol de Liliana Matei|30 septembrie 2020

Printre titlurile care pot fi urmărite aici în luna octombrie se regăsesc producții adresate copiilor de vârstă preșcolară, printre care „La un metru de tine”, în regia lui Andrea Buzzetti și „Călătorii prin galaxii”, în regia Alexandrinei Halic, dar și producții create special pentru bebeluși și copii de vârstă mică (sub 3 ani), printre care „ÎmpreLună”, „Bună dimineața!” sau „Pernuța somnoroasă”.

Toate reprezentațiile au loc în conformitate cu reglementările în vigoare privind desfășurarea activităților culturale în condiții de siguranță, Sala Mică funcționând în noua configurație cu o capacitate de 26 de locuri. Acestea sunt dispuse în module de câte 2, respectiv 3 locuri, cu respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între grupuri și/sau familii.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete din Piața Amzei nr. 13 (preț bilet – 30 lei) sau online, prin intermediul partenerilor de ticketing Entertix.ro și Myticket.ro (preț bilet – 31,54 lei). Accesul în sala de spectacol se face cu respectarea regulamentului elaborat în acest sens de Teatru, document ce poate fi consultat pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro, în secțiunile Noutăți / Bilete.

Aflați mai multe despre programul de spectacole de la Sala Mică:
▸www.teatrulioncreanga.ro

▸FB.com/TeatrulIonCreanga
▸Casa de Bilete – tel. 0767.934.374

 

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!