Trei show-uri de divertisment online, care să îți ridice moralul până te întorci la teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/trei-show-uri-de-divertisment-online-care-sa-iti-ridice-moralul-pana-te-intorci-la-teatru/

Am face orice să mai uităm de probleme şi în acelaşi timp: să ne revedem actorii preferaţi; să rămânem conectaţi la talentul lor; să ne păstrăm un oarecare standard în ceea ce priveşte produsul cultural sau de divertisment pe care îl consumăm.

Un articol de Petre Ivan|25 mai 2020

Ziarul Metropolis a identificat cel puțin trei show-uri de divertisment în care veți fi în siguranță ca spectatori, pentru că standardul de umor este așa cum trebuie, scenariul este bine scris, iar spontaneitatea scoate foarte bine în evidență inteligența artiștilor.

Serialul Discutabil

Discutabil – unul dintre primele seriale online care a avut premiera în timpul izolării, și care a rămas un etalon de inventivitate, naturalețe și prospețime.

Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuțiile fictive, dar atât de recognoscibile, pe care le au câțiva actori deveniți casnici peste noapte ca urmare a situației provocate de noul coronavirus.

În primul episod i-am putut vedea pe Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, Șerban Pavlu, Marius Manole și Vlad Zamfirescu în rolurile unor prieteni aflați într-o întâlnire online, fiecare în casa lui, întorcând subiectul pe toate părțile.

Puteți vedea serialul aici.

„Welcom as in aor hom!“ –  cu Marius Manole și Ilona Brezoianu

Interviuri video care îi au ca gazde pe talentații actori Marius Manole și Ilona Brezoianu. Printre invitați, celebrități din zona de divertisment sau culturală, s-au numărat până acum: Chris Simion, Cătălin Ștefănescu, Maria Buză, Mirela Oprișor, Cornel Ilie, Medeea Marinescu, Lia Bugnar, Radu Afrim, Pavel Bartoș ș.a.

Show-ul este găzduit de canalul de YouTube al lui Marius Manole. Îl puteți vedea aici.

Jos Bălăria – cu Ilona Brezoianu

Videoclipuri creativo-divertismentice, adică interviuri montate foarte subtil și inteligent, în care actrița Ilona Brezoianu parodiază celebrități, pornind de la discuții deja înregistrate, dar în care sensul interviului original este deturnat. Puteți vedea deja „trollcast-uri“ cu Mihai Bendeac, Delia, Codin Maticiuc și Șerban Pavlu.

„Am înțeles mai multe despre atacuri energetice, teoria conspirației și multe altele, de la însuși Șerban Pavlu, ființă născută vie. Îi mulțumesc că a avut curajul să abordeze subiecte atât de controversate. Pe mine m-a lămurit“ –  scrie Ilona Brezoianu.


Puteți vedea interviurile aici.

Ce alte show-uri ne mai recomandați?