VIDEO Spectacolul „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei“ va fi prezentat şi la Bucureşti, în februarie 2014
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-spectacolul-scooby-doo-si-misterul-piramidei-va-fi-prezentat-si-la-bucuresti-in-februarie-2014/

Spectacolul pentru copii „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei”, produs de Warner Bros., va fi prezentat şi publicului din România, între 18 şi 21 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti.

Un articol de Andrada Văsii|20 iulie 2013

Spectacolul pentru copii „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei”, produs de Warner Bros., va fi prezentat şi publicului din România, între 18 şi 21 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti.

Cel mai cunoscut şi mai iubit erou canin din lumea fascinantă a desenelor animate, Scooby-Doo, va parcurge o călătorie până în îndepărtatul şi toridul Egipt pentru a lua parte la o nouă aventură. Scooby nu va fi singur, ci însoţit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma şi Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigaţia lor nu va fi lipsită de obstacole.

Gaşca specializată în rezolvarea misterelor se va confrunta cu mumii răuvoitoare şi alte capcane amplasate cu atenţie de mii de ani în piramida egipteană.

Spectacolul, produs de Warner Bros., este unul de amploare şi elaborat cu multă atenţie pentru detalii, cu un scenariu de acţiune presărat de momente umoristice, cu doze de suspans şi aventură, cu muzică şi comedie, dar şi cu multe alte surprize, totul pentru o seară de neuitat petrecută în familie.

Un show pentru toată familia

„Scooby-Doo şi Misterul Piramidei” este mai mult decât un show pentru copii, el poate fi gustat şi de părinţi, întrucât nu reprezintă numai o poveste ruptă din desenele animate, ci şi o lecţie de viaţă care dovedeşte cum prietenia şi isteţimea pot ajuta oamenii să îşi înfrunte temerile şi să descopere adevărul, restabilind dreptatea şi ordinea, notează Mediafax.

„Scooby-Doo şi Misterul Piramidei” îi aşteaptă pe toţi spectatorii, cu mic, cu mare să desluşească alături de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy şi Daphne enigmele din Egipt într-un eveniment cu totul şi cu totul special, la Sala Palatului, în 18, 19, 20 şi 21 februarie 2014. Show-urile vor începe de la ora 19:00, iar accesul publicului în sală va fi posibil începând cu ora 18:00.

Diferite categorii de bilete

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online prin www.eventim.ro, la un preţ special în perioada 1 iulie – 2 august, după cum urmează: categoria VIP – 225 de lei (pentru adulţi şi copii); categoria I – 165 de lei (pentru adulţi) şi 130 de lei (pentru copii); categoria a II -a – 135 de lei (pentru adulţi) şi 110 lei (pentru copii); categoria a III-a – 105 lei (pentru adulţi) şi 80 de lei (pentru copii); categoria a IV-a – 75 de lei (pentru adulţi) şi 60 de lei (pentru copii).

După această perioadă de preţuri reduse, începând cu 3 august, biletele vor costa după cum urmează: categoria VIP – 250 de lei (pentru adulţi şi copii); categoria I – 180 de lei (pentru adulţi) şi 140 de lei (pentru copii); categoria a II-a – 150 de lei (pentru adulţi) şi 120 de lei (pentru copii); categoria a III-a – 115 lei (pentru adulţi) şi 90 de lei (pentru copii); categoria a IV -a – 80 de lei (pentru adulţi) şi 65 de lei (pentru copii).

Foto credit: Cinemagia

02
/11
/17

Primele două lungmetraje ale lui Katell Quillévéré, „O otravă puternică” și „Suzanne”, au ajutat-o să pună bazele carierei sale de regizor de film ce trateaza orice subiect cu delicatețe și dăruire. Acest al treilea lungmetraj, „Reparându-i pe cei vii”, se bazează pe povestea romanului cu același nume al lui Maylis de Kerangal, și este adaptat de Quillévéré alături de scenaristul veteran Giles Taurand.

01
/11
/17

Duminică, 29 octombrie, la Cinema Elvire Popesco, a avut loc proiecția filmului „Polina”, în cadrul Festivalului Național de Teatru. Co-regizat de Angelin Preljocaj și de Valérie Müller, filmul spune povestea unei fete care își trăiește viața prin dans.

01
/11
/17

Producţia celui de-al şaselea sezon al „House of Cards”, care va fi şi ultimul al acestui serial, a fost suspendată până la „noi ordine”, după ce, în urmă cu trei zile, Kevin Spacey, care joacă rolul principal, a fost acuzat de actorul Anthony Rapp că l-a hărţuit sexual în urmă cu 30 de ani.

01
/11
/17

Cineama.ro vă invită vineri, 3 noiembrie 2017, orele 18:00, la sala Atrium a Institutului Francez, la o întâlnire cu regizorul Péter Forgács, care va introduce publicul român în practica sa artistică ce constă în folosirea filmărilor cineamatorilor ca material brut în instalații media și filme documentare de reorchestrare postmodernă a istoriei.

30
/10
/17

Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual, după ce Anthony Rapp, actorul din ”Star Trek” şi ”Rent”, l-a acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când Rapp avea doar 14 ani. Actorul distins cu două premii Oscar spune că această poveste i-a dat curajul să mărturisească alte lucruri despre viaţa lui personală...

27
/10
/17

ActiveWatch a prezentat la București, în avanpremieră, filmul SĂ NU MOR ÎN VIS, o călătorie documentară care recuperează istoria romă despre sănătate din perspectiva subiectivă a peste douăzeci de povestitori veritabili.

27
/10
/17

“Capace” intră pe marile ecrane din România începând de astazi, 27 octombrie. Filmul semnat de Sorin Marin îl aduce în fața publicului pe Vlad Ivanov într-o ipostază mai puțin obișnuită, personajul interpretat de celebrul actor ieșind din zona personajelor negative.

25
/10
/17

Apropierea, cel de-al patrulea lungmetraj al regizorului Tudor Giurgiu, produs de Libra Film și co-produs de Tito Clint Movies (Spania) și Evolution Films (Cehia), a câștigat o finanțare în valoare de 250.000 de euro din partea Eurimages, fondul cultural al Consiliului Europei pentru sprijinirea coproducțiilor cinematografice europene. Bugetul total al filmului este de 1,4 milioane de euro.

23
/10
/17

CRONICĂ DE FILM Conceput ca un film antispectacular, dedramatizat şi nonsenzaţional, dar asumat polemic, „Soldaţii. Poveste de Ferentari”, debutul în lungmetrajul de ficţiune al regizoarei Ivana Mladenovic, poate rămâne, prin curajul său formal şi tematic, un reper în cinema-ul românesc.

23
/10
/17

Scurtmetrajul Offstage, scris și regizat de actorul Andrei Huțuleac, a câștigat sâmbătă seara Trofeul pentru Cel mai bun scurtmetraj de ficțiune în cadrul celei de-a 33-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Varșovia.

23
/10
/17

În data de 26 octombrie, de la ora 19:00, va avea loc lansarea platformei online www.cineama.ro, o colecție unică de filme de scurtmetraj digitizate de pe suport peliculă de 16 mm în perioada 1957-1989, documentare (etnografice, agricole, reportaje sportive, de protecția muncii), filme de ficțiune și de animație, precum și articole și interviuri cu cei mai activi cineamatori ai vremii.

23
/10
/17

„Bărbaţii sunt buni, dar femeile sunt magice.” – Catherine Deneuve. Îndrăgita actriță franceză a împlinit 74 de ani. În anull 2008, Deneuve a fost omagiată cu Premiul de Excelenta la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania TIFF.

22
/10
/17

Regizorul Wong Kar-wai a primit vineri în Franța, la Lyon (centru-est), Premiul Lumiere pentru întreaga carieră. La 59 de ani, el este primul regizor chinez care a primit acest premiu. ''Dedic această onoare care mi s-a făcut soției și muzei mele, Esther. Există fragmente din ea în fiecare dintre personajele feminine din filmele mele'', a spus regizorul după ce a primit premiul din mâinile actriței Isabelle Adjani.