Premiera pariziană a filmului lui Spielberg, “Bridge Of Spies”, anulată după atacurile teroriste
http://www.ziarulmetropolis.ro/premiera-pariziana-a-filmului-lui-spielberg-bridge-of-spies-anulata-dupa-atacurile-teroriste/

Studiourile Fox au anulat premiera pariziană a ultimului film în regia lui Steven Spielberg, “Bridge Of Spies”, în urma atacurilor teroriste produse vineri în capitala Franţei. Premiera filmului despre Războiul Rece, cu Tom Hanks în rol principal, urma să aibă loc duminică.

Un articol de Petre Ivan|16 Noiembrie 2015

Steven Spielberg plecase de la Berlin, după ce și-a lansat filmul în capitala germană, și se îndrepta spre Paris atunci când au avut loc atacurile teroriste.

“În urma tragediei produse la Paris am luat decizia de a anula evenimentele legate de lansarea filmului nostru. În aceste clipe suntem alături de parizieni, iar gândurile noastre se îndreaptă spre toți cei afectați de aceste evenimente îngrozitoare”, menţionează într-un comunicat studiourile Fox.

Povestea filmului “Bridge Of Spies” îl are în centru pe James Donovan, un avocat care ajunge să fie implicat în ițele Războiului Rece după ce acceptă să reprezinte în instanță un spion sovietic ce a fost capturat la New York, dorind să se asigure că spionul va fi judecat corect, indiferent de convingerile lui politice și ideologice.

Seria de atacuri teroriste soldate cu 129 de morți au provocat și anularea mai multor concerte ale unor formații celebre, printre care Motorhead, Years & Years, U2 și Foo Fighters.

Foto: Bridge Of Spies – cinemagia

25
/09
/17

Regizorul Martin Scorsese va preda un curs pe internet ce va fi dedicat artelor cinematografice. Inițiativa reprezintă prima incursiune a renumitului cineast american în domeniul cursurilor difuzate online. Cineastul american, câștigător al unui premiu Oscar, va debuta în calitate de profesor de arte cinematografice la începutul anului 2018 prin intermediul unui curs online difuzat de platforma educațională MasterClass.

25
/09
/17

Dakino Production anunță premiera în cinematografe a celui de-al 7-lea film de lungmetraj în regia lui Dan Chișu, ANIVERSAREA, ce va avea loc 10 noiembrie, la o zi distanță de data la care se sărbătorește căderea Zidului Berlinului, moment emblematic ce reprezintă sfârșitul regimului comunist în țările din Europa Centrală și de Est.

23
/09
/17

Cel mai nou film al regizorului Darren Aronofsky, „Mother!”, a cărui premieră a avut loc recent în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, va deschide Dracula Film Festival, fiind proiectat în avanpremieră națională. Cea de-a cincea ediție a festivalului dedicat filmelor horror și fantasy, Dracula Film Festival, va avea loc în perioada 18 – 22 octombrie, la Brașov.

22
/09
/17

INTERVIU Născut în 1977, la Piatra Neamț, regizorul Daniel Sandu alegea să studieze în adolescență la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe” din Roman, experiență care avea să inspire primul său lungmetraj – „Un pas în urma serafimilor”, care intră astăzi în cinematografe.

20
/09
/17

„Perfect sănătos”, noul lungmetraj al Ancăi Damian (scenariu – Lia Bugnar, actori în cele mai importante roluri: Anghel Damian, Olimpia Melinte, Vlad Ivanov și Cristina Florea), nu se înscrie în noul val. Ceea ce nu înseamnă că nu e important.

20
/09
/17

„Am avut norocul de a avea succes în anii ‘50, când frumuseţea avea o altă însemnătate decât are astăzi. În zilele noastre, orice actriţă tânără sau model devin celebre foarte repede şi nu au timp să-şi dezvolte personalitatea.” - Sophia Loren. Legendă a cinematografiei mondiale, divă inconfundabilă a marelui ecran și una dintre cele mai intens celebrate frumuseți din lume, Sophia Loren împlineşte, astăzi, 83 de ani.

19
/09
/17

CRONICA DE FILM „Un pas în urma serafimilor”, debutul extrem de aşteptat al lui Daniel Sandu, ficţionalizează, într-un stil apropiat de un anume cinema mainstream nu foarte ofertant, experienţa nefericită a regizorului ca elev într-un seminar teologic ortodox.

19
/09
/17

Filmările la "Moromeții 2", în regia lui Stere Gulea, cu Horațiu Mălăele în rolul principal, au debutat ieri (18 septembrie), în comuna Talpa, locație unde, în urmă cu mai bine de 30 de ani, s-a înregistrat prima parte a filmului. Filmările vor dura trei săptămâni și au loc în cinci imobile, una dintre case fiind aceeași în care s-a înregistrat prima peliculă.

19
/09
/17

Astăzi, 19 septembrie (de la ora 21.00), mîine și poimîine, la CinemaPRO, American Independent Film Festival pregăteşte trei întâlniri cu actorul Ethan Hawke, invitat special al Festivalului. Astfel,, în această seară, celebrul actor va prezenta filmul "Born to Be Blue" - premieră în România. Ethan Hawke joacă rolul celebrului trompetist şi muzician Chet Baker, devenit o legendă a jazz-ului în anii ʼ50.

Page 1 of 18312345...102030...Last »