9 days of home theatre – 4 ani de In Culise aniversați „acasă”
https://www.ziarulmetropolis.ro/9-days-of-home-theatre-4-ani-de-in-culise-aniversati-acasa/

Teatrul În Culise deschide anul 2016 cu aniversarea a patru ani de existenţă prin 9 days of home theatre, un minifestival în care vor defila cele mai noi producţii ale teatrului. Între 9 şi 17 ianuarie iubitorii teatrului sunt invitaţi „acasă”, în mansarda La Scena (Calea Călăraşilor nr. 55), pentru a se bucura de spectacol

Un articol de Petre Ivan|6 ianuarie 2016

Acasă nu e un loc, ci un sentiment. Iar din 2011, pentru mica echipă de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și iubitori de teatru, „acasă” înseamnă In Culise.

9 days of home theatre este evenimentul la care paqsionaţii de teatru sunt invitati să intre în casa și în intimitatea acestei echipe de visători care au un singur scop – să furnizeze distracție și bucurie. Patru ani în care echipa teatrului În Culise “a trăit prin spectacol și a mâncat numai bruschete cu teatru”.

În cadrul evenimentului 9 days of home theatre vor avea loc: premiera The Blue Room – un spectacol despre sex, avanpremiera Qui est Mohamed? – un spectacol-excursie în intimitatea cuplului modern, Orchestra Titanic – o călătorie teatrală prin vis, Clinica Sinucigașilor – o comedie a speranței, și alte câteva titluri care promit să vă aducă zâmbetul pe bune în acest început de an.

Detalii despre fiecare spectacol se gasesc pe www.inculise.ro.

Foto: 9 days of home theatre: In Culise – inculise.ro.

30
/06
/22

Festivalul longeviv și cu tradiție din Piatra Neamț aduce, deja de 14 ani, în fața cinefililor, filme documentare și scurtmetraje create de regizoare și regizori aflați la începutul carierei lor în cinematografie.

30
/06
/22

Soprana Rodica Vică revine vineri, 1 iulie 2022, ora 19:00, pe scena Operei Naționale din București pentru opera barocă Indiile Galante, un spectacol unic a cărui regie este semnată de către Andrei Șerban. Promotoare a repertoriului baroc și inițiatoarea a multor proiecte baroce inedite, soprana Rodica Vică va interpreta rolul prințesei Zima din al patrulea […]

28
/06
/22

Sau despre bucuria de a vedea apreciate lucrurile în care Ziarul Metropolis crede și pe care le promovează, dar și despre importanța presei culturale făcute cu onestitate și cu suflet.

28
/06
/22

Filarmonica „George Enescu”, cea mai veche și mai reprezentativă instituție muzicală a României, organizează în perioada 1-5 iulie 2022 prima ediție a festivalului internațional, intitulat Athenaeum Summer Festival.