Ghenea & CR7, în „Legacy” – primul parfum al jucătorului de la Real Madrid
https://www.ziarulmetropolis.ro/ghenea-cr7-in-legacy-primul-parfum-al-jucatorului-de-la-real-madrid/

Actriţa şi modelul Mădălina Ghenea apare alături de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo în reclama pentru „Legacy”, primul parfum al jucătorului de la Real Madrid. CR7 a publicat pe reţelele de socializare şi o fotografie de la evenimentul de lansare a parfumului său, în care sportivul apare alături de zece fotomodele.

Un articol de Petre Ivan|12 septembrie 2015

 „Se pare că totul a mers bine la lansarea parfumului meu”, a scris Ronaldo, după acest eveniment, ce a avut loc miercuri seară. La lansarea parfumului au fost prezenţi şi impresarul Jorge Mendes, dar şi coechipierul lui Ronaldo, Pepe.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, a participat la concursul „Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

A debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.

Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei Ghenea a fost în „Youth/ La Giovinezza”, de Paolo Sorrentino, care a avut premiera anul acesta în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes.

Desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012, Mădălina Ghenea a avut relaţii cu numeroşi bărbaţi faimoşi de-a lungul timpului, printre aceştia: Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender.

Foto: Mădălina Ghenea, Cristiano Ronaldo, Legacy – youtube, facebook

25
/04
/24

Asociația Culturală Control N dă startul înscrierilor la a treia ediție a New Draft. Rezidența de dezvoltare de scenarii dedicată proiectelor din România și Republica Moldova se adresează regizorilor și scenariștilor, proaspeților absolvenți de facultăți de profil și autorilor din medii conexe, cu proiecte în faza de început.

12
/04
/24

„Guvernul Copiilor 2”, filmul vizionar regizat de Ioana Mischie, vine în cinematografe din 26 aprilie și prezintă publicului o lume imaginată de copiii români, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, din diverse categorii sociale, care au fost intervievați cu privire la societatea ideală pe care ar clădi-o dacă ar deveni lideri.

05
/04
/24

Festivalul Filmului Palestinian, organizat de Centrul Cultural Mahmoud Darwish sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina și al Ambasadei Statului Palestina în România, va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.

21
/03
/24

Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins în rolurile principale și multipremiatul „All of Us Strangers” (foto) (r. Andrew Haigh) sunt doar câteva dintre titlurile incluse în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca între 14 și 24 iunie.

12
/03
/24

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.

01
/03
/24

Happy Cinema redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 martie, în toate cinematografele din țară. Oppenheimer este un thriller epic filmat în IMAX® care aruncă publicul în paradoxul palpitant al omului enigmatic care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva. Pelicula spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.