Noul serial „Castle Rock” este disponibil pe HBO GO
https://www.ziarulmetropolis.ro/noul-serial-castle-rock-este-disponibil-pe-hbo-go/

„Castle Rock” îi duce pe telespectatori în lumea terifiantă creată de autorul Stephen King şi combină latura mitologică şi poveştile intime ale personajelor din operele cele mai îndrăgite ale lui King într-o saga epică, plină de întuneric, a cărei acţiune are loc la câţiva kilometri de pădurea din Maine.

Un articol de Liliana Matei|4 august 2018

Serialul este dezvoltat de Sam Shaw și Dustin Thomason, iar Stephen King și J.J. Abrams sunt producători executivi.

Orașul fictiv din Maine, Castle Rock, a apărut des în opera lui King: „Cujo, „The Dark Half”, „IT” și „Needful Things”, în nuvela „The Body”, precum și în „Rita Hayworth” și „The Shawshank Redemption”.

Castle Rock este un thriller original ce explorează temele și lumile specifice operei lui King și abordează câteva dintre poveștile sale legendare și îndrăgite.

În serial joacă André Holland (Knick, Selma, 42), Melanie Lynskey (Sub același acoperiș, Sus, în aer) și Bill Skarsgård (It, Atomic Blonde: Agenta sub acoperire), împreună cu Jane Levy (Suburgatory, Shameless) și Sissy Spacek (Carrie, Fata de miner). Scott Glenn (Cei rămași) este invitat special.

Primele 4 episoade pot fi urmărite pe HBO GO. Un nou episod va fi disponibil în fiecare joi.

Castle Rock este realizat de Hulu, King, Bad Robot și Warner Bros. Television, care au mai colaborat la serialul eveniment 11.22.63, bazat pe romanul lui King.

25
/04
/24

Asociația Culturală Control N dă startul înscrierilor la a treia ediție a New Draft. Rezidența de dezvoltare de scenarii dedicată proiectelor din România și Republica Moldova se adresează regizorilor și scenariștilor, proaspeților absolvenți de facultăți de profil și autorilor din medii conexe, cu proiecte în faza de început.

12
/04
/24

„Guvernul Copiilor 2”, filmul vizionar regizat de Ioana Mischie, vine în cinematografe din 26 aprilie și prezintă publicului o lume imaginată de copiii români, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, din diverse categorii sociale, care au fost intervievați cu privire la societatea ideală pe care ar clădi-o dacă ar deveni lideri.

05
/04
/24

Festivalul Filmului Palestinian, organizat de Centrul Cultural Mahmoud Darwish sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina și al Ambasadei Statului Palestina în România, va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.

21
/03
/24

Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins în rolurile principale și multipremiatul „All of Us Strangers” (foto) (r. Andrew Haigh) sunt doar câteva dintre titlurile incluse în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca între 14 și 24 iunie.

12
/03
/24

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.

01
/03
/24

Happy Cinema redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 martie, în toate cinematografele din țară. Oppenheimer este un thriller epic filmat în IMAX® care aruncă publicul în paradoxul palpitant al omului enigmatic care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva. Pelicula spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.