A murit jurnalista Cristina Țopescu. Avea 59 de ani
https://www.ziarulmetropolis.ro/a-murit-jurnalista-cristina-%c8%9bopescu-avea-59-de-ani/

Vedeta TV Cristina Țopescu a murit în seara aceasta, fiind găsită în casă de poliţie. Informaţia a fost confirmată de poliţie şi de către şeful Ambulanţei din Bucureşti, scrie postul de televiziune Digi 24.

Un articol de Petre Ivan|12 ianuarie 2020

Prietenii nu au reușit să o mai contacteze de aproximativ 3 săptămâni, scrie Digi24. Cristina Țopescu era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

O vecină a sunat la 112, pentru că nu a mai văzut-o pe vedeta TV de pe 19 Decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, în pijama. Conform Antena 3, femeia nu prezenta urme de violență pe corp, cel puțin nu vizibile. Era într-o poziție de dormit, așadar cel mai probabil a murit în somn.

Vecina care a reclamat faptul că nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie a precizat și faptul că mașina jurnalistei nu a mai fost mișcată de 3 săptămâni. Autoritățile au mai găsit în casa acesteia doi câini morți și încă patru vii.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani.

08
/01
/15

„De ce eu?”, în regia lui Tudor Giurgiu, unul dintre cele mai așteptate filme românești din 2015, inspirat de un caz real care a zguduit România la începutul anilor 2000, cel al sinuciderii procurorului Cristian Panait, va fi lansat pe 27 februarie 2015 în cinematografele din toată țara.

07
/01
/15

„La traviata” a fost o curtezană fermecătoare, care a existat cu adevărat. Rossini a scris o operă în doar două săptămâni. Fără muzica lui Wagner n-ar fi existat „Stăpânul Inelelor”... Sunt doar câteva amănunte fascinante din culisele Operei.

07
/01
/15

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate şi soldat cu victime. Cel puţin 12 persoane, dintre care doi poliţişti, au fost ucise şi alte patru persoane au fost rănite în atacul de inspiraţie islamistă şi fără precedent, denunţat de preşedintele Francois Hollande drept un "atentat terorist".

07
/01
/15

Primele zile din 2015 marchează un nou început pentru ,,În Culise” (Str. Hristo Botev nr. 25) – trei ani de teatru celebrați prin 12 zile ,,păcătoase” de spectacol, între 9 și 20 ianuarie.

07
/01
/15

Teatrele de pe Broadway, New York, au înregistrat cel mai mare număr de spectatori şi cele mai mari încasări din istorie în 2014, când 13,1 milioane de persoane au asistat la spectacolele de pe scena dramatică americană, generând vânzări de bilete de 1,36 miliarde de dolari.

07
/01
/15

Joi, 8 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi va avea loc premiera spectacolului O SCRISOARE PIERDUTĂ de I.L. Caragiale. Din distribuţie: Petru Ciubotaru, Dionisie Vitcu, Irina Răduţu, Codreanu, Cosmin Maxim, Teodor Corban, Constantin Puşcaşu, Doru Aftanasiu, Călin Chirilă, Ionuţ Cornilă, Constantin Avădanei, Gelu Zaharia, Radu Homiceanu, Horia Veriveş şi Andreea Spătar.

07
/01
/15

Spectacolul „Happy End“, cu Raluca Aprodu și Tudor Aaron Istodor în rolurile principale se joacă la Godot Cafe-teatru. Regia spectacolului este semnată de Alexandru Bogdan, iar scenografia este creată de Silvana Bratu.

07
/01
/15

Luni, 5 ianuarie, la aniversarea a 54 de ani de la înființarea Teatrului de Comedie, a avut loc o dezbatere moderată de Cristina Modreanu și de Cătălin Șrefănescu, la care au luat cuvântul regizorii David Esrig și Lucian Giurchescu, actorii Marin Moraru și Sanda Toma, Radu Beligan, întemeietorul Teatrului de Comedie și actualul director al teatrului, George Mihăiță.