AG Weinberger invită artiștii români de blues să intre în marea competiție europeană
https://www.ziarulmetropolis.ro/ag-weinberger-invita-artistii-romani-de-blues-sa-intre-in-marea-competitie-europeana/

Fundaţia BlueSylvania organizează în Bucureşti, în data de 24 septembrie, primul concurs naţional de muzică blues din România, în vederea participării la European Blues Challenge – 2016.

Un articol de Liliana Matei|3 august 2015

Dacă ai o trupă de blues/blues-rock/soul-blues (solo/duo/trio), eşti talentat şi crezi în potenţialul tău artistic, îndrăzneşte!

Vino şi oferă-ţi şansa de a reprezenta România la cea mai importantă competiţie muzicală de blues din Europa.

Până pe 20 august te poţi înscrie în cursa pentru întâlnirea anuală a trupelor de blues, care în 2016 se va desfaşura în Toritta di Siena, Italia.

Trimite-ne datele tale de contact la adresa [email protected] sau sună-ne la telefon 0722 423 289
Vei avea ocazia să cunoşti peste 20 cele mai bune trupe din toata Europa, să îi întâlneşti pe directorii celor mai importante festivaluri de blues, producători şi directori de case de discuri, vei putea avea propriul stand de prezentare în cadrul unei burse de concerte.

Nu există limită de vârstă şi nici un număr limitat de înscrieri, ci doar o taxă de participare. Un juriu format din profesionişti va acorda şansa primilor trei clasaţi să beneficieze de premii substanţiale: premiul întâi – participarea la European Blues Challenge, Italia 2016 – transport şi cazare asigurată, şi invitaţia de a participa la trei concerte de anvergură organizate de Fundaţia BlueSylvania; premiul al doilea – 10 ore spaţiu de înregistrare într-un studio profesionist şi invitaţia de a participa la un concert de anvergură oferit de Fundaţia BlueSylvania şi premiul al treilea, trei ore spaţiu de înregistrare într-un studio profesionist.

Aşadar, până pe 20 august ai ocazia să te înscrii în cursa participării tale pentru European Blues Challenge, Italia 2016.

Regulamentul îl gasiţi aici.
Înscrieri la telefon 0722 423 289, [email protected]

05
/12
/23

„O, ce veste minunată!”, „La Vitleem colo-n jos”, „Bună dimineața la Moș Ajun”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” sau „Noël”? Cele mai frumoase și mai îndrăgite colinde românești, dar și cântece internaționale de Crăciun vor răsuna pe scena Sălii Radio în luna decembrie, în cadrul a patru concerte extraordinare.

05
/12
/23

Dacă printre dorințele pe care vi le stabiliți pentru Noul An se numără mai multe momente de relaxare și seri petrecute cu cei dragi ascultând muzică bună, atunci o idee perfectă ar fi noile abonamente sau bilete la Sala Radio, pentru concertele din perioada ianuarie-martie 2024!

04
/12
/23

Începutul lunii decembrie aduce primele concerte din turneul de lansare al noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstiţiu. Acestea vor avea loc pe 5 decembrie la Muzeul Naţional de Artă al României din Bucureşti, pe 8 decembrie la Palatul Culturii din Iaşi, şi pe 14 decembrie la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

04
/12
/23

Turneul Național ”Duelul Viorilor” a început cu un concert sold out la Ateneul Român din București. În fața unei săli arhipline, violoniștii Liviu Prunaru, din echipa Stradivari și Gabriel Croitoru, din echipa Guarneri, arbitrați de pianistul Horia Mihail, au susținut sâmbătă, 3 decembrie, prima rundă din Duelul Viorilor.

04
/12
/23

Începutul ultimei luni a anului aduce pe scena operei din București un spectacol al Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess” (DescOperă La Traviata), conferințele operei (Scena Gândirii îl va avea ca invitat pe președintele Academiei Române, istoricul Ioan-Aurel Pop), două titluri de operă (La Traviata de Giuseppe Verdi și Lohengrin de Richard Wagner) și un balet (Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski).

20
/11
/23

Vineri, 24 noiembrie 2023 (de la 19.00) veți asculta la Sala Radio una dintre creațiile muzicale religioase care s-au bucurat de un mare succes în sec. XIX: Stabat mater, lucrare semnată de ROSSINI, marele compozitor italian cunoscut mai ales pentru operele sale, printre care celebrele Il barbiere di Siviglia (Bărbierul din Sevilla) sau La Cenerentola (Cenușăreasa).

20
/11
/23

Vineri, 1 decembrie, de la ora 18:30, vă propunem Concertul Extraordinar de Ziua României, o punte între generații, eveniment în cadrul căruia soliști ai Operei Naționale București vor interpreta arii, lied-uri și duete din creația românească alături de tinerii membri ai Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess”, acompaniați la pian de către Luminița Berariu și Bogdana Grecova.