“Alice”, la Teatrul Tamási Áron, cu subtitrare în limba română
https://www.ziarulmetropolis.ro/alice-la-teatrul-tamasi-aron-cu-subtitrare-in-limba-romana/

Înainte de a pleca la FNT, spectacolul Alice se va juca la Teatrul Tamási Áron cu subtitrare în limba română. Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie, de la ora 19.00

Un articol de Petre Ivan|9 octombrie 2018

Spectatorii din Sfântu Gheorghe care încă nu s-au întâlnit cu Alice, pot vedea acest inedit şi deja îndrăgit spectacol – concert multimedia vineri, 19 octombrie, de la ora 19.00, când va avea loc o reprezentaţie specială, cu subtitrare în limba română.

Coproducţie Teatrul  Tamási  Áron & sZempöl Offchestra, în regia lui Bocsárdi László,  Alice este o adaptare liberă după micile romane fantastice ale lui Lewis Carroll.

Foto: Alice – Barabás Zsolt

13
/05
/21

„Acasă” (r. Radu Ciorniciuc), „colectiv” (r. Alexander Nanau), „Ivana cea groaznică” (r. Ivana Mladenovic) și „Tipografic majuscul” (r. Radu Jude) sunt filmele care intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj.

12
/05
/21

„Conferința iraniană”, în regia lui Bobi Pricop (13 mai), „Iepurele alb, iepurele roșu / White Rabbit, Red Rabbit” (14 și 15 mai) și „Mici crime conjugale”, un spectacol de Mariana Cămărășan și Amalia Florina Iorgoiu (16 mai), sunt premierele săptămânii de la TNRS - Sala Mare.

12
/05
/21

Editura Frontiera anunță apariția unui titlu de excepție: „Haiku siberian”, un roman grafic lituanian despre deportarea în Siberia a unui băiețel, Algis, împreună cu familia sa. Scris de Jurga Vilė și ilustrat de Lina Itagaki, romanul a impresionat lumea europeană a cărții încă de la apariția sa, în 2017.