Animaţie despre Robin Williams şi sinucidere, difuzată de BBC înaintea morţii actorului
https://www.ziarulmetropolis.ro/animatie-despre-robin-williams-si-sinucidere-difuzata-de-bbc-inaintea-sinuciderii-actorului/

BBC 3 a difuzat un episod din serialul de desene animate „Family Guy”, avându-l ca personaj principal pe actorul Robin Williams, cu câteva minute îniante de a anuţa ştirea morţii actorului.

Un articol de Petre Ivan|13 august 2014

Interesant este faptul că episodul din „Family Guy difuzat de BBC include chiar o scenă de tentativă de sinucidere eşuată. Postul de televiziune a precizat că difuzarea episodului cu puţin timp înainte de anunţul morţii actorului a fost o simplă şi regretabilă coincidenţă.

„Episodul s-a sfârşit chiar în momentul în care s-a aflat despre moartea lui Robin Williams. Nu puteam plănui aşa ceva. Episodul a fost programat în urmă cu două săptămâni”, a declarat purtărorul de cuvânt al postului de televiziune.

Telespectatorii au fost şocaţi în momentul în care, imediat după sfârşitul episodului au aflat de moartea celebrului actor.

În episodul intitulat „Fatman and Robin”, personajul principal, Peter Griffin, este blestemat să transforme orice atinge în Robin Williams. Într-o încercare dispertă de a opri procesul de „clonare”, Peter încearcă să-şi pună capăt zilelor, înainte de a-şi tăia braţele pentru a pune capăt vrăjii.

Foto cu Robin Williams şi Family Guy – facebook

09
/12
/16

Scumpe domnule Blecher, sunt mulți ani deja de când vreau să vă scriu și mă rețin. N-am îndrăznit, chiar dacă, pe de o parte, vă consider frate. Păstrez acasă un os devorat de un morb, chiar dacă alt nume a purtat boala mea.

09
/12
/16

„Viaţa de zi cu zi seamănă cu un film prost de serie B. Dacă mi s-ar propune s-o ecranizez, aş refuza.” – Kirk Douglas. Ultimul supraviețuitor al epocii de aur a Hollywood-ului împlinește, astăzi, 100 de ani! Cu această ocazie, numeroase ziare din întreaga lume i-au dedicat legendarului actor și producător american articole omagiale.

08
/12
/16

Final de decembrie, cu 27 de ani în urmă, la radio, după ani, grei, se difuzează un colind cântat de corul Madrigal. Doi bărbați, tata și fratele lui, oameni destul de greu de impresionat – pentru că viața avusese grijă să-i călească suficient - plângeau discret, privind spre focul din sobă.

08
/12
/16

Considerată o revelație a cinematografiei europene, actrița Ada Condeescu, starul din “Eu când vreau să fluier, fluier”, “Loverboy” sau “Dincolo de calea ferată”, debutează cu un prim proiect fotografic, expoziția “Colentina”, care va fi vernisată joi, 15 decembrie, de la ora 18.30, la Galeria Rotenberg-Uzunov din București.

08
/12
/16

Un tablou al pictorului belgian James Ensor, "Squelette arrętant masques" ("Schelet oprind măștile"), a fost achiziționat, miercuri, pentru suma de 7,4 milioane de euro, un record mondial pentru o lucrare a artistului, în cadrul unei vânzări organizate de casa de licitații Sotheby's la Paris

07
/12
/16

A fost o vreme când ideea de a te cultiva, de a înţelege arta în accepţia ei cea mai diversă, apoi de a colecţiona opere de valoare şi a le expune îi cuprinsese şi pe români. Între aceştia, Anastisie Simu, de obârşie balcanică, cu proprietăţi bine gospodărite în judeţele Teleorman şi Brăila, decide, în 1910, să întemeieze un muzeu.

07
/12
/16

„La UNTEATRU, luna decembrie e o lună ca oricare altă. Tot cu cadouri, tot cu mult teatru, cu multă muzică, tot cu bucurie și amintiri minunate. Sperăm că ultima lună din an să fie plină de daruri din care să facem și noi parte. Fă-ți cadou o experiență!” - iată provocarea lansată de Andreea și Andrei Grosu, regizori și fondatori UNTEATRU.

07
/12
/16

Proiecția filmului „Biserici de lemn din România – un documentar”, va avea loc joi, 15 decembrie, de la ora 12, la Cinemateca Eforie din București. Filmul se proiectează în cadrul celei de-a XI-a ediții a IPIFF – „Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți”.

07
/12
/16

Anul 2099, toamna târziu, la o şcoală din Bucureşti (în continuare capitala României, cele mai apropiate capitale ale unor state vecine sunt Viena şi Moscova) mai mulţi adolescenți discută, la ora de istorie, despre eroii neamului din ultimele două secole.