Atelier de creaţie florală la muzeul Antipa
https://www.ziarulmetropolis.ro/atelier-de-creatie-florala-la-muzeul-antipa/

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa dumneavoastră la un atelier de creaţie florală. Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi o „Primăvară frumoasă!” într-un mod cât mai original femeilor […]

Un articol de Andrada Văsii|25 februarie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa dumneavoastră la un atelier de creaţie florală.

Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi o „Primăvară frumoasă!” într-un mod cât mai original femeilor iubite din viețile voastre. Şi ce poate fi mai original decât un aranjament din zambile, lalele sau frezii, atent decorat cu fluturaşi şi gărgăriţe şi special creat chiar de dumneavoastră la un atelier de creaţie florală?

Atelierul de creaţie florală provoacă tăticii creativi şi bunicii, încă îndrăgostiţi, să experimenteze noile trend-uri din design-ul floral. Îi aşteptăm cu copiii şi nepoţii să-şi surprindă soţiile de Mărţişor realizând, în echipă, un miracol din flori şi parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu tatăl sau bunicul, vor ajuta copii să devină creativi, îndemânatici şi, să înveţe încă din copilărie că, există şi zile în care ei sunt cei care dăruiesc.

Preţul participării la atelierul de creaţie florală este de 100 lei tătic/bunic şi un copil; 110 lei tătic/bunic şi doi copii; aranjamentele florale realizate rămân participantilor în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării ”buchetului”

Și încă ceva…..Partenerii de la ”Splendor” vin cu tehnici de design floral, iar cei de la ”Antipa”, se pregătesc să vă spuna istoria speciilor de plante cu care veți lucra la atelierul de creaţie florală.

 

Atelierul va avea loc pe data de 2 martie 2013, ora 10.00 – 11.30.

Înscrierea se face pe adresa de e-mail: [email protected]

06
/12
/17

Unul dintre cele mai prețioase momente dintr-un film, din punctul de vedere al unui spectator, este acela când un nou personaj își face apariția în lumea actoriei, pe marele ecran. Un personaj care pare să fi ieșit de nicăieri și să graviteze instantaneu spre măreție. Daniela Vega, femeia fantastică, personajul principal în jurul căruia se învârte acțiunea noului film al regizorului Sebastían Lelio, este o astfel de actriță.

06
/12
/17

Cel mai important eveniment al scenelor lirice româneşti, Gala Premiilor Operelor Naţionale, este pentru al doilea an consecutiv, găzduit de Opera Naţională Bucureşti. Evenimentul ajuns la cea de-a V-a ediţie este considerat cel mai grandios eveniment care celebrează şi premiază performanțele lirice ale Operelor din ţară.

06
/12
/17

Ziarul Metropolis vă prezintă cele mai bune documentare de autor al anului, alese, pentru tradiţionalul top, dintre cele lansate în cinematografe sau prezentate în festivaluri şi pe platforme online.

06
/12
/17

Johnny Hallyday, cel mai mare star rock cunoscut de Franța, a murit în noaptea de marți spre miercuri, la 74 de ani, ca urmare a unui cancer la plămâni, a anunțat soția sa, Laeticia.  Acest rocker impregnat de twist, blues, soul sau country, un romantic, un psihedelic, un adevărat ''Johnny-Imperator'', cum l-a supranumit ziarul ''Le Monde'' a devenit iubit de generații întregi de francezi cu care a împărțit pe lângă cântecele sale și coborârile sale în infern.

05
/12
/17

Moare, la 96 de ani, Regele Mihai I, ultimul monarh al României.

05
/12
/17

Regele Mihai I (96 de ani), fostul suveran al României, a murit, astazi, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, anunţă Casa Regală. La căpătâiul regelui a stat până în ultima clipă fiica sa, principesa Maria.

05
/12
/17

Luni, 11 decembrie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu va avea loc o întâlnire deschisă cu regizorul Tompa Gábor, cu tema „Artistul față cu lumea globalizată”, în cadrul Întâlnirilor Yorick.

05
/12
/17

Actori ai Teatrului Mic - Mihaela Rădescu, Andreea Grămoşteanu, Virgil Aioanei, Viorel Cojanu, Marian Olteanu, Gabi Costin - vor susţine spectacole-lectură în licee bucureştene, în cadrul proiectului "Teatrul din Manual", primul fiind programat luni, la Liceul Bilingv "Miguel de Cervantes", un text după piesa lui Caragiale "O scrisoare pierdută".

04
/12
/17

Expoziţia „Frida Kahlo and Diego Rivera: Polish Context” a fost deschisă la ZAMEK Culture Centre din Poznan în încercarea de a da de urma tabloului „The Wounded Table” văzut ultima dată în 1955, la Varşovia.

04
/12
/17

Scriitorul american Christopher Bollen este marele câștigător din 2017 al Bad Sex in Fiction Award, un trofeu literar insolit, care recompensează cea mai proastă scenă de sex tipărită într-un roman publicat în anul în curs. Romancierul american a fost recompensat pentru volumul său "The Destroyers", ce conține un paragraf în care protagonistul își compară organele genitale cu "un triunghi de biliard"

03
/12
/17

ANCHETĂ Vă prezentăm cinci dintre cei mai promiţători tineri regizori români de film ai momentului. Nu au debutat încă în lungmetraj, dar sunt şanse mari - scurtmetrajele lor stau deja mărturie - să tot auzim de ei în anii următori: Octav Chelaru, Ana-Maria Comănescu, Ruxandra Ghiţescu, Roxana Stroe şi Andrei Tănase.