Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a VI-a: „Celebrate 2019: Classical arias and dances”
https://www.ziarulmetropolis.ro/concertul-extraordinar-de-anul-nou-editia-a-vi-a-celebrate-2019-classical-arias-and-dances/

Fundaţia Calea Victoriei vă invită în 7 ianuarie, ora 19.00, la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Mare, la ediţia a şasea a Concertului Extraordinar de Anul Nou: „Celebrate 2019: Classical arias and dances”!

Un articol de Liliana Matei|6 noiembrie 2018

Începeți anul 2019 cu magia muzicală creată de dirijorul Tiberiu Soare și Symphactory Orchestra, alături de trei soliști de operă remarcabili: mezzosoprana Maria Miron (Jinga), bas-baritonul Cătălin Țoropoc și soprana de coloratură Mădălina Andreea Barbu.

Vă propunem o călătorie în lumea fermecătoare a sunetelor, în care ne vom desfăta cu creațiile splendide ale unor mari compozitori de muzică clasică și operă: Mozart, Rossini, Donizetti, Brahms, Ceaikovski, Bizet, Strauss, Delibes, Gounod și Puccini.

Programul serii va conține arii, duete și terțete faimoase, povești de dragoste însuflețite de vocile vibrante și pline de culoare ale celor trei soliști invitați, totul pe acordurile calde și învăluitoare create de Symphactory Orchestra.

Ne vom bucura, de asemenea, de valsuri, marșuri și dansuri care animă, dincolo de secole și frontiere, publicul din întreaga lume. Vom savura împreună, un moment de sărbătoare, de celebrare a vieții, sub bagheta inspirată a dirijorului Tiberiu Soare.

Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediția 2019 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc și Asociații SCA, FAN Courier și al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online.

Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

23
/10
/23

De pe scenele Scala din Milano şi Theater an der Wien, soprana Letiția Vițelaru şi bas baritonul Sorin Coliban, remarcabili reprezentanţi ai diasporei artistice româneşti, vin la Bucureşti, unde, acompaniaţi de Orchestra Metropolitană București, cu maestrul Daniel Jinga la pupitrul dirijoral vor putea fi ascultaţi luni, 30 octombrie, de la ora 18:30, la Opera Națională din București.

19
/10
/23

Vineri, 20 octombrie 2023 (de la 19.00), ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO și apreciatul pianist român HORIA MIHAIL vă invită să ascultați la Sala Radio o partitură cu o poveste inedită în istoria muzicii: Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră, semnat de BEETHOVEN.

18
/10
/23

Joi, 19 octombrie 2023, Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, alături de dirijorul italian Luca Scaccabarozzi, susține un Concert Extraordinar de Muzică Sacră la Sinaia. Evenimentul va avea loc de la ora 18:00, la Biserica Romano-Catolică „Presfânta Inimă a lui Isus” din Sinaia.

16
/10
/23

Marți, 24 octombrie, de la ora 19:00, pianistul Cătălin Răducanu va ajunge la Ateneul Român cu spectaculosul său recital ce încheie seria Turneului național Un artist, un pian și un țambal - clasic, jazz, folclor, primul său turneu solo în care a concertat în mai multe orașe mari și localități din țară, cântând cu egală măiestrie la pian şi la ţambal.

09
/10
/23

An de an, Munteanu își donează ziua de naștere către diverse cauze sociale. Anul acesta, a fost aleasă campania Asociației Casa Bună prin intermediul căreia se strâng fonduri pentru construcția Grădiniței Bune, astfel încât copiii din Ferentari să aibă grădinița lor și să pornească la școală cu șanse egale cu ale copiilor care au acces la educație preșcolară.

06
/10
/23

Peste 1.000.000 de participanți, locuitori ai Capitalei și turiști au participat la a treia ediție a proiectului outdoor „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”, organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.